Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Het Gooi Gijsbrecht van Amstelstraat 56
1213 CL Hilversum
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 21:30
Dinsdag
09:00 - 21:30
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Het Gooi

Makelaar in Hilversum

Een huis kopen of verkopen is nogal complex. Zelfs als je het een paar keer hebt gedaan, is het nog geen gesneden koek. Wil je zeker weten dat je de juiste stappen zet, niets over het hoofd ziet en een goede kans maakt om een nieuwe woning te vinden of je huidige woning gunstig te verkopen? Schakel ons dan in als jouw makelaar in Hilversum. Als verkoop- en aankoopmakelaar in Hilversum hebben wij veel ervaring in deze regio en kunnen we je bij elke stap helpen. Dankzij onze kennis van de markt, het aanbod en het prijspeil bespaar je met ons aan je zijde tijd, geld en gedoe.

Maak een gratis afspraak

De meerwaarde van een makelaar in Hilversum

Mark van Ginkel en zijn team van Van Bruggen Adviesgroep Hilversum hebben bewezen slagkracht bij het vinden of verkopen van hun woning. Dit dankzij hun marktkennis, jarenlange ervaring en de combinatie van makelaardij in Hilversum én hypotheekadvies. Door ons in te schakelen als je makelaar in Hilversum vergroot je je kansen op de woningmarkt. Ook voorkom je daarmee dat je iets over het hoofd ziet. Of dat je je laat leiden door emoties en onnodig veel betaalt voor een nieuwe woning of te weinig ontvangt voor je huidige woning.

Kortom: voorkom onnodige misstappen, bespaar geld én ontneem jezelf veel gedoe door een gediplomeerde makelaar in de arm te nemen. Wij komen op voor jouw belangen en helpen je in je zoektocht naar een nieuwe woning of bij de verkoop van je huidige huis.

Hypotheekadvies én makelaardij in Hilversum

Wat ook prettig is, is dat je op ons kantoor niet alleen terecht kunt voor al je vragen rondom makelaardij in Hilversum. We bieden financieel advies en makelaardij vanuit één kantoor. Samen met onze financieel adviseurs bepaal je jouw financiële mogelijkheden voor een woning. Zo weet je hoeveel je maximale hypotheek bedraagt en wat je dus op een huis kunt gaan bieden. Die informatie nemen we mee wanneer we jou als makelaar in Hilversum bijstaan in je zoektocht naar hét droomhuis.

Het prettige aan die combinatie is dat we snel kunnen schakelen. Je hoeft niet te wachten totdat je makelaar met je financieel adviseur heeft gesproken. Wij hebben dat binnen een mum van tijd gepiept. We kennen de regels voor een huis financieren, weten wat het aanbod is in de regio en nemen al die kennis mee wanneer we jou bijstaan.

Nog een fijn voordeel: we kunnen je een scherpe combinatiedeal bieden als je ons inschakelt voor zowel hypotheekadvies als makelaardij in Hilversum.

Schakel ons in voor makelaardij

Nieuw huis kopen in Hilversum

Spannend, je hebt besloten dat je een huis wilt kopen in Hilversum. Maar met die keuze komen er ook meteen allerlei vragen in je op. Hoe kun je met het krappe woningaanbod toch aan een huis komen? Hoe voorkom je dat je een huis koopt met allerlei verborgen gebreken? Voor welk bedrag kun je naar woningen kijken? En waar doe je bij het bieden slim aan? Hoe breng je een passend bod uit zonder dat je je laat verleiden om té veel te overbieden?

Het antwoord op al die vragen is dit: zorg dat je er niet alleen voor staat en schakel een aankoopmakelaar in Hilversum in. Ons bijvoorbeeld. Dat heeft diverse voordelen. De belangrijkste? Je vergroot je kansen op de woningmarkt, zorgt ervoor dat alles geregeld is en weet zeker dat je aan je huis een goede aankoop hebt. In Hilversum staan veel wat oudere huizen. Heel mooi en authentiek natuurlijk. Maar het vraagt wel om een grondige bouwkundige keuring, zodat je zeker weet dat je niet met verborgen gebreken te maken krijgt. Daar helpen wij je graag bij door mee te gaan naar bezichtigingen en er waar nodig de juiste experts bij te betrekken.

Dat doen we niet alleen als je een bestaande woning gaat kopen. We kunnen je ook bijstaan bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. En heb je een kavel gekocht om daarop zelf een huis te bouwen? Ook dan staan we graag naast je als makelaar in Hilversum.

Waarom een aankoopmakelaar in Hilversum inschakelen?

De huidige woningmarkt is niet de makkelijkste voor huizenkopers, zeker niet voor starters. Ook in het Gooi is het aanbod beperkt, gaan de prijzen door het dak en zijn huizen soms al verkocht voordat je een bezichtiging kunt inplannen. Door een aankoopmakelaar in Hilversum in te schakelen, neem je jezelf veel werk uit handen én maak je meer kans op het huis van je dromen.

