Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Enschede Minkmaatstraat 134 C
7514 EG Enschede
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Enschede

Hypotheekadvies in Enschede

Kan jouw bestaande hypotheek misschien voordeliger? Hoeveel kun je aan hypotheek krijgen voor een nieuwe woning? En welke kansen heb je om meer te lenen of met je overwaarde een financiële buffer te creëren? Over al die vragen buigen wij ons graag samen met jou. Je kunt bij ons terecht voor hypotheekadvies in Enschede én algemeen financieel advies. Daardoor weet je zeker dat aan alles wordt gedacht. Van verzekeringen tot leningen. Wij helpen starters, senioren en iedereen die daar qua leeftijd tussenin zit. Wees welkom voor een vrijblijvende kennismaking.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven. 

Maak een afspraak

Meer dan alleen een hypotheekadviseur in Enschede

Bij hypotheekadvies in Enschede zie je vaak dat adviseurs zich enkel en alleen op hypotheken hebben toegelegd. Onze ervaring is dat het altijd slim is om naar het totale plaatje te kijken.

Ga je bijvoorbeeld een woning kopen? Dan wil je niet alleen weten hoeveel je maximaal kunt lenen. Het is ook verstandig om naar je verzekeringen te kijken, begeleiding te krijgen bij de aankoop van je woning, je lopende leningen onder de loep te nemen en te kijken hoe jij er qua hypotheek, belasting, leningen en algehele financiën zo voordelig mogelijk van afkomt. Daarom verzorgen we bij Van Bruggen Adviesgroep in Enschede ook breed financieel advies.

Advies over al je financiële vragen

Met een team van vier professionals met jarenlange financiële ervaring én ruime kennis van de regio Enschede kunnen wij je helpen bij al je financiële vraagstukken: hypotheken, leningen, verzekeringen (ook arbeidsongeschiktheidsverzekeringen), belastingen, beleggingen, pensioen en verhuurwoningen. En wil je een nieuwe woning aan- of verkopen? Dan kan onze aan- en verkoopbegeleider Nadine je daar uitstekend bij begeleiden.

Samenwerking met andere professionals

Wij hebben één overkoepelend doel: jou voorzien van voldoende financiële kennis en zekerheid, zodat je goed voorbereid bent op de toekomst. Deskundig hypotheekadvies geven we niet alleen, maar samen met andere professionele partijen. Zo werken we samen met bijna alle geldverstrekkers, diverse makelaars, een lokale notaris, een taxateur, een bouwadviesbureau en verzekeraars. Daardoor kun jij met al je financiële vraagstukken bij één partij terecht. Wel zo handig.

Hypotheekadvies en aankoopbegeleiding voor jouw nieuwe woning

Spannend, spannend. Je gaat een nieuwe woning kopen. Of je nu starter bent of van het ene naar het andere koophuis verhuist, bij een huis kopen komt er heel veel op je af. Zeker in deze tijd, want woningen worden tegenwoordig soms al binnen een paar dagen verkocht. En dan vaak ook nog voor een bedrag waar je ‘u’ tegen zegt – ver boven de vraagprijs.

Maar laat je er daardoor niet van weerhouden toch de stap naar een nieuwe woning te wagen. Wij begeleiden je hier graag bij. Dat doen we zowel als hypotheekadviseur in Enschede als in de rol van aan- en verkoopbegeleider.

We beginnen met het berekenen van je maximale hypotheek en je financiële mogelijkheden helder krijgen. Want als jij weet hoeveel je budget voor een woning bedraagt, kun je gerichter op zoek gaan naar dé woning voor jou. En wijzigt je budget tussentijds of verandert er iets anders in je situatie? Dan kunnen we altijd een nieuwe berekening voor je maken. Zonder dat je ergens aan vastzit.

Heb je eenmaal de woning gevonden die aan jouw wensenlijstje voldoet? Dan kan Nadine de aankoop daarvan voor je begeleiden. Ondertussen adviseren onze financieel adviseurs je over een passende hypotheek. Qua rente én voorwaarden. En die vragen ze ook graag voor je aan. Zo word jij van A tot Z begeleid bij de aankoop van je woning.

Hypotheekadvies inschakelen

100% onafhankelijk hypotheekadvies in Enschede

Vaak zie je bij hypotheekadviseurs dat ze gebonden zijn aan één specifieke geldverstrekker. Voor jou is dat nadelig. Je kunt je voorstellen dat met tientallen verschillende geldverstrekkers op de markt de kans klein is dat jij specifiek bij deze ene geldverstrekker de meest voordelige en meest passende hypotheek afsluit.

Op termijn ben je vaak voordeliger uit door te kiezen voor onafhankelijk hypotheekadvies in Enschede. Hiervoor zit je bij ons helemaal goed. Wij nemen vele verschillende hypotheekaanbieders, verzekeraars en andere geldverstrekkers mee in ons advies aan jou. Daardoor sluit je bij ons altijd een product af dat goed bij je past. We leggen je ook precies uit waarom we dit aan je adviseren, zodat je daarin zelf goede keuzes kunt maken.

