Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Gouda Kampenringweg 45D
2803 PE Gouda
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
10:00 - 21:30
Dinsdag
10:00 - 21:30
Woensdag
10:00 - 21:30
Donderdag
10:00 - 21:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Gouda

Jouw makelaar in Gouda

Wat zijn jouw woonwensen? Hier begint vaak het proces tot besluit om jouw huidige woning te verkopen en op zoek te gaan naar een nieuwe woning. Of het besluit om voor het eerst een woning te gaan kopen, na jarenlang gehuurd te hebben. Het liefst ben je meteen al bezig met een nieuwe inrichting, een nieuw plekje in een zonnige tuin… Maar voordat het zover is moet er nog heel veel gebeuren.

Woning verkopen in Gouda?

Ben je van plan om een woning te verkopen? Bekijk dan nu onze tijdelijke actie!

Actievoorwaarden:

✔ De kosten, €2999,-, zijn incl. BTW
✔ Opstartkosten zijn inbegrepen: dit zijn de kosten voor het maken van de foto's en het plaatsen van de woning op Funda.
✔ Dit actietarief is geldig tot 1 oktober 2022
✔ Alleen geldig bij afname van de dienst verkoopmakelaardij
✔ Alleen geldig bij Van Bruggen Adviesgroep Gouda en Van Bruggen Adivesgroep Rotterdam-oost

Financieel advies en makelaardij onder één dak in Gouda

Een huis kopen, waar moet je allemaal rekening mee houden? Wat is eigenlijk een goede verkoopprijs? Is het verstandig om eerst te bekijken wat jouw huidige hypotheeklasten nog zijn? Zomaar een aantal vragen die ook toepasbaar zijn bij de aankoop van een nieuwe woning.

Bij Van Bruggen Adviesgroep Gouda hebben we alles onder één dak: jouw makelaar voor de verkoop en/of de aankoop van jouw (nieuwe) woning is ook jouw financieel adviseur en andersom. Wel zo gemakkelijk, door deze combinatie zijn snelheid en efficiëntie onze sleutelwoorden. Het aankopen of verkopen van een huis én jouw financiën zijn namelijk onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Daarbij zijn onze makelaars (en financieel adviseurs) experts in hun vak én kennen ze de woningmarkt van Zwolle en omgeving door en door. Ook zijn ze vaak al eerder op de hoogte van een mogelijk huis dat in de verkoop staat voordat het op het internet te vinden is.

Betrokken en ontzorgen

Jouw woonwensen zijn altijd onze start, jouw verhaal en wensen en dromen staan centraal. Bij de verkoop van jouw huis zijn wij eerlijk en kritisch. Bij ons krijg je altijd een gratis waardebepaling van jouw huis, voordat je bevestigt of wij jouw huis mogen verkopen doen wij dat graag voor jou. Ook geven wij advies voor styling van de woning voor een beter verkoopresultaat. Ook bij de aankoop van een nieuwe woning zetten wij onze kennis, kunde én enthousiasme graag in. Wij kunnen stellen dat we bewezen succesvol zijn in zowel verkoop als aankoop van woningen. Onze betrokkenheid bij de aan- of verkoop van jouw woning zetten we om in het volledig ontzorgen van jou als klant, het is onze passie!

Maak een vrijblijvende eerste afspraak

Jouw huis ook verkopen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden en gaan we samen op zoek naar het best passende nieuwe (t)huis?

Plan een eerste afspraak