Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Het Gooi Gijsbrecht van Amstelstraat 56
1213 CL Hilversum
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 21:30
Dinsdag
09:00 - 21:30
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Het Gooi

Hypotheekadvies in Hilversum

Ben je op zoek naar een expert op het gebied van hypotheken in Hilversum? Met ons team hebben wij 20 jaar aan kennis en ervaring in hypotheekadvies in Hilversum. Ook jou helpen we graag. Wellicht ben je van plan om een nieuwe woning te kopen of ben je nieuwsgierig naar jouw opties om je overwaarde te verzilveren. Elke situatie is uniek; daarom bieden wij ook hypotheekadvies op maat. Mark van Ginkel, financieel adviseur én aan- en verkoopbemiddelaar, staat samen met zijn team klaar voor al jouw financiële vragen. Altijd met persoonlijk én duidelijk advies.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Hypotheekadviseur in Hilversum

Hypotheekadvies in Hilversum is al 20 jaar onze expertise. Dat merk je als je bij ons aanklopt. Niet alleen heeft de Hilversumse huizenmarkt voor ons geen geheimen, ook hebben wij ruime ervaring met hypotheken, verzekeringen en alles wat bij financieel advies komt kijken. Met financieel adviseurs, een makelaar, verzekeringsadviseurs en commercieel medewerkers die ervoor zorgen dat alles vlekkeloos verloopt, ben je bij ons precies op de juiste plek. Wat je vraag over jouw hypotheek in Hilversum ook is.

Wij zijn er voor starters die een eerste huis kopen, voor gepensioneerden die juist benieuwd zijn naar hun hypotheekopties en voor alles daartussenin. In ons advies staan altijd de woorden persoonlijkheid, betrokkenheid en duidelijkheid centraal. Kom langs op kantoor aan de Gijsbrecht van Amstelstraat 65 in Hilversum en ervaar het zelf. Of schakel ons in voor online hypotheekadvies. Want via de video helpen wij je graag op een net zo persoonlijke en deskundige manier als wanneer jij op kantoor bij ons aanschuift.

Maak direct een afspraak

Meer mogelijk dan je denkt voor jouw hypotheek in Hilversum

We kunnen er niet omheen: woningen in Hilversum zijn erg in trek. Niet gek ook, want Hilversum heeft een mooi groot woningaanbod. Van hypermoderne nieuwbouwwijken tot traditionele woningen voor wie liever iets authentieks met een rijke historie zoekt.

De woningen hier worden razendsnel verkocht. Vaak ook nog fors boven de vraagprijs. Hoe kun je dan toch een (volgende) woning bemachtigen? Laat die uitdaging maar aan ons over. Wij gaan verder waar anderen stoppen. We kennen de vele opties die misschien niet voor het oprapen lijken te liggen en gaan voor jou op zoek naar een oplossing waarmee het wél lukt.

Hypotheekadvies in Hilversum bij Van Bruggen Adviesgroep

Al heel wat jaren is Van Bruggen Adviesgroep Hilversum een begrip in Hilversum en de omgeving van het Gooi. We kennen de huizenmarkt in de omgeving en helpen met onze expertise op het gebied van hypotheken, makelaardij, verzekeringen en financiën klanten in de wijde omgeving.

De voordelen van ons kantoor:

 • Voor hypotheekadvies in Hilversum én makelaardij
 • Erkend financieel adviseurs met 20 jaar ervaring
 • Goed bekend met de huizenmarkt in Hilversum en het Gooi
 • Persoonlijke aandacht en betrokkenheid
 • Ruime kennis van de markt en mogelijkheden
 • Altijd op zoek naar een creatieve oplossing
 • Onafhankelijk advies (ook online)

Een nieuwe woning kopen? Wij helpen je.

