Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Gorinchem Stationsweg 29
4205 AA Gorinchem
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 20:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Gorinchem

Financieel advies in Gorinchem

Hoe sta jij er financieel voor? Heb je alles goed geregeld voor veranderingen in de toekomst, zoals je verbouwplannen, een scheiding, een verhuizing of je pensioen? Maak je geen zorgen: wij zijn er voor deskundig financieel advies in Gorinchem. Op de momenten waarop er voor jou van alles verandert, kunnen wij alles financieel in goede banen leiden. We gaan rustig met je zitten voor persoonlijk financieel advies en kunnen ook alles voor je regelen. Of je nu vragen hebt over je hypotheek, verzekeringen of pensioen – wij zijn er voor je.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Onafhankelijk financieel advies in Gorinchem

Als je naar een financieel adviseur in Gorinchem gaat, is het wel zo prettig als diegene het grote aanbod aan opties overziet. Daarvoor zit je bij Van Bruggen Adviesgroep Gorinchem helemaal goed. Wij kijken met een brede blik naar alle financiële mogelijkheden en vergelijken die voor jou. Jouw financiële situatie en wensen zijn het uitgangspunt. Daarbij zoeken we een oplossing die past: een verzekering die aansluit op je wensen, een hypotheek die betaalbaar en voordelig is of een extra hypotheekproduct dat jou op een aantrekkelijke manier meer financiële ruimte biedt.

We kijken daarbij verder dan alleen je situatie nu. Ook je toekomstplannen zijn namelijk belangrijk voor de keuzes die je nu maakt. Zo is het fijn als je hypotheek ook na je pensioen nog betaalbaar is. Of als je nu alvast rekening houdt met je verbouwplannen van over een paar jaar. We verdiepen ons daarom uitgebreid in je situatie nu en in de toekomst om je zo goed mogelijk financieel advies te geven. Dat voorkomt vervelende situaties in de toekomst en levert jou zekerheid op over je financiën.

De voordelen van ons kantoor

Bij financieel advies in Gorinchem is het heel belangrijk dat de oplossing bij jou persoonlijk past. We hebben dan ook geen standaardpakketten of producten die we aan iedereen aanbevelen. Nee, we kijken gericht naar jou. Wat zoek jij? Welke behoeften heb je? En wat sluit daarbij aan? Zo komen we tot een oplossing die bij jou persoonlijk past.

Verder profiteer je bij ons financieel advies in Gorinchem van deze voordelen:

 • Altijd een financiële oplossing die voordelig is én aansluit op je wensen
 • Jarenlange ervaring met financieel advies in Gorinchem
 • Advies over hypotheken, pensioen, verzekeringen en meer
 • Uitgebreide begeleiding bij je financiële vraagstuk
 • Onafhankelijk advies (= vergelijking van veel aanbieders)
 • Alle aandacht en tijd voor jouw vragen
 • Gratis kennismaking wanneer het jou uitkomt

Heb jij een financiële vraag waar je over wilt sparren? Stel hem aan ons. Kennismaken kan geheel gratis en vrijblijvend. Je bent van harte welkom voor een afspraak!

Maak een afspraak

Financieel advies na scheiding of overlijden

Zijn jij en je partner net uit elkaar gegaan? Of is er helaas een dierbare overleden? Buiten het verdriet dat dit met zich meebrengt, komt er vaak ook financieel veel op je af in zo’n situatie. Dat terwijl je prioriteiten op zo’n moment vaak totaal ergens anders liggen. Geen zorgen: wij zijn er om jou op financieel gebied bij te staan bij belangrijke veranderingen in je leven. We geven je zicht op je mogelijkheden en adviseren je ook waar jij wel en niet goed aan doet.

We kunnen o.a. deze vragen voor je beantwoorden:

 • Kun jij na de scheiding je partner uitkopen? Zo ja, wat moet je daarvoor doen?
 • Hoeveel hypotheek kun je krijgen voor een woning voor jezelf?
 • Wat moet er geregeld worden voor jullie gezamenlijke pensioenopbouw?
 • Doe je er goed aan om je hypotheek na de scheiding over te sluiten?
 • Hoe staat het er na deze situatie voor met je pensioen?
 • Welke verzekeringen zijn passend in jouw nieuwe situatie?

Bij zowel het uitzoeken van je mogelijkheden als het volledige aanvraagproces kunnen wij je bijstaan. Zo heb jij nergens meer omkijken naar, terwijl je wel zeker weet dat alles financieel goed geregeld is.

