Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Hoofddorp Elemastraat 67
2151 AJ Nieuw-Vennep
Vandaag open tot 18:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Hoofddorp

Uw makelaar in Hoofddorp

Hoofddorp is een goede uitvalsbasis voor wie graag snel in Amsterdam, Den Haag en andere grote steden is. Je woont er rustig, maar hebt toch alle voorzieningen dichtbij. Denk aan een groot winkelcentrum, de mooie bollenvelden, het treinstation en natuurlijk de prachtige Haarlemmermeer. Kortom: allemaal redenen om juist in Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn en omgeving te wonen! Heb jij wensen om te verhuizen? Wil je je huidige huis verruilen voor een nieuw stulpje? Of heb je andere woonvragen? Dan staan Miranda en Ron, ervaren makelaars in Hoofddorp en omgeving, je graag bij. Zowel bij aan- als verkoop kunnen zij alles voor je regelen.

Makelaar Hoofddorp én deskundig hypotheekadviseur

Wat Van Bruggen Adviesgroep Hoofddorp een goed startpunt maakt voor jouw volgende stap op de woningmarkt? Wij bieden makelaardij in Hoofddorp én deskundig hypotheekadvies op één plek. Ron en Miranda zijn allebei financieel adviseur én makelaar, waardoor ze zowel kunnen helpen bij de aan- of verkoop van je woning als bij het vinden van een passende hypotheek. Daardoor hoef jij niet met meerdere mensen te schakelen in de spannende periode die een verhuizing heet. Wel zo overzichtelijk en efficiënt!

Wat ook fijn is? We kunnen in een eerste gesprek precies uitrekenen wat jouw hypotheekmogelijkheden zijn. Samen kijken we hoeveel jouw maximale hypotheek bedraagt, hoeveel je aan eigen geld wilt inbrengen en wat je eventueel aan overwaarde kunt meenemen naar je volgende woning. Zo weet je precies hoeveel jouw budget bedraagt voor je nieuwe huis. Daarna kunnen we je als aankoopmakelaar begeleiden bij het vinden van je nieuwe droomwoning én eventueel ook bij het verkopen van je huidige huis in Hoofddorp of omgeving.

Huis kopen in Hoofddorp? Hierom is een aankoopmakelaar handig!

Heb jij je zinnen gezet op een nieuwe woning in Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Nieuw-Vennep of een ander dorp? Dan doe je er verstandig aan om niet in je eentje op huizenjacht te gaan. Of je nu een eerste huis koopt of gaat verhuizen, het gaat om veel geld én je maakt een belangrijke keuze. Een huis is wel de plek waar jij veel tijd doorbrengt. Daarom is het prettig als een aankoopmakelaar meekijkt welke huizen aan jouw wensen voldoen, je helpt om meer kans te maken op jouw droomhuis én het eerlijk laten weten als dat ene “droomhuis” toch niet zo perfect is als het lijkt.

Miranda en Ron werken al jarenlang als aankoopmakelaars in de regio Hoofddorp en kennen de regio maar al te goed. Waar jij als klant van profiteert als je specifiek voor ons als aankoopmakelaar in Hoofddorp kiest bij het kopen van een huis? Het volgende:

 • Je krijgt als één van de eersten nieuwe woningen getipt. Daardoor kun je al snel bezichtigen, voordat er alweer een ‘Verkocht’-bord in de tuin staat.
 • Doordat financieel advies en makelaardij onder één dak zitten, kunnen we snel schakelen en is het nog makkelijker om bijvoorbeeld een goed bod uit te brengen dat past bij jouw budget.
 • Miranda of Ron helpt je om een aantrekkelijk bod uit te brengen en daarbij belangrijke voorwaarden niet te vergeten. Zo heb je meer kans dat het huis van jou wordt en weet je zeker dat je geen kleine lettertjes mist.
 • Als aankoopmakelaar gaat Miranda of Ron mee naar bezichtigingen om het huis kritisch te bekijken. Ze wijst je er bijvoorbeeld op als er sprake is van een inactieve VvE, asbest, bepaalde clausules of gebreken die je anders over het hoofd ziet.
 • Je weet zeker dat alles klopt. Van de kleine lettertjes in de verkoopvoorwaarden tot aan het op tijd regelen van de hypotheek en eventuele ontbindende voorwaarden.
 • Als makelaar kunnen we ook alles voor je regelen rondom de aankoop. Van het onderhandelen met de verkopers tot het rondmaken van het koopcontract.

Wil je om te beginnen weten hoeveel jij kunt lenen voor een woning in deze regio? En waar je zoal op moet letten bij je zoektocht naar een woning? Plan een gratis kennismaking! Dan kijken we graag mee. Geheel vrijblijvend.

Ontdek jouw woningopties

Hoe helpen we je bij het kopen van een huis in regio Hoofddorp?

Als aankoopmakelaars in Hoofddorp kunnen Miranda en Ron het hele aankoopproces voor je begeleiden. Dat begint al bij het oriënteren op nieuwe woningen. Binnen welk budget kun je gaan kijken? Welke huizen passen bij jouw wensen? Waar moet je verder op letten? We wijzen je op nieuwe woningen die aan jouw wensen voldoen, soms al voordat die huizen op Funda staan. Daardoor kun je snel toehappen en vergroot je jouw kansen op dat ene mooie huis.