Of het nu om je eerste koophuis gaat of om een volgende woning, de aankoop van een woning blijft een grote beslissing. Een grote uitgave is het ook, want een hypotheek gaat vaak om heel wat geld en loopt ook nog eens vaak 30 jaar. Belangrijk dus om je goed te oriënteren. Zowel op de verschillende huizen als op je verschillende mogelijkheden voor een hypotheek.

Wij raden onze klanten aan om zich al te verdiepen in hun hypotheek voordat ze op huizenjacht gaan. In die fase zijn wij er graag voor jou als klant om in een vrijblijvende (en gratis) eerste kennismaking jouw maximale hypotheek te berekenen. Want als je weet wat je kunt lenen, kun je gerichter op huizenjacht gaan. Wij rekenen dit precies voor je uit en vertellen je ook alvast hoeveel jouw maandlasten ongeveer bedragen. Kun jij daarna goed voorbereid woningen gaan bezichtigen.

Alvast een indicatie krijgen van jouw maximale hypotheek? Reken het eenvoudig zelf uit met onze rekentool hieronder.

Maximale hypotheek berekenen

 

Financieel advies én bemiddeling bij aan- en verkoop

Het fijne aan Van Bruggen Adviesgroep in Hilversum is dat je bij ons onder één dak terecht kunt voor financieel advies en voor bemiddeling voor de aan- of verkoop van je huis in Hilversum en omgeving. Mark is namelijk zowel financieel adviseur als aan- en verkoopmakelaar. Met zijn jarenlange ervaring met hypotheken en huizen in de omgeving kan hij de juiste wegen samen met jou bewandelen. Dankzij zijn expertise vind je eerder een nieuwe woning of verkoop je je bestaande woning sneller. Een fijn idee.

Mark kent de markt in Hilversum en omgeving en hij beschikt bovendien over een groot netwerk aan makelaren, notarissen, accountants en zelfs de juiste mensen voor de verbouwing van je woning. Daar profiteer jij als klant van mee.

Zzp-hypotheek afsluiten, zo werkt dat!

Ben je als ondernemer bang dat een hypotheek afsluiten er voor jou niet inzit? Gooi zeker niet meteen de handdoek in de ring. Vaak horen wij dat zelfstandig ondernemers elders geen hypotheek kunnen afsluiten. Je hebt als ondernemer immers geen vast inkomen en bent afhankelijk van de winst uit je onderneming. Die winst kan nog wel eens schommelen. Maar dat betekent niet dat een hypotheek er voor jou niet inzit. Op basis van je jaarcijfers kun je wellicht alsnog een goede hypotheek voor jouw (toekomstige) woning afsluiten.

Het vinden en afsluiten van een hypoheek als zzp’er is een specialisme. Er is maatwerk voor nodig, maar vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Ons team kent de mogelijkheden en helpt je om ook als ondernemer aan een hypotheek te komen. Zelfs als je pas een jaar ondernemer bent, is een hypotheek soms al mogelijk. Natuurlijk wordt dan ook je inkomen bekeken in de periode voordat je ondernemer werd. Maar feit blijft dat je echt niet als ondernemer drie jaar hoeft te wachten met het kopen van een huis.

Ben je ondernemer en heb je verhuisplannen? Ons advies: maak een afspraak voor een kennismaking. Die eerste afspraak is geheel vrijblijvend en kan je al meer duidelijk maken over jouw opties.

Plan een eerste afspraak

Of bereken via onze tool zelf hoeveel jij als zzp’er ongeveer kunt lenen. Met een eerste indicatie weet je al beter wat jouw mogelijkheden voor een woning straks zijn.

Knop: Bereken jouw zzp-hypotheek

Waarover wil jij hypotheekadvies?