Financieel advies bij het kopen van een huis

Wonen onder de rook van Dordrecht en Rotterdam op een mooie landelijke plek – dát is wat een huis in Gorinchem zo aantrekkelijk plakt. Heb jij plannen om in deze fijne omgeving een huis te kopen? Dan helpen wij je graag bij alles wat daar financieel gezien bij komt kijken. Het bepalen van je budget voor een woning bijvoorbeeld. Maar ook het vinden van een passende hypotheek en het regelen van de bijbehorende verzekeringen.

Ons hypotheekadvies is erop gericht dat jij een passende hypotheek met lage maandlasten afsluit. We helpen je graag om uit het grote aanbod aan hypotheken juist een hypotheek te vinden met voordelige voorwaarden en lage maandlasten. Ook over aanvullende vragen, zoals het financieren van een verbouwing, kunnen we je goed advies geven. En het blijft niet bij advies alleen. De volledige aanvraag kunnen we ook voor je uit handen nemen. Hoef jij je daar niet druk over te maken!

Wil jij om te beginnen weten hoeveel hypotheek je kunt krijgen? Kom vrijblijvend kennismaken. Dan berekenen we tijdens dat gesprek gratis jouw maximale hypotheek.

Plan je gratis eerste afspraak

Financieel advies in Gorinchem over je pensioen

Wat staat je te doen richting je pensioen? Dat is meer dan mensen vaak denken. Daarom kloppen de laatste tijd veel vijftigplussers bij ons aan voor financieel advies in Gorinchem. Zij willen weten in hoeverre ze voldoende pensioen hebben opgebouwd, hoe ze hun pensioen kunnen aanvullen en wat ze nog meer moeten regelen voor een financieel verzorgd pensioen.

Voor al die vragen zit je bij ons goed voor pensioenadvies op maat. We stellen graag een gedetailleerde pensioenplanning met en voor jou op. Daarbij is het doel dat jij precies weet hoeveel je na je pensioen krijgt uitgekeerd, hoeveel je lasten bedragen en hoe je je pensioen kunt aanvullen. Ons pensioenadvies gaat dus een stuk verder dan alleen een pensioenoverzicht. Je weet concreet welke consequenties je pensioenopbouw hebben voor je situatie en hoe je je maandlasten tegen die tijd betaalbaar houdt. Want wist je dat de gemiddelde pensionado er na zijn pensionering 30% op achteruitgaat qua inkomen?

Concreet kunnen we je financieel advies geven over vragen als:

 • Heb jij voldoende pensioen opgebouwd om je toekomstige maandlasten van te betalen?
 • Hoe kun je je pensioen aanvullen?
 • Welke mogelijkheden zijn er om je overwaarde als bedrag op te nemen?
 • Hoe kun je een (belastingvrije) schenking doen als je nog spaargeld hebt liggen?
 • Welke mogelijkheden heb je om op latere leeftijd een seniorenhypotheek af te sluiten?
 • Is een opeethypotheek voor jou een slim product om je overwaarde te verzilveren?
 • Kun je van je overwaarde een tweede woning kopen, bijvoorbeeld om je toekomstige vakanties in door te brengen?
 • Is het voor jou interessant om je overwaarde in een verhuurwoning te investeren en zo verhuuropbrengsten te verdienen?
 • Wat moet je zoal regelen voor je hypotheek na je pensioen?
 • Kun je geld besparen (bijvoorbeeld door je hypotheek over te sluiten) om zo meer geld over te houden voor later?
 • Is het voor jou financieel haalbaar om eerder te stoppen met werken?

Heb jij pensioenvragen waarop je graag antwoord krijgt? Stel ze aan ons. We helpen je er graag bij.

Vrijblijvende kennismaking plannen

Waarover geven we nog meer financieel advies?

Van je hypotheek tot je verzekeringen, je pensioen of een belastingvrije schenking – we kunnen veel voor je betekenen. Zo kunnen we je ook financieel advies in Gorinchem geven over al je vragen rondom:

Gratis jouw opties bespreken?

Wil je meer te weten komen over de financiële opties die jij hebt? Voor ons financieel advies in Gorinchem bieden we een gratis kennismaking aan. Kom langs en ontdek vrijblijvend meer.

Neem contact met ons op via 0800 – 1600 of via agiethoorn@vanbruggen.nl. Dan plannen we snel een gratis afspraak in.

Maak direct een gratis afspraak