Wat het jou oplevert? Lage maandlasten, een gedegen advies en een product dat écht goed bij je past. Nu én over een aantal jaar.

Waarom kiezen voor ons hypotheekadvies in Enschede?

Omdat we volledig onafhankelijk zijn in ons hypotheekadvies. Omdat we deze regio als geen ander kennen en hier ruime ervaring hebben (met financieel advies én met het kopen en verkopen van woningen). En omdat wij binnen en buiten openingstijden voor je klaarstaan met écht persoonlijk advies.

Nog eens de voordelen van ons hypotheekadvies in Enschede op een rij:

 • Advies over jouw hypotheek én alles wat daarbij komt kijken
 • Al decennialang ervaren in financieel advies in Enschede en omgeving
 • Professioneel en altijd persoonlijk advies
 • Ook aan- en verkoopbegeleiding
 • Specialismen: ondernemers, senioren en starters
 • 100% onafhankelijk advies (keuze uit tientallen aanbieders)
 • Ook advies bij jou thuis of online mogelijk

Overwaarde op je woning?

Het is in feite een cadeautje waar je mooie dingen mee kunt doen: de overwaarde op je huis. Door deze te verzilveren met bijvoorbeeld een tweede hypotheek of een opeethypotheek blijft het geld niet in de stenen zitten. Ook zonder te verhuizen, kun je je overwaarde benutten voor jouw plannen. Je kunt er bijvoorbeeld een verbouwing van je woning mee betalen, of het geld op je spaarrekening storten of beleggen om op je oude dag wat ruimer bij kas te zitten. Of schenk het bedrag aan je kinderen, zodat zij er wellicht een woning van kunnen kopen.

Naast een nieuwe hypotheek nemen, kun je ook je bestaande hypotheek oversluiten. Het voordeel daarvan is dat je tegelijkertijd je hypotheek kunt verhogen én profiteert van de lage rente op dit moment. Het zou zomaar kunnen dat je meer kunt lenen en tegelijkertijd lagere maandlasten gaat betalen. Daarbij kijken we ook meteen naar de toekomst, zodat je er dankzij ons gedegen advies bijvoorbeeld ook na je pensioen financieel gezond bij zit.

Overwaarde whitepaper downloaden

Wat voor constructie voor jou voordelig uitpakt? En hoe jij zo min mogelijk aan maandlasten kwijt bent? Dat zoeken wij graag voor je uit. Al in een eerste gratis kennismaking kunnen we je meer vertellen.

Gratis kennismaking plannen

Een zzp-hypotheek afsluiten, hoe zit dat?

Naast dat we veel starters en vijftigplussers adviseren over hun hypotheek in Enschede, hebben we ook specifieke ervaring met zzp-hypotheken. Veel ondernemers zijn nieuwsgierig of zij een hypotheek kunnen afsluiten. En zo ja, voor welk bedrag dan en wat de mogelijkheden en verplichtingen daarbij zijn. Wij hebben hier al veel zzp’ers wegwijs in gemaakt; ook jou geven we graag advies over je zzp-hypotheek.

Alvast een tipje van de sluier: vaak zijn er zeker mogelijkheden voor een zzp-hypotheek. Als je een paar jaar aan goede jaarcijfers (of op z’n minst één jaar) kunt laten zien, heb je vaak al opties om een hypotheek af te sluiten. We onderzoeken ook met je waar je verder aan moet denken. Bepaalde verzekeringen bijvoorbeeld die verstandig zijn om af te sluiten mocht jij of je partner overlijden of mocht je arbeidsongeschikt raken. Dankzij ons allround financieel advies zullen we ook die essentiële details meenemen in ons advies aan jou. 

Welke vraag heb jij?

Of het nu gaat over je hypotheek in Enschede of over je overwaarde, verzekeringen, beleggingen of andere vragen – de kans is heel groot dat wij je verder kunnen helpen. Met ons brede financiële advies kunnen we je bijvoorbeeld advies geven over:

 • een hypotheek afsluiten;
 • je budget voor een woning (inclusief je maximale hypotheek);
 • een hypotheek afsluiten als ondernemer;
 • besparen op je hypotheek door oversluiten;
 • je overwaarde opnemen;
 • het verbouwen of verduurzamen van je huis financieren;
 • verzekeringen afsluiten die voor jou nuttig zijn;
 • je hypotheek, pensioen en verzekeringen na een scheiding;
 • de aankoop van jouw nieuwe woning;
 • het kopen van een beleggingspand;
 • je spaargeld beleggen;
 • besparen op je lopende verzekeringen;
 • een lening afsluiten of oversluiten;
 • belastingtechnische vragen.

Plan jouw gratis kennismaking

Heb jij een specifieke vraag over je hypotheek in Enschede? Of kun je deskundig advies over een ander financieel vraagstuk gebruiken? Laat het ons weten. Dan maken we graag – bij ons op kantoor, bij jou thuis of online – kennis met je.

Wees van harte welkom voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Dan bespreken we onder het genot van een kop koffie wat we voor jou kunnen doen.  

Klik op de knop hieronder, bel naar 053 – 234 00 04 of mail naar enschede@vanbruggen.nl.

Plan een kennismaking