Profiteren van de lage rente? Download ons gratis whitepaper hier.
Gouda Aluin 9
Zoetermeer
Vandaag open tot 21:30 uur
Overige openingstijden
Maandag
10:00 - 21:30
Dinsdag
10:00 - 21:30
Woensdag
10:00 - 21:30
Donderdag
10:00 - 21:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Gouda

Makelaardij Gouda

Het (ver)kopen van een woning is niet altijd gemakkelijk. Voorkom dat jij belangrijke zaken over het hoofd ziet, of dat je jezelf laat leiden door emoties en onnodig teveel betaalt. Neem een aankoop- of verkoopmakelaar van Van Bruggen Adviesgroep Gouda mee. Die komt op voor uw belangen en verdient zich zelf dubbel en dwars terug.

Wonen in het groene hart van de Randstad? Kies voor Gouda!

Een mooi historisch centrum, dichtbij de grote steden als Utrecht, Rotterdam en Den Haag én midden in het groen hart van de Randstad… we hebben het over de stad Gouda. De plek waar je de rust goed kunt opzoeken, maar ook snel in de drukte van de stad zit. Op zoek naar een mooie woning in deze omgeving? Makelaar Rick van der Lubbe helpt u graag!

Rick van der Lubbe, jouw makelaar in Gouda!

Bij Van Bruggen Adviesgroep Gouda weten wij dat het (ver)kopen van een woning best spannend kan zijn. Fijn als je dan te maken krijgt met een kundige makelaar die jouw persoonlijke wensen goed begrijpt. Bij Van Bruggen Adviesgroep Gouda helpt Rick van der Lubbe jou met het vinden van jouw droomwoning.

Makelaar en financieel adviseur onder één dak

Bij ons kun je op één adres alle zaken rondom de aan- of verkoop en financiering van jouw woning regelen. Deze bewezen succesvolle combinatie van makelaar en financieel adviseur onder één dak, neemt jou werk uit handen. Door het afstemmen van verkoop, aankoop en financiering wordt er snel en efficiënt geschakeld. Dat geeft jou overzicht en duidelijkheid en het bespaart jou tijd en geld.