Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Dordrecht Vrieseweg 82
3311 NX Dordrecht
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Dordrecht

Financieel advies in Dordrecht

Verschillende life-events brengen verschillende financiële vraagstukken met zich mee. Wat kun je bijvoorbeeld financieel regelen voor je pensioen? Hoe zit het met je hypotheekmogelijkheden voor een nieuwe woning? En waar moet je financieel gezien allemaal op letten bij bijvoorbeeld een scheiding, een schenking of het krijgen van kinderen? Met ons financieel advies in Dordrecht hoef je die vragen niet allemaal in je eentje te beantwoorden. Wij zoeken tot op de bodem voor je uit wat je mogelijkheden zijn en staan je met persoonlijk advies bij.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven. 

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Dordrecht

Als financieel adviseur in Dordrecht zijn wij graag anders dan anderen. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en dat merk je. We zijn op ons kantoor met z’n tweeën: Desirée en Janette. Desirée geeft je financieel advies over al jouw vragen rondom hypotheken, financiën, verzekeringen en pensioen. Janette zorgt er als commercieel medewerker voor dat alles op rolletjes loopt en dat de aanvraag van jouw product goed geregeld wordt. Juist doordat we met een vast team zijn, kennen we jou als klant. We vinden het belangrijk een persoonlijke band op te bouwen, zodat we jouw situatie goed kennen en je daar advies over kunnen geven.

Bij ons advies nemen we alle tijd om ons in jouw situatie en wensen te verdiepen. Daarom kiezen we ook bewust alleen voor gesprekken op kantoor, niet over de telefoon of via Teams. Zo kunnen we uitgebreid op de materie ingaan, op onderwerpen terugkomen en uitweiden als dat nodig is. Dat kost misschien meer tijd, maar wij vinden dit soort onderwerpen belangrijk genoeg om uitgebreid de tijd voor te maken. Dat doen we dan ook graag. 

De voordelen van ons kantoor

Financieel advies in Dordrecht geven doen we op onze eigen manier. Dat waarderen onze klanten nu juist aan ons. Bij Van Bruggen Adviesgroep in Dordrecht profiteer jij van:

 • Maatwerkoplossingen voor elk financiële vraagstuk
 • Deskundige adviseur (Keurmerk Financiële Dienstverlening)
 • Advies over hypotheken, financiën, verzekeringen en meer
 • Persoonlijk advies met oprechte aandacht voor jou
 • Altijd uitgebreid de tijd voor jouw vraag
 • Heldere uitleg en vlot contact
 • 100% onafhankelijk advies

Wist je dat een kennismaking bij ons op kantoor altijd gratis en vrijblijvend is? Zo kunnen we in een eerste gesprek aftasten waar jij naar op zoek bent en hoe wij je verder kunnen helpen, zonder dat je ergens aan vast zit.

Maak direct een afspraak

Jouw onafhankelijke financieel adviseur Dordrecht

Omdat we het belangrijk vinden jou zo goed mogelijk te helpen, bieden wij onafhankelijk financieel advies in Dordrecht. ‘Onafhankelijk advies’ houdt in dat we niet aan slechts één geldverstrekker of verzekeraar gebonden zijn, maar de tientallen verschillende opties meenemen in ons advies aan jou. Dat is voordelig voor jou, omdat er grote verschillen zijn qua rente en voorwaarden tussen de aanbieders. Door onze uitgebreide vergelijking kunnen we je juist een financiële product adviseren dat in alle opzichten gunstig is voor jou. Dat kan je op termijn veel geld schelen.

Om te garanderen dat wij onafhankelijk advies geven, beschikken we over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Dit bewijst onze kwaliteit als financieel dienstverlener en laat zien dat wij door een onafhankelijke organisatie gecontroleerd worden. Kortom: extra garantie dat je bij ons goed zit voor onafhankelijk advies over de producten van verschillende aanbieders.

Waarover wil jij financieel advies?

Hypotheekadvies is misschien het eerste waar je aan je denkt bij financieel advies in Dordrecht. Maar we zijn er zeker niet alleen voor wie een hypotheek wil afsluiten of oversluiten. We bieden juist een breed totaaladvies, waarbij we elke mogelijke vraag kunnen beantwoorden. Van een enkele hypotheekaanvraag tot de complete financiële afwikkeling van een scheiding.

