Makelaardij

Het (ver)kopen van een woning is niet altijd gemakkelijk. Voorkom dat jij belangrijke zaken over het hoofd ziet, of dat je jezelf laat leiden door emoties en onnodig teveel betaalt. Neem een aankoop- of verkoopmakelaar van Van Bruggen Adviesgroep mee. Die komt op voor jouw belangen en verdient zich zelf dubbel en dwars terug.

Van Bruggen Adviesgroep Houten

In Houten help ik, Mark Bosma, jou graag bij het vinden van de woning die bij jouw woonwensen past. Ik plan met jou graag een adviesgesprek in op het moment dat het jou uitkomt. Zo kunnen wij samen kijken naar welke woning het beste bij jou past. Door de combinatie van financieel advies en makelaardij kan ik het hele traject voor jou regelen; zo hoef jij je nérgens druk om te maken.

Makelaar en financieel adviseur onder één dak

Bij mij kunt je voor alle zaken rondom de aan- of verkoop en financiering van jouw woning regelen. Deze bewezen succesvolle combinatie van makelaar en financieel adviseur onder één dak, neemt jou werk uit handen. Door het afstemmen van verkoop, aankoop en financiering wordt er snel en efficiënt geschakeld. En dat niet alleen, je weet zeker dat de aan- en verkoop van jouw woning nét zo goed wordt geregeld als de financiering hiervan.

Bekijk het woningaanbod en neem contact op met mij!

Uw makelaar inHouten
Mark Bosma
Makelaar
Houten
Hoofdveste 23992 DG Houten
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor
  • Advies via webcam
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 21:00
Dinsdag
09:00 - 21:00
Woensdag
09:00 - 21:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 59792965
AFM
: 12015503