Hypotheekadvies kan in veel situaties zinvol zijn. Niet alleen als je verhuisplannen hebt en daarvoor een hypotheek nodig hebt, maar ook als je zo voordelig mogelijk uit wilt zijn met je huidige hypotheek. Met ons deskundige hypotheekadvies in Hilversum kunnen we je bijvoorbeeld helpen bij deze vragen:

 • Hoeveel bedraagt mijn maximale hypotheek?
 • Hoeveel kan ik krijgen aan zzp-hypotheek?
 • Ik wil een eerste huis kopen. Wat zijn mijn opties?
 • Wat zijn mijn opties om van de lage hypotheekrente te profiteren?
 • Hoe kan ik besparen op mijn maandlasten?
 • Wat zijn mijn financiële opties voor een verbouwing?
 • Hoe kan ik mijn overwaarde benutten?
 • Ik ga over een tijdje met pensioen. Wat moet ik daarvoor regelen rond mijn hypotheek?
 • Kan ik een tweede hypotheek aanvragen?
 • Wat levert rentemiddeling mij op?
 • Welke (schade)verzekeringen kan ik het beste bij mijn hypotheek afsluiten?
Overwaarde whitepaper downloaden

Hypotheekadvies om te besparen

Heb je op dit moment al een hypotheek en heb je geen verhuisplannen? Juist als je huidige hypotheek al een tijdje loopt, is het zinvol om daar samen een kritische blik op te werpen. Het zou zonde zijn als je een mogelijke besparing op je woonlasten laat liggen. Wij kennen de actuele rentestanden, houden de renteverwachtingen nauwlettend in de gaten en helpen dagelijks klanten om hun hypotheek voordeliger te maken. Ook jou helpen we graag.

Benieuwd naar jouw kansen om te profiteren van de lage hypotheekrentes? Wij bijten ons er met plezier in vast om dat mogelijk te maken. We zoeken precies voor je uit wat bijvoorbeeld oversluiten of rentemiddeling je oplevert én wat het je kost. Zo kun je zelf een weloverwogen beslissing nemen en misschien maandelijks een mooi bedrag overhouden door lagere hypotheeklasten.

Jouw opties voor oversluiten bespreken?

Ook voor financieel advies en verzekeringsadvies

Je hypotheek is slechts een van de onderwerpen waarover wij financieel advies geven. Naast hypotheekadvies in Hilversum, staan we je ook bij met financieel advies en verzekeringsadvies. Altijd op de deskundige en persoonlijke manier zoals klanten die van ons gewend zijn. Wil je bijvoorbeeld alles rondom je hypotheek goed geregeld hebben na je scheiding van je ex-partner? Ben je benieuwd hoe jouw pensioen er straks voor staat en hoe je je pensioeninkomen kunt aanvullen? Of wil je weten hoe je op dit moment onderaan de streep elke maand meer geld kunt overhouden? In al die gevallen zijn wij er voor je met financieel advies en pensioenadvies toegespitst op jouw situatie.

Verder is ons team goed thuis in verzekeringen. Mark en Enno zijn, naast hun andere expertises, ook verzekeringsadviseur. Met onafhankelijk verzekeringsadvies kunnen we je helpen aan een passende verzekering met een scherpe premie. En doordat we onafhankelijk zijn, kun je ervan op aan dat ons advies altijd volkomen eerlijk is. Wij hebben er geen belang bij dat jij daadwerkelijk een verzekering afsluit; ons enige belang is dat jij goed geholpen wordt.

Eerste kennismaking voor hypotheekadvies in Hilversum

Kortom: voor hypotheekadvies in Hilversum zijn wij bij elke mogelijke vraag jouw deskundige partner. Voordat we samen de diepte in gaan, maken we graag een keer kennis met je. Dat is geheel vrijblijvend en kost je niets.

Klik op de knop hieronder om een afspraak te maken of bel naar 035 – 642 3505. We zien je graag binnenkort.

Dat kan trouwens zowel op ons kantoor aan de Gijsbrecht van Amstelstraat als via de video. Ook vanachter de webcam staan we onze klanten namelijk bij met deskundig hypotheekadvies in Hilversum.

Plan een kennismaking