Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Het Gooi Gijsbrecht van Amstelstraat 56
1213 CL Hilversum
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 21:30
Dinsdag
09:00 - 21:30
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Het Gooi

Uw makelaar in Het Gooi

Een huis kopen of verkopen is best complex. U doet het waarschijnlijk niet vaak genoeg om hier vertrouwd in te raken. Een makelaar heeft wel deze ervaring. Ook heeft een makelaar kennis van de markt in uw regio, het aanbod én het prijspeil en baseert daarop de juiste aanpak om het beste resultaat te bereiken.

Jarenlange ervaring

Het team van Van Bruggen Adviesgroep Het Gooi/Hilversum heeft bewezen ‘slagkracht’ bij het vinden van een woning door de marktkennis, de jarenlange ervaring en de combinatie van makelaardij en hypotheken. Het inschakelen van een makelaar vergroot uw kansen op de woningmarkt. Ook voorkomt het dat u iets over het hoofd ziet. Of dat u zich laat leiden door emoties en onnodig teveel betaalt of te weinig ontvangt. Neem daarom altijd een gediplomeerde makelaar in de arm. Die komt op voor úw belangen.

Persoonlijke aandacht

Mark staat als aan- en verkoopbemiddelaar in de regio Het Gooi/Hilversum naast u tijdens het koop- of verkoopproces. Hij staat voor persoonlijke aandacht en hij strijdt voor uw wensen. In combinatie met financieel advies kunt u onder één dak terecht voor het realiseren van uw woonwensen. We hanteren scherpe tarieven, zodat wij u met de beste prijs kunnen ondersteunen. Zo bespaart u tijd en geld en krijgt u snel duidelijkheid en overzicht.

Maak een afspraak

Dus wilt u professionele begeleiding bij de koop of verkoop van uw droomhuis? Dan bent u bij uw Van Bruggen-adviseur aan het juiste adres. Maak een vrijblijvende afspraak, dan bekijken we samen wat we voor u kunnen betekenen.