Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Etten-Leur Tolhuislaan 3
4875 AH Etten-Leur
Opent dinsdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Etten-Leur

Hypotheekadvies in Etten-Leur

Wil jij een hypotheek in Etten-Leur afsluiten voor je nieuwe woning? Of ben je nog zoekende naar je droomwoning, en hoop je te weten te komen hoeveel je daarvoor kunt lenen? Of heb je al een hypotheek en zou je die graag verhogen, oversluiten of gebruiken voor een verbouwing? Allemaal hypotheekvragen waarover wij je goed kunnen adviseren. Coen is hypotheek- en verzekeringsadviseur en geeft onafhankelijk hypotheekadvies in Etten-Leur. Zowel op kantoor aan de Tolhuislaan als online via videogesprekken. Waar kan hij jou bij helpen?

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Jouw hypotheek in Etten-Leur regelen?

Heb je je zinnen gezet op een nieuwe woning in Etten-Leur? Je allereerste koophuis of een volgend huis? In beide gevallen komen er nogal wat vragen en uitzoekdingen op je af. Hoeveel kun je maximaal aan hypotheek krijgen voor je nieuwe woning? Welke verzekeringen heb je naast je hypotheek nodig, en waar sluit je die voordelig af? En bij welke hypotheekaanbieder kun je terecht voor lage maandlasten en aantrekkelijke voorwaarden?

Als onafhankelijk hypotheekadviseur in Etten-Leur begeleiden wij zowel starters op de woningmarkt als verhuizers bij het kopen van een nieuwe woning. Dat doet Coen als hypotheekadviseur én als aankoopmakelaar. Daardoor kan hij je zowel begeleiden bij het bepalen van je budget voor een huis en het regelen van de financiering als bij het vinden en bemachtigen van je nieuwe droomwoning. Snel schakelen, jou helpen om op een verantwoorde manier meer te lenen dan je wellicht bij de bank kunt krijgen én je helpen om de juiste hypotheekaanbieder te kiezen zijn Coens specialiteiten.

Het fijne aan Van Bruggen Adviesgroep Etten-Leur is dat we een compleet adviestraject bieden. Je hoeft zelf nergens achteraan te rennen. Wij kunnen bijna alles voor je verzorgen en je dus heel veel uit handen nemen. We kunnen bijvoorbeeld zelfs een beschermd taxatierapport voor je regelen, dat past bij je hypotheek. En wil je weten welke verzekeringen passen? Ook dat nemen we standaard mee in ons hypotheekadvies in Etten-Leur voor jou.

Een verbouwing financieren met je hypotheek?

Woon je nog steeds fijn waar je nu woont, maar zou je je woning graag verbouwen? Dan hoef je daarvoor niet altijd zelf diep in de buidel te tasten. Als je overwaarde op je huis hebt of als de verbouwing je woning meer waard maakt, kun je misschien een verbouwing vanuit je hypotheek financieren. Wij zoeken graag voor je uit of jouw hypotheek voldoende financiële ruimte biedt om bijvoorbeeld een dakkapel te betalen, je gedroomde uitbouw te realiseren of je keuken te vervangen door een gloednieuw op maat gemaakt kookeiland.

Je hypotheek verhogen kan op twee manieren. Heb je je hypotheek destijds voor een hoger bedrag ingeschreven in het Kadaster dan wat je nu hebt opgenomen aan hypotheek? Dan kun je je hypotheek wellicht onderhands verhogen. Een andere mogelijkheid is een tweede hypotheek nemen: een extra hypotheekdeel bovenop je bestaande hypotheek, speciaal voor bijvoorbeeld een verbouwing, een nieuwe auto of de buffer op je spaarrekening.

Wat in jouw geval mogelijk is qua extra hypotheek? Dat zoeken we graag al in een eerste gratis oriëntatiegesprek voor je uit.

Gratis oriëntatiegesprek

Je hypotheek oversluiten, hoe zit dat?

Dat de rentes voor hypotheken op dit moment erg laag liggen, is geen geheim. Wat alleen niet iedereen beseft, is dat je daar ook van kunt profiteren zonder je huis te koop te zetten en een nieuwe hypotheek te nemen. Je kunt namelijk je bestaande hypotheek oversluiten en daarbij een nieuw rentepercentage afspreken en nieuwe voorwaarden kiezen. Soms kun je qua rente zelfs een paar procentpunten lager uitkomen, wat op jaarbasis wellicht een paar duizenden euro’s scheelt.

Nu is oversluiten voor de ene persoon aantrekkelijker dan voor de andere. Dat heeft alles te maken met bijvoorbeeld de resterende looptijd van je hypotheek, de hoogte van je hypotheek en de rente die je op dit moment betaalt. Ook speelt mee hoeveel je aan boeterente moet betalen als je je hypotheek oversluit. Wij zoeken daarom graag in een eerste kosteloos gesprek voor je uit of jij kunt besparen op je hypotheek. En of oversluiten daarin voor jou een slimme optie is of dat er wellicht andere mogelijkheden zijn, zoals je verzekeringen aanpassen of kiezen voor rentemiddeling.

Onafhankelijk hypotheekadvies in Etten-Leur

Of je nu advies inwint over een huis kopen, een verbouwing of iets anders, ons hypotheekadvies in Etten-Leur is altijd 100% onafhankelijk. We kunnen vele tientallen hypotheekaanbieders voor jou vergelijken, op rente én voorwaarden. Het voordeel daarvan is dat je nooit gebonden bent aan één geldverstrekker en aan het rentepercentage dat die specifieke geldverstrekker hanteert. Met tientallen geldverstrekkers op de markt is de kans groot dat je elders voordeliger uit bent dan bij de bank die jij voor ogen had.

