Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Hoofddorp Elemastraat 67
2151 AJ Hoofddorp
Gesloten
Overige openingstijden
Afspraak maken?

Het team van Hoofddorp

Uw makelaar in Hoofddorp

Er gelden veel ongeschreven wetten en regels bij de (ver)koop van uw woning. Het is vaak lastig om deze zelf te doorgronden. De aankoop- of verkoopmakelaars van Van Bruggen Adviesgroep Hoofddorp kennen al deze regels op hun duimpje en helpen jou graag verder bij jouw zoektocht naar een andere woning. Zo kun jij je richten op de woning, wij op de regels.

Van Bruggen Adviesgroep Hoofddorp

Een écht dorps karakter, maar toch heel dichtbij de grote steden Amsterdam en Den Haag… bij Van Bruggen Adviesgroep Hoofddorp kun je terecht voor professioneel advies over de (ver)koop van jouw woning.  

Miranda van Rooij, één van de makelaars bij Van Bruggen Adviesgroep Hoofddorp, vertelt: ‘ik woon zelf al in mijn tiende woning. Ik ben daarom een échte ervaringsdeskundige. Bij Van Bruggen Adviesgroep Hoofddorp hebben we al veel klanten blij gemaakt met de aankoop en verkoop van een nieuwe woning!’

De zoektocht naar een droomhuis begint hier!

De (ver)koop van een woning, dat is soms erg lastig. Daarom helpen de makelaars van Van Bruggen Adviesgroep Hoofddorp jou graag bij het vinden van een woning die aansluit bij jouw wensen. En wil je ook advies over de financiering van jouw woning? Bij Van Bruggen Adviesgroep Hoofddorp vind je zowel financieel adviseurs als makelaars onder één dak. Zo kunnen wij jou helpen bij de financiering én (ver)koop van jouw woning!  

Makelaar en financieel adviseur onder één dak

Alle zaken rondom de aan- of verkoop en financiering van jouw woning kun jij bij ons regelen op één adres. De combinatie van een financieel adviseur en makelaar onder één dak neemt jou werk uit handen. Er wordt efficiënt geschakeld door het afstemmen van de verkoop, aankoop en financiering. Dat bespaart je tijd, geld en geeft duidelijkheid en overzicht.