Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Harderwijk Ceintuurbaan 2 – 40
3847 LG Harderwijk
Opent maandag om 10:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Harderwijk

Financieel advies in Harderwijk

Ga je samenwonen of juist scheiden? Staat je pensioen over een aantal jaar voor de deur? Of heb je een hypotheek en verzekeringen lopen waarvan je je afvraagt of die niet voordeliger kunnen? Laten we ons dan samen verdiepen in jouw financiële mogelijkheden. Met ons financieel advies in Harderwijk helpen wij mensen uit de wijde regio bij al hun financiële vragen. Dat doen we vanuit jarenlange expertise en met oog voor jouw wensen en situatie. Zo weet je zeker dat je voordelig uit bent én dat de keuzes die je maakt ook in de toekomst bij je passen.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak direct een afspraak

Financieel adviseur Harderwijk bij belangrijke mijlpalen

Financieel advies in Harderwijk is op allerlei belangrijke momenten in je leven nuttig. Er kan van alles gebeuren waardoor je financiële situatie er in één keer compleet anders uit komt te zien. Je koopt bijvoorbeeld je eerste woning of gaat juist verhuizen naar een volgende woning. Je gaat samenwonen en krijgt kinderen of gaat juist scheiden van je ex-partner. Of je gaat over niet al te lange tijd met pensioen en weet dat je inkomen vanaf dat moment lager zal uitvallen dan nu. Het zijn allemaal situaties in je leven waarop je zelf al veel aan je hoofd hebt. Gun jezelf daarom de zekerheid dat alles financieel goed geregeld wordt. Wij staan je daarin bij met financieel advies in Harderwijk.

Een financieel adviseur in Harderwijk inschakelen is niet alleen handig om jezelf veel tijd en gedoe te besparen. Het is ook een slimme zet omdat je op deze manier meer geld kunt overhouden. Voor financieel advies betaal je dan misschien advies- en bemiddelingskosten (bij ons overigens een extra scherp tarief); het levert je ook vaak een forse besparing op je maandlasten op. Als onafhankelijk financieel adviseur in Harderwijk kunnen we veel verschillende geldverstrekkers voor je vergelijken. Daardoor zal je altijd specifiek een hypotheek of verzekering afsluiten met een scherpe rente of premie.

Financieel advies én aankoopbegeleiding op één plek

Sta je op het punt om een huis te kopen? Of ben je je aan het oriënteren op de verschillende mogelijkheden in Harderwijk en omgeving? Spannend! In zo’n geval heb je waarschijnlijk behoefte aan twee dingen:

 1. financieel advies over jouw hypotheekmogelijkheden;
 2. deskundige begeleiding bij het aankoopproces van je huis.

Zowel het afsluiten van een hypotheek als het kopen van een woning doe je niet dagelijks. Daarom bieden we je bij deze spannende stap in je leven graag allround begeleiding, zowel bij het kopen van je woning als op het gebied van financieel advies. Onze adviseur Rémon is namelijk naast financieel adviseur ook makelaar. Zo heb je één aanspreekpunt, maar wel volledige begeleiding bij elke stap in dit spannende proces.

We kunnen je bijvoorbeeld bijstaan op deze vlakken:

 • We berekenen jouw budget voor een nieuwe woning (je maximale hypotheek, eventuele overwaarde, in te brengen spaargeld en andere opties).
 • We tippen je op woningen die nieuw te koop komen, zodat je snel een bezichtiging kunt plannen.
 • We geven je vanaf afstand advies over het bieden op een woning.
 • We adviseren je over ontbindende voorwaarden, zoals een financieringsvoorbehoud.
 • We nemen het koopcontract met je door, zodat je zeker weet dat alles daar correct in staat.
 • We adviseren je over een hypotheek die qua rente en voorwaarden bij je past.
 • We geven je ook advies over diverse aspecten van je hypotheek, zoals wel/geen Nationale Hypotheek Garantie, de rentevaste periode en de aflossingswijze.
 • We vragen de hypotheek voor je aan. Inclusief het papierwerk.

Wil jij ook goed advies krijgen over jouw aankoop van een woning? Vanaf de eerste hypotheekberekeningen tot de laatste handtekeningen op papier? Schakel ons in voor hypotheekadvies.

Gratis eerste gesprek

Waarover geven we nog meer financieel advies in Harderwijk?

Het kopen van een huis is nog maar één van de momenten in je leven waarop financieel advies nuttig kan zijn. Er kunnen zich nog veel meer situaties voordoen waarin je het prettig vindt om niet in je eentje lastige financiële knopen te moeten doorhakken.