Verder kunnen we veel voor je betekenen bij de zoektocht naar het huis en alles wat er daarna op je afkomt. Denk aan:

 • We verdiepen ons voor jou in documenten en clausules voor de woning die je bezichtigt. Blijkt bijvoorbeeld dat er volgend jaar een nieuwbouwwijk voor je deur komt? Of is er asbest aangetroffen? Dan laten we je dat meteen weten, zodat je dat kunt meenemen in je beslissing.
 • Tijdens bezichtigingen wijzen we je op aandachtspunten die je misschien zelf nog niet had gezien. Denk aan de cv-ketel die al wat ouder is of een mogelijke vochtplek.
 • We adviseren je over een bod dat niet te hoog is, maar wel aantrekkelijk is voor de verkopers. Zo vergroot je je kansen op het huis.
 • We laten je weten welke ontbindende voorwaarden handig of nodig zijn bij je bod. Denk aan voorbehoud van financiering of voorbehoud van verkoop eigen huis.
 • We onderhandelen voor jou met de verkoper, zodat jij daar geen omkijken naar hebt én zodat we het onderste uit de kan kunnen halen.
 • We regelen de randzaken voor je. Denk aan documenten in orde maken en jou wijzen op volgende stappen in het proces.
 • We lopen de volledige koopakte voor je na, zodat je niet op het laatste moment alsnog voor verrassingen komt te staan.

Ook als je een nieuwbouwwoning wilt kopen of je zinnen hebt gezet op het kopen van een kavel (waarop je zelf een woning bouwt) kunnen we je begeleiden. We zijn goed bekend in de regio en kennen dus ook de nieuwbouwwijken. We laten je graag zien welke projecten eraan zitten te komen en passen bij je wensen. Ook de nieuwbouwhypotheek regelen we graag voor je.

Aankoopmakelaar inschakelen?

Schakel ons ook in als verkoopmakelaar in Enschede

Een verhuizing naar een andere woning betekent ook dat je wellicht je huidige woning gaat verkopen. Het liefst natuurlijk met een mooi bedrag aan overwaarde en tegen gunstige voorwaarden. Daar helpen wij je graag bij. Miranda en Ron kunnen je bijstaan als verkoopmakelaar in Hoofddorp en omgeving. Ze helpen je om zoveel mogelijk uit de onderhandelingen te halen. Zo verkoop jij je woning tegen een gunstige prijs en goede voorwaarden én via een soepel proces.

Doordat we al jarenlang in deze regio werken, veel huizen hebben verkocht én een breed netwerk hebben kunnen we er goed voor zorgen dat jouw huis op de juiste plekken wordt gepromoot en vlot verkocht wordt. Jij hebt nergens omkijken naar en kunt je in plaats daarvan alvast bezighouden met je verhuizing die eraan zit te komen.

Hoe kunnen we je als makelaar in Hoofddorp helpen bij de verkoop?

Een huis verkopen heeft nog best wat voeten in de aarde. Je moet je huis verkoopklaar maken, professionele foto’s laten maken, de juiste prijs bepalen, je woning op de goede plekken promoten, bezichtigingen begeleiden en dan ook nog onderhandelen met bieders. Een hele kluif! Gelukkig hoef je dat alles niet zelf te doen. Wij staan je als makelaar in Hoofddorp bij tijdens veel van deze stappen en kunnen je veel dingen volledig uit handen nemen.  

Zo kunnen Miranda en Ron bij het verkoopproces het volgende voor je doen:

 • kosteloos de waarde van je woning bepalen;
 • advies geven over een goede verkoopprijs;
 • professionele foto’s laten maken van je huis;
 • plattegronden opstellen voor op Funda en voor in de brochure;
 • je huis op de juiste manier en op de goede plekken promoten;
 • bezichtigingen begeleiden;
 • vragen van geïnteresseerden beantwoorden;
 • de onderhandelingen met kopers leiden;
 • jou advies geven over de biedingen en bijbehorende voorwaarden;
 • het complete proces begeleiden tot aan de overdracht;
 • een juridisch correct koopcontract opstellen.

Zo houd jij tijd over voor de verhuizing en weet je tegelijkertijd zeker dat je het maximale uit de onderhandelingen weet te halen.

Gratis waardebepaling van jouw woning

Wil je om te beginnen weten hoeveel je op dit moment voor jouw huis kunt krijgen? Dat geeft je alvast een goed beeld van je budget voor een volgende huis. Graag komen we kosteloos bij je langs voor een waardebepaling van je huis. Uiteraard vrijblijvend! Plan je afspraak en laat gratis je woningwaarde bepalen.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Makelaar in Hoofddorp inschakelen?

Kun jij bij de aan- of verkoop van je huis de hulp van een makelaar in Hoofddorp goed gebruiken? En wil je jezelf zo tijd besparen en het maximale halen uit de onderhandelingen, dankzij iemand die aan jouw kant staat? Miranda en Ron staan je graag bij als aan- of verkoopmakelaar.

Laten we om te beginnen gratis en vrijblijvend kennismaken. Bij jou thuis, op ons kantoor of online! Bel of mail Miranda voor een eerste contact of klik op de knop hieronder. We zijn te bereiken via mdrooij@vanbruggen.nl of via 023 – 74 10 033.

Gratis kennismaking