Daarom vergelijken wij als onafhankelijk hypotheekadviseur in Etten-Leur de verschillende hypotheekopties voor jou. We kijken naar de rentepercentages, letten op de voorwaarden en zoeken uit wat specifiek bij jou past. Ook kun je door ons onafhankelijke hypotheekadvies soms bij ons meer lenen dan wanneer je direct naar de bank zou gaan. Dat betekent dat je minder eigen geld hoeft in te brengen naast je hypotheek.

Plan een gratis oriëntatiegesprek en ontdek jouw hypotheekmogelijkheden. Dit gesprek kan zowel bij ons op kantoor in Etten-Leur als online via de video.

Gratis eerste gesprek

Wat zijn je hypotheekopties na je 57e?

Een hypotheek aanvragen werkt voor mensen boven de 57 net even anders dan wanneer je jonger bent. Dat heeft er alles mee te maken dat hypotheekaanbieders al tien jaar voor je pensioen deels uitgaan van je pensioeninkomen. Dat inkomen is altijd lager dan wat je op dit moment in loondienst verdient, wat ook betekent dat je een  lagere maximale hypotheek hebt. Dit heeft bijvoorbeeld gevolgen als je een nieuwe hypotheek afsluit, je hypotheek oversluit of je hypotheek wilt verhogen.

Gelukkig is er ook positiever nieuws: je profiteert als 57-plusser tegelijkertijd van soepelere hypotheeknormen bij een seniorenhypotheek, waardoor je waarschijnlijk alsnog wel in aanmerking komt voor een hypotheek. Hoe dat zit en wat voor jou haalbaar is? Coen kent alle kansen, mogelijkheden en regelingen en kan je dus precies vertellen wat er in jouw situatie mogelijk is.

Ook kunnen we je in meer specifieke situaties advies geven rondom je hypotheek na je 57e. Denk bijvoorbeeld aan advies over elk van deze vragen:

 • Kan ik de overwaarde op mijn huis opnemen als vrij besteedbaar bedrag?
 • Kan ik een deel van mijn overwaarde of van mijn spaargeld schenken aan de (klein)kinderen?
 • Wat zijn mijn mogelijkheden voor een hypotheek voor een tweede woning?
 • Kan ik dankzij een opeethypotheek ook bij een laag pensioeninkomen mijn overwaarde opnemen?
 • Hoe kan ik mijn pensioen aanvullen zonder daarvoor heel hard te moeten sparen?
 • Hoe bouw ik pensioen op als ondernemer?
 • Is een overlijdensrisicoverzekering voor mij nog wel nodig en aantrekkelijk?

Doordat we, naast hypotheekadvies in Etten-Leur, ook pensioenadvies en algemeen financieel advies aanbieden, kunnen we je op al die vlakken een uitgebreid en deskundig antwoord geven.

Plan een eerste afspraak

Advies over verduurzaming van je huis

Duurzaamheid is voor steeds meer Nederlanders een belangrijk thema. Je kunt niet in je eentje de complete klimaatverandering terugdraaien, maar je kunt wel op jouw manier een steentje bijdragen aan de wereld van morgen. Je woning verduurzamen is daar een heel waardevolle bijdrage voor. Daarmee beperk je je CO2-uitstoot en je verbruik van schaarse grondstoffen én je bespaart flink op je nota van de energieleverancier. Kortom: dubbel fijn!

Ben jij van plan om zonnepanelen aan te schaffen, maar weet je niet hoe je de financiering kunt rondkrijgen? Of heb je andere plannen, zoals een groen dak nemen of een warmtepomp laten isoleren? Voor al die maatregelen bestaan diverse financieringsopties. Dat kan bijvoorbeeld een hypotheekverhoging, een Energiebespaarlening of een subsidie zijn. Wij kijken graag hoe jij de verduurzaming van je huis kunt financieren, zonder dat je daarvoor zelf veel spaargeld nodig hebt.

Hypotheekadvies in Etten-Leur bij Van Bruggen Adviesgroep

Heb jij vragen over je nieuwe of lopende hypotheek? Dan ben je voor deskundig, onafhankelijk en 100% persoonlijk hypotheekadvies in Etten-Leur bij ons aan het juiste adres. Je profiteert bij ons kantoor van:

 • Deskundig advies over hypotheken, verzekeringen en pensioen
 • Financieel advies en makelaardij op één plek
 • Keurmerk Financiële Dienstverlening
 • Onafhankelijk advies (= keuze uit veel geldverstrekkers)
 • Complete adviestrajecten van A tot Z
 • Volledig online advies mogelijk
 • Gratis eerste afspraak

Plan jouw (online) oriëntatiegesprek

Is er zo al een prangende vraag die je ons graag zou stellen over jouw hypotheek, verzekeringen of pensioen? En wil je graag eerst eens kennismaken voordat je met Coen de diepte in gaat over jouw financiële situatie? Heel begrijpelijk! Daarom bieden wij een gratis eerste oriëntatiegesprek aan. Online of bij ons op kantoor.

Plan direct jouw gratis oriëntatiegesprek in. Mail daarvoor naar Etten-Leur@vanbruggen.nl of bel naar 076 – 5030 237. Dan helpt Coen jou graag verder en bespreekt hij de opties met je.

Afspraak maken