Profiteren van de lage rente? Download ons gratis whitepaper hier.

Passend hypotheekadvies voor iedere situatie

Eerste huis kopen of oversluiten

Het voordeel om vanaf de aankoop van jouw eerste huis al contact te hebben met een financieel adviseur, is dat hij/zij jouw hypotheek en woning gegevens er snel bij kan pakken. Bij de zoektocht naar jouw eerste koophuis maak ik daarom graag kennis. Heb je na een aantal jaar het idee dat het oversluiten van jouw hypotheek dankzij de lagere hypotheekrente misschien wel een verstandige keuze kan zijn? Ik kijk het gelijk voor jou na!

Bestaand huis, nieuwbouw of bouwen op een kavel?

Heb je jouw eerste huis op het oog of ben je van plan een ander huis te kopen? Vanaf het berekenen van jouw hypotheek, meehelpen met budgetteren en bemiddelen in de aankoop, profiteer jij van mijn kennis en ervaring.

Uw bestaande hypotheek oversluiten

Het oversluiten van jouw hypotheek naar een hypotheek met een lagere hypotheekrente kan aantrekkelijk zijn. Jij kunt er maandelijks veel mee besparen. Maar wat is de boeterente en welke andere kosten komen er op je af. Kortom, ben je aan het einde van de looptijd van jouw hypotheek dan ook echt goedkoper uit? Ik zet alle verschillen en voorwaarden graag voor jou op een rijtje.

KvK: 59792965
AFM: 12015503