Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Etten-Leur Tolhuislaan 3
4875 AH Etten-Leur
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Etten-Leur

Financieel advies in Etten-Leur

In veel soorten situaties is financieel advies in Etten-Leur heel welkom. Hoeveel kun je bijvoorbeeld lenen voor een nieuwe woning in deze fijne regio? Welke verzekeringen heb je nodig als je een hypotheek afsluit? Als je richting je pensioen gaat, wat moet je dan regelen om je straks geen zorgen te hoeven maken over de financiën? En als je kinderen hun eerste huis kopen, wat kun jij dan doen om hen financieel te steunen? Wij zijn er voor starters, gepensioneerden en iedereen daartussenin met onafhankelijk financieel advies in Etten-Leur.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Compleet financieel advies over jouw situatie

Met ons financieel advies in Etten-Leur zijn wij er voor het totaalplaatje. We geven dan ook niet zomaar antwoord op een vraag, maar kijken naar de vele verschillende mogelijkheden en vergelijken die voor jou. Onze missie is dat jij de juiste financiële keuzes maakt voor nu en later én dat je zelf ook begrijpt waarom juist die keuze voor jou voordelig uitpakt. Daarom laten we je bijvoorbeeld zien hoe je hypotheek is opgebouwd, zodat je weet hoe dit werkt. Of we vertellen je concreet waarom een verzekering wel of niet nuttig is. Wel zo fijn, want die uitleg helpt jou om doordachte keuzes te maken over je financiën.

Wij kennen de huizenmarkt in deze regio, zijn bekend met de kleine lettertjes van verzekeraars en werken ook samen met tientallen geldverstrekkers met elk hun eigen rentepercentage. Als onafhankelijk financieel adviseur kunnen we de tientallen mogelijkheden voor je in kaart brengen. Of beter gezegd: we maken je wegwijs in de vele mogelijkheden en adviseren je waar jij goed aan doet. Zo ga je met de juiste verzekeringen, een goed geregeld pensioen, een passende hypotheek of een flinke besparing op je maandlasten bij ons de deur uit.

Waarom Van Bruggen Adviesgroep in Etten-Leur?

Wij zijn dan misschien niet de enige financieel adviseur in Etten-Leur. Wij doen het wel graag anders dan anderen. Dit doen we door volledig onafhankelijk financieel advies te geven, en daarbij vele geldverstrekkers voor je te vergelijken.

We zijn ook anders doordat Coen nog echt de tijd voor je neemt en jou persoonlijk op weg helpt. Dat kan zijn op ons kantoor in Etten-Leur, maar eventueel ook in een volledig online adviestraject. Snel schakelen staat daarbij centraal. Zo heb jij vlot je hypotheek rond, kun je snel een bod uitbrengen op een huis en hoef je nooit lang op een reactie van ons te wachten. Wel zo prettig!

Nog eens de voordelen van Van Bruggen Adviesgroep in Etten-Leur op een rij:

 • Deskundig advies over hypotheken, verzekeringen en pensioen
 • Financieel advies en makelaardij op één plek
 • Keurmerk Financiële Dienstverlening
 • Onafhankelijk advies (= keuze uit veel geldverstrekkers)
 • Complete adviestrajecten van A tot Z
 • Volledig online advies mogelijk
 • Gratis eerste afspraak

Wil jij gratis met ons in gesprek gaan om een beeld te krijgen van jouw mogelijkheden? Bel of mail ons voor een eerste oriëntatiegesprek. Je kunt ons bereiken via 076 – 5030 237 of via etten-leur@vanbruggen.nl. Of klik op de knop hieronder om het contactformulier in te vullen.

Maak een afspraak

Waarover geven we financieel advies in Etten-Leur?

Coen is financieel adviseur in Etten-Leur, maar is ook gespecialiseerd in hypotheekadvies en verzekeringsadvies. Dat is prettig voor jou, want het betekent dat hij in zijn financieel advies nooit iets over het hoofd ziet. Zo zal hij ook de verzekeringen meenemen als jij advies wilt over je hypotheek. En ga je je pensioen regelen? Dan vergeet Coen daarbij niet te kijken naar je hypotheek en mogelijke besparingen die daarin mogelijk zijn.

Ons financieel advies in Etten-Leur is dus breed, en de kans is groot dat we ook jou goed kunnen helpen. Om je alvast een beeld te geven van de mogelijkheden, lichten we hieronder een paar van de vraagstukken toe waarbij Coen voor jou klaarstaat.

Advies over jouw nieuwe of lopende hypotheek

Wil je als starter je eerste woning kopen of ben je klaar voor de volgende stap in de vorm van een nieuwe woning? Wij zijn er in beide gevallen om jouw maximale hypotheek te berekenen (je kunt misschien wel meer aan hypotheek krijgen dan je denkt!) en om jou bij de aankoop van je woning te begeleiden. Coen is namelijk ook aankoopmakelaar en kan je dus, naast het financiële stuk, ook adviseren over je bod op een woning en je wijzen op nieuw woningaanbod. En heeft de verkoper jouw bod op je droomhuis geaccepteerd? Dan vragen we ook graag de hypotheek voor je aan, inclusief alles wat daarvoor geregeld moet worden.

