Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Eindhoven-Noord Kronehoefstraat 64 B
5622 AC Eindhoven
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Eindhoven-Noord

Hypotheekadvies in Eindhoven-Noord

Ben je op zoek naar je eerste woning? Of heb je net je droomhuis gevonden? Dan is het, voordat je de verhuisdozen inpakt, eerst tijd voor een andere stap: je hypotheek. Van Bruggen Adviesgroep in Eindhoven is er voor professioneel hypotheekadvies in Eindhoven. Niet alleen voor het afsluiten van een hypotheek, maar ook voor oversluiten. In al die gevallen zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld wordt en dat je de juiste hypotheekkeuzes maakt. Daar kun je dankzij onze 33 jaar ervaring met hypotheken in Eindhoven wel op vertrouwen.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven. 

Maak een afspraak

Hypotheekadviseur in Eindhoven

De meeste Eindhovenaren schakelen voor hypotheekadvies in Eindhoven een professional in. Je hypotheek is een grote financiële beslissing die je maakt voor een lange periode (vaak wel 30 jaar). In die tijd kan er veel veranderen. Er is dan ook nogal wat waar je rekening mee moet houden. Daarom kloppen veel Eindhovenaren bij ons aan voor professioneel hypotheekadvies. Zowel op ons kantoor in Eindhoven-Noord als online helpen wij jou bij al je hypotheekvragen. Of het nu gaat over oversluiten, je eerste huis kopen, een tweede hypotheek of een andere prangende vraag.

Je huizenjacht naar een nieuwe woning lijkt misschien een uitdaging met de huidige huizenmarkt. Toch zijn er meer mogelijkheden dan je denkt. Met goed hypotheekadvies kom je een heel eind. Wij bieden complete trajecten aan voor hypotheekadvies in Eindhoven. Vanaf de berekening van je maximale hypotheek tot aan je handtekening onder het hypotheekcontract.

Benieuwd hoeveel jij aan hypotheek kunt krijgen? Vul de tool hieronder in voor een eerste indicatie.

Bereken jouw maximale hypotheek

Hypotheekadviseur én aankoopbegeleider

Wij bieden complete adviestrajecten, waarbij we zowel je hypotheekadviseur in Eindhoven als je aankoopbegeleider zijn. Want wat is je woning nu echt waard? Hoe zit het met je overwaarde? En hoeveel heb je te besteden aan een volgende woning? Door onze samenwerking met het lokale makelaarskantoor André Relou Makelaardij kunnen we je bij al je vragen over je hypotheek en huis helpen. Met onze begeleiding kom je goed beslagen ten ijs op de huidige woningmarkt. Ook kun je ons inschakelen als verkoop- of aankoopmakelaar.

De krantenkoppen liegen er niet om: er is sprake van een overspannen woningmarkt. Vooral in populaire steden als Eindhoven gaan woningen als warme broodjes over de toonbank. Dat kan leiden tot stressvolle situaties als jij steeds achter het net vist. Daarom helpen wij je goede keuzes maken, bijvoorbeeld rondom het budget voor je woning, de verkoop van je huis en de hypotheek die je afsluit voor je nieuwe woning.

Overwaarde whitepaper downloaden

Waarom ons inschakelen voor hypotheekadvies in Eindhoven?

Van Bruggen Adviesgroep in Eindhoven staat voor:

 • 33 jaar ervaring in hypotheekadvies
 • Gecertificeerd met Keurmerk Financiële Dienstverlening
 • Advies op kantoor en online
 • Hypotheekadviseur én aankoopbegeleider
 • Persoonlijk contact en advies op maat
 • Vergelijking van 45 geldverstrekkers en verzekeraars
 • Ook voor allround financieel advies en pensioenadvies

Een eerste kennismaking is bij ons kantoor altijd kosteloos en vrijblijvend.

Plan een gratis afspraak

Onafhankelijk en betrouwbaar hypotheekadvies

Je financiële situatie bespreken is niet zomaar wat. Dat begrijpen wij. Daarom hechten we veel waarde aan persoonlijk contact, een goede klik en deskundig advies. We zijn er trots op dat ons kantoor beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Dit bewijst dat wij als financieel dienstverlener kwaliteit leveren met goed en betrouwbaar advies en dat we aan hoge eisen voldoen.

Ook is ons hypotheekadvies altijd onafhankelijk. Dit betekent dat we niet vastzitten aan één specifieke hypotheekaanbieder of verzekeraar in ons advies aan jou. We werken samen met een groot aantal aanbieders en kunnen uit ons aanbod altijd een passende optie voor jou selecteren. Dat kan je veel geld schelen ten opzichte van hypotheekadviseurs die aan een specifieke geldverstrekker gebonden zijn.