Daarom bieden we je bij Van Bruggen Adviesgroep in Harderwijk financieel totaaladvies op allerlei momenten in je leven en over veel diverse onderwerpen. Of het nu gaat om een complete doorlichting van je financiële situatie of om een losse vraag, wij zorgen voor een deskundig antwoord op jouw vraag.

We adviseren je bijvoorbeeld over:

Hoe kun jij besparen op je maandlasten?

Elke maand gaat waarschijnlijk een groot deel van je inkomen op aan vaste lasten. Dat zijn bijvoorbeeld je hypotheeklasten en je lopende verzekeringen. Maar wat als daar wat op te besparen valt? Het komt regelmatig voor dat je dankzij de huidige lage hypotheekrente een hypotheek voor hetzelfde (of zelfs een hoger) bedrag kunt afsluiten tegen veel lagere maandlasten. Je hypotheek oversluiten heet dat. En ondanks de boeterente kan dat soms voor een heel forse besparing zorgen. Ook voor jou? Dat rekenen we graag voor je uit.

Daarnaast zijn er wellicht kansen om onderaan de streep meer over te houden door je verzekeringen aan te passen. Het zou zonde zijn als je verzekeringen hebt lopen die je op dit moment in je leven niet meer zo hard nodig hebt. Of als je een flinke premie betaalt vanwege een nogal uitgebreide dekking, terwijl je ook goed af bent met een minder uitgebreide dekking. Laat ons daarom met je meekijken naar jouw lopende verzekeringen. Kunnen ze voordeliger? Welke verzekeringen heb je echt nodig? Geen zorgen: we gaan niet alleen voor een scherpe premie, maar uiteraard ook voor een goede dekking waarmee jij de juiste risico’s hebt afgedekt.

Een keer vrijblijvend naar jouw bespaarkansen kijken? Dat kan geheel kosteloos. Na het gesprek weet je direct wat er voor jou mogelijk is.

Gratis bespaarcheck aanvragen

Financieel advies over je oude dag

Je bent nog in de bloei van je leven, dus pensioen is waarschijnlijk niet iets waar je nu al dagelijks bij stilstaat. Plannen heb je heus, maar over de financiële situatie denk je wellicht nog niet wekelijks na. Toch is het verstandig om hier tijdig naar te kijken. In de praktijk zien we vaak dat mensen na hun pensioen nog maar zo’n 70% aan pensioeninkomen hebben van wat ze gewend waren te verdienen. Dat betekent dat je met minder geld moet rondkomen, terwijl je waarschijnlijk nog steeds dezelfde hypotheek hebt lopen.

Daarom geldt: hoe eerder je pensioenadvies inschakelt, hoe beter. En het positieve nieuws is: hard sparen voor je oude dag is vaak bij lange na niet de enige optie om er op je oude dag financieel goed verzorgd bij te zitten. Je kunt hiervoor ook je overwaarde laten verzilveren, zodat je een extra buffer op je spaarrekening hebt staan. Een opeethypotheek en krediethypotheek of een gewone verhoging van je bestaande hypotheek zijn drie opties om dat voor elkaar te krijgen.

En het bedrag dat dat je oplevert, biedt je dan weer kansen om mooie plannen te realiseren. Het verbouwen van je huis, zodat je eindelijk een nieuwe badkamer hebt bijvoorbeeld. Of wie weet komt je droom van een tweede huis door je overwaarde dichterbij.

Volledig financieel advies in Harderwijk

Je krijgt bij ons één aanspreekpunt. Een van onze financieel adviseurs Max, Rémon en Marga zal je helpen. Daarnaast kan Lennard je bijstaan met verzekeringsadvies. Elk van hen heeft ruime ervaring met financieel advies in Harderwijk. Daardoor kunnen we je op deze manier bij elk vraagstuk goed helpen.

Dit zijn wij in een notendop:

 • Financieel advies tegen een scherpe prijs
 • Ruime ervaring met hypotheken, financiën en pensioen
 • Ook voor deskundig verzekeringsadvies
 • Samenwerking met tientallen geldverstrekkers (= onafhankelijk advies)
 • Altijd persoonlijke aandacht en heldere uitleg
 • Makelaardij én financieel advies onder één dak
 • Zes dagen per week beschikbaar

Ook financieel advies in Harderwijk inschakelen?

Nu heb je heel veel over ons gelezen. Maar we zijn ook heel benieuwd naar jou. Wat is jouw financiële vraag? En waar zou jij goed mee geholpen zijn? Laat het ons weten in een gratis eerste kennismakingsgesprek. Dan helpen we je graag verder.

Plan direct een kennismaking in via de knop hieronder of bel hiervoor naar 038 – 429 09 17. Een e-mail sturen naar zwolle@vanbruggen.nl kan ook.

Maak een afspraak