Ook als je al een hypotheek hebt lopen, kan Coen je adviseren waar jij goed aan doet. Kun je bijvoorbeeld profiteren van lagere maandlasten door je hypotheek over te sluiten? Of heb je recht op een lagere risico-opslag doordat je in de tussentijd op je hypotheek hebt afgelost? Coen zoekt het voor je uit en zorgt ervoor dat jij nooit te veel betaalt voor je hypotheek.

Met ons deskundige hypotheekadvies kunnen we je bijvoorbeeld adviseren over:

Jouw verzekeringen goed geregeld

Heb je een overlijdensrisico- of arbeidsongeschiktheidsverzekering of andere verzekeringen lopen? Of vraag je je af of het nodig en zinvol is om zo’n verzekering af te sluiten? Dan kan Coen jou als verzekeringsadviseur wegwijs maken in de verzekeringsmaterie. Hij laat je eerlijk en onafhankelijk weten of je die verzekeringen wel nodig hebt, wat qua dekking bij je past en bij welke verzekeraar je zowel een goede dekking als een lage premie krijgt.

Heb je al één of meerdere verzekeringen? Dan kan het zijn dat die minder passend of zelfs overbodig zijn geworden. In een paar jaar tijd kan er van alles veranderen. Het is zonde als je ongemerkt nog verzekeringen hebt lopen die een stuk voordeliger kunnen. Daarom doet Coen ook graag een verzekeringscheck. Hoe goed sluit de verzekering nog bij je aan? Heb je deze verzekering nodig? Ben je misschien ergens anders voordeliger uit? Zo ga je met passende verzekeringen de deur uit, maar dan zonder te veel te betalen.

Gratis verzekeringscheck aanvragen

 

Financieel advies in Etten-Leur voor vijftigplussers

Met ons financieel advies in Etten-Leur helpen we ook veel vijftigplussers verder. “Wat is er dan anders voor die doelgroep?”, vraag je je misschien af. Nou, we zien vaak dat je vanaf je vijftigste aan de ene kant meer mogelijkheden hebt, maar aan de andere kant ook met knelpunten te maken kunt krijgen.

In deze nieuwe fase van je leven, waarin je heel langzaamaan richting je pensioen kruipt, verandert er het nodige. Je kinderen gaan misschien het huis uit, wellicht wil je daarom zelf verhuizen of vraag je je af hoe je je kinderen financieel kunt ondersteunen. Of je weet dat je een flinke overwaarde hebt opgebouwd in al de jaren dat je woont waar je woont, en bent benieuwd hoe je die kunt verzilveren. Bijvoorbeeld om de overwaarde te gebruiken voor een tweede woning of een verbouwing. Allemaal opties waarover wij je graag adviseren!

Er is ook een minder fijne kant: je hypotheekmogelijkheden zijn vanaf je 57e vaak beperkter. Dit komt doordat vanaf dat moment je pensioeninkomen meetelt voor je maximale hypotheek. Concreet betekent dit dat je minder aan hypotheek kunt krijgen voor bijvoorbeeld een verhuizing, een verbouwing of het opnemen van je overwaarde. Máár met een goede financieel adviseur aan je zijde is daarin wellicht alsnog meer mogelijk dan je denkt. Wij helpen je graag aan een passende seniorenhypotheek en zoeken uit hoe je alsnog meer aan hypotheek kunt krijgen dan je wellicht vermoedt. Dat is nu juist het voordeel van ons onafhankelijke advies, waarbij we vele geldverstrekkers voor je vergelijken.

Verder kunnen we je vanuit ons deskundige pensioenadvies onder andere adviseren over de volgende vragen waar je vanaf je vijftigste tegenaan kunt lopen:

 • Hoe kun jij je pensioen aanvullen, los van zelf geld sparen?
 • Hoeveel heb jij eigenlijk aan pensioen nodig om je wensen straks waar te maken?
 • Hoe aantrekkelijk is een opeethypotheek voor jou om ook met een lager pensioeninkomen je maandlasten te kunnen dragen?
 • Welke opties zijn er voor jou om te besparen op je hypotheek, zodat je straks minder lasten betaalt?
 • Is het zinvol om tussentijds af te lossen op je hypotheek?
 • Heb je op latere leeftijd bepaalde verzekeringen nog wel nodig?
 • Hoe kun je je overwaarde, bijvoorbeeld via een krediethypotheek, gebruiken als aanvulling op je pensioen?
 • Een hypotheek na je pensioen afsluiten, hoe zit dat?

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Heb jij vragen over je financiële situatie, bijvoorbeeld over je pensioen, een schenking, je hypotheek of lopende verzekeringen? Coen helpt je graag met passend financieel advies in Etten-Leur. Neem gerust contact op om jouw opties te bespreken tijdens een gratis eerste gesprek.

Voor het eerste gesprek nemen wij de kosten voor onze rekening. Zullen we gratis en vrijblijvend kennismaken – online of op ons kantoor in Etten-Leur? Klik op de knop hieronder om een afspraak te maken of bel naar 086 – 5030 237 of mail naar etten-Leur@vanbruggen.nl.

Maak een afspraak