Dit zijn de voordelen van Mark betrekken als aankoopmakelaar in Hilversum:

 • Je krijgt woningaanbod in Hilversum al getipt voordat huizen op Funda staan.
 • Je krijgt advies over een passend bod op je nieuwe woning, waardoor je eerder een winnend bod uitbrengt.
 • Dankzij ons bespaar je jezelf overmatig overbieden. Dat scheelt geld.
 • Je ontdekt tijdig of een huis wel een goede aankoop is doordat wij bij bezichtigingen de juiste vragen stellen.
 • Het contract is altijd piekfijn op orde. Dat checken wij voor je.
 • Door de combinatie met hypotheekadvies kunnen we snel schakelen en jou helpen om de koop tijdig rond te krijgen.
 • Heb je op dit moment al een huis? Dan kunnen we je ook helpen om dat goed te verkopen én weten we precies wat je aan je volgende huis kunt besteden.
 • Alles komt goed op papier te staan en we missen niets. Wij lopen de koopakte voor je na.

Om je nog beter te kunnen helpen, werken we ook nauw samen met lokale professionals. Dat zij onder meer notarissen, taxateurs, bouwkundig experts, collega-makelaars, aannemers en juristen. Zo kunnen we je aan alle kanten de juiste begeleiding bieden.

Schakel jouw aankoopmakelaar in

Huis verkopen in Hilversum

Een verhuizing betekent ook dat je je huidige huis gaat verkopen in Hilversum. Nu is dat gelukkig geen heel uitdagende missie met de woningkrapte op dit moment. Veel huizen worden met een mooie overwaarde verkocht. Maar hoe pak je dat aan? Hoe zet je je woning goed in de markt, trek je er mensen mee en haal je het meeste uit de onderhandelingen? Dát is waar wij als verkoopmakelaar in Hilversum om de hoek komen kijken.

We kunnen je veel werk uit handen nemen bij het verkopen van je huis in Hilversum én we hebben ook nog eens veel zoekers in onze portefeuille. Dat betekent dat we misschien extra snel een match kunnen vinden voor jouw Hilversumse woning.

Wat we allemaal doen als verkoopmakelaar in Hilversum?

Als verkoopmakelaar in Hilversum kunnen we in feite het hele proces van een huis verkopen voor je uit handen nemen. Jij bepaalt zelf of je ons voor het hele traject inschakelt of sommige stappen liever zelf zet. Maar in principe kunnen we al deze stappen voor je oppakken:

 1. Waardebepaling in Hilversum. Eerst stellen we voor je vast hoeveel jouw huis ongeveer waard is. Gratis. Zo heb je al een goed beeld bij een passende verkoopprijs voor je woning.
 2. Fotografie van je woning. Professionele foto’s dragen bij aan een snelle verkoop. Daarom betrekken we er graag een professionele fotograaf bij die jouw woning zo mooi mogelijk op beeld zet.
 3. Woning op Funda plaatsen. Daarna is het tijd om je woning onder de aandacht te brengen bij woningzoekers. Wij plaatsen je woning onder meer op Funda en andere relevante plekken. Natuurlijk met een aansprekende tekst, passende foto’s en een interessante advertentie erbij.
 4. Bezichtigingen van het huis. Laat de bezichtigers maar komen. Wij plannen de bezichtigingen voor je in en kunnen deze ook voor je begeleiden. Dat scheelt jou tijd en is ook een slimme manier om geïnteresseerden op de juiste aspecten van je woning te wijzen.
 5. Zodra je biedingen hebt ontvangen, kunnen wij voor je onderhandelen met de bieders. Wij zorgen ervoor dat je je huis voor een zo goed mogelijke prijs én tegen gunstige voorwaarden verkoopt.
 6. Opmaak koopakte. Is de koop eenmaal rond, dan komt er een koopakte. Daarin staan alle details nog eens op een rij. Wij stellen de koopakte voor je op, zodat alle afspraken helder op papier staan.
 7. Eindinspectie en overdracht. Is het moment daar dat de sleuteloverdracht plaatsvindt? Dan kunnen wij de eindinspectie voor je verzorgen en zorgen we ook samen met jou voor een zorgeloze overdracht.

Oftewel: met een verkoopmakelaar hoef jij nergens aan te denken. Dat doen wij voor je. Zo ben jij zeker van een goede verkoop en een gunstige prijs, terwijl je tijd overhoudt voor andere dingen dan je storten op een slimme verkoopstrategie.

Gratis waardebepaling in Hilversum

Wil je als eerste stap weten hoeveel jouw woning waard is op de huidige markt? Doe via onze site een gratis waardebepaling in Hilversum. Zo ontdek je al snel hoeveel je voor jouw woning zou kunnen krijgen in de verkoop.

Doe de gratis waardebepaling

Makelaar in Hilversum erbij betrekken?

Door de combinatie van makelaardij in Hilversum met financieel advies kun je onder één dak terecht voor het realiseren van je woonwensen en de financiering ervan. We hanteren scherpe tarieven en beantwoorden al je vragen. Van een huis kopen in Hilversum tot je hypotheek oversluiten. Met ons aan je zijde bespaar je tijd en geld en krijg je snel duidelijkheid.

Of je nu een huis gaat kopen of verkopen in Hilversum, wij zijn jouw ervaren makelaar in Hilversum. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen bij makelaardij en/of financieel advies? Plan je gratis kennismaking in via de knop hieronder.

Gratis kennismaken