Een hypotheek in Eindhoven, waar moet je op letten?

Je hypotheek is een financiële keuze die je maakt voor vele jaren. Daarom is het verstandig om bij het afsluiten van je hypotheek zowel je huidige als je toekomstige financiële situatie goed te bekijken. Dat doen wij graag voor je.

We beginnen met het berekenen van je maximale hypotheek, zodat je weet hoeveel je aan hypotheek kunt krijgen voor je volgende woning. Daarnaast adviseren we je over alle keuzes die je rondom je hypotheek moet maken. Denk aan:

 • Bij welke hypotheekaanbieder ben je voordelig uit?
 • Kies je voor een lineaire of annuïteitenhypotheek?
 • Welke rentevaste periode kies je?
 • Neem je je bestaande hypotheek mee of sluit je die over?
 • Wat doe je met de overwaarde op je woning?
 • Is het voor jou verstandig om verzekeringen af te sluiten bij je hypotheek?
 • Wat zijn mijn mogelijkheden voor een tweede hypotheek?
 • Kan ik met mijn hypotheek een verbouwing financieren?

Stuk voor stuk vragen die wij graag voor je beantwoorden. Altijd op een deskundige en eerlijke manier met advies waar je op kunt bouwen.

Maak direct een afspraak

Ook voor advies over zzp-hypotheken

Als je ondernemer bent, dan verloopt het aanvragen van een hypotheek net even anders. Je hebt geen vast inkomen met altijd hetzelfde bedrag op een loonstrook. In plaats daarvan ben je afhankelijk van de winst uit je onderneming. Die winst kan nogal eens schommelen. Daarom vraagt een zzp-hypotheek om maatwerk. Maatwerk dat wij je als hypotheekadviseur in Eindhoven graag leveren, zodat je ook als ondernemer je wensen voor een volgende woning in vervulling kunt laten gaan.

Plan een afspraak

Oversluitgids

Deskundig advies over oversluiten

Wil jij ook maandelijks minder kwijt zijn aan je hypotheek? Je hypotheek oversluiten kan een interessante manier zijn om te besparen op je hypotheeklasten. Niet alleen dit jaar, maar tot wel 20 jaar lang elke maand. Want als je nu je hypotheek oversluit, kun je tot wel 20 jaar van de huidige lage hypotheekrente profiteren – mét zekerheid over je maandlasten.

Vaak horen we van klanten dat ze bang zijn voor hoge oversluitkosten. Met name voor een hoge boeterente. Maar laat je daar niet door tegenhouden. Als je flink kunt besparen door over te sluiten, dan heb je die kosten vaak al snel terugverdiend. Wij zullen altijd precies voor je uitzoeken hoeveel jij met oversluiten kunt besparen en wanneer je die kosten hebt terugverdiend. Is oversluiten voor jou minder gunstig? Dan kun je erop vertrouwen dat we je ook dat eerlijk laten weten.

Ook verzekeringsadvies op maat

Bij de aankoop van je woning is het soms verstandig ook schadeverzekeringen af te sluiten. Daarmee kun je verzekeren wat waardevol is voor jou. Je kunt bijvoorbeeld je woonlasten verzekeren, zodat je zeker weet dat je die kunt blijven dragen – ook als er onverwachts iets gebeurt.

Uit onderzoek van Van Bruggen Adviesgroep blijkt dat huizenkopers veelal pas op het laatste moment de verzekeringen (laten) regelen. Wij helpen je graag om dit meteen goed te doen en kunnen je hierbij volledig ontzorgen. Wij maken je graag wegwijs in het grote aanbod aan verzekeringen. Op basis van jouw persoonlijke situatie, wensen en eisen vergelijken we meer dan 45 geldverstrekkers en verzekeraars – op prijs én op voorwaarden. Hierdoor weet je zeker dat je goed verzekerd bent. Zonder dubbele dekking.

Maak direct een afspraak

Even voorstellen

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Eindhoven werk ik: Henk van Vaalen. Al 33 jaar hypotheekadviseur, financieel adviseur en verzekeringsadviseur in deze regio. Waar kan ik jou bij helpen?

Plan een eerste kennismaking

Wil je precies weten wat jouw opties zijn voor een hypotheek? Hoeveel jij kunt lenen? Of wat jij met oversluiten kunt besparen? Plan een afspraak in voor een vrijblijvend eerste gesprek.

Een kennismaking is bij ons altijd gratis. Afspreken kan zowel bij ons op kantoor in Eindhoven als via video-advies.

Plan jouw afspraak in. Of stel ons je vraag via 040 – 209 7265 of via eindhoven@vanbruggen.nl.

Plan een kennismaking