Zo kunnen we je helpen bij vragen over:

 • de aankoop van je eerste huis of van een volgende woning;
 • een hypotheek afsluiten;
 • een zzp-hypotheek aanvragen;
 • het oversluiten van je hypotheek;
 • schadeverzekeringen;
 • de overwaarde op je huis verzilveren;
 • een verbouwing van je woning bekostigen;
 • je hypotheek verhogen (bijvoorbeeld met een tweede hypotheek);
 • de financiering van energiebesparende maatregelen;
 • besparen op je maandlasten;
 • de financiële afwikkeling van scheiden in Dordrecht;
 • je belastingaangifte;
 • een financiële planning voor je pensioen;
 • estate planning (in samenwerking met een notaris).

Zoals je leest: er zijn weinig onderwerpen waar we niet in thuis zijn. Of je nu starter bent en je eerste woning gaat kopen of de AOW-leeftijd al ver achter je hebt gelaten, wij nodigen je graag uit voor financieel advies in Dordrecht bij ons op kantoor.

Maak gerust een eerste, vrijblijvende afspraak. Dan vertellen we je in een persoonlijk gesprek meer over jouw mogelijkheden.

Plan een eerste gesprek

Wij zijn ook jouw verzekeringsadviseur in Dordrecht

Zoals we al aangaven, zijn hypotheken zeker niet onze enige expertise. Ook verzekeringen zijn een onderwerp waar wij ons dagelijks mee bezighouden. Ook al hoop je niet op korte termijn met situaties als overlijden of arbeidsongeschiktheid te maken te krijgen, het is verstandig om daar wel iets voor te regelen. Zo voorkom je dat je bijvoorbeeld je hypotheek niet meer kunt betalen als je partner onverhoopt komt te overlijden of als jij niet meer kunt werken. Dat soort situaties hebben grote gevolgen voor je financiële situatie, maar gelukkig kun je die gevolgen met een passende verzekering afdekken.

Het is logisch dat je niet elk mogelijke risico wilt afdekken. Natuurlijk telt ook mee wat zo’n verzekering kost en wil je niet te veel betalen. Daarvoor zijn wij er nu juist als verzekeringsadviseur in Dordrecht. We duiken in jouw persoonlijke situatie, onderzoeken wat jouw mogelijke financiële risico’s zijn en vertellen je over de opties om die risico’s af te dekken. Daarbij vergelijken we groot aantal verzekeraars op premie en polisvoorwaarden, zodat je uit het grote aanbod een passende verzekering kunt kiezen. Ook het aanvragen en regelen van de verzekeringen pakken we op. Janette begeleidt je tijdens dit proces als commercieel medewerker en zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt voor jouw verzekeringsaanvraag. 

Schakel verzekeringsadvies in

Scheiden in Dordrecht: wat moet je financieel regelen?

Een van onze expertises is de financiële afwikkeling van een scheiding. Juist in een lastige situatie als een scheiding vinden we het belangrijk om je met persoonlijke aandacht en deskundigheid goed te begeleiden. We begrijpen heel goed dat zoiets als je hypotheek en verzekeringen niet het eerste zijn waar je aan denkt als je net in scheiding ligt. Toch is het belangrijk om zo snel mogelijk goede afspraken te maken, dingen op papier te zetten en alles goed te regelen.

Zo zal je moeten beslissen of jij of je partner alleen in het huis blijft wonen of dat jullie het huis te koop zetten. Daarnaast moeten er zaken geregeld worden rond de verdeling van jullie opgebouwde pensioen en is het belangrijk om in kaart te brengen hoe het zit met gezamenlijke verzekeringen. Een scheiding is een vrij complexe financiële situatie, maar je hoeft hierin gelukkig niet in je eentje keuzes te maken. Desiree kent de verschillende mogelijkheden, zoekt uit wat jouw opties zijn en doorloopt samen met jou alle benodigde stappen. Tot aan belastingtips voor je eerste aangifte na de scheiding aan toe.

Advies over jouw hypotheek

Daarnaast kun je bij Desirée natuurlijk met al je hypotheekvragen terecht. Dat kan van alles zijn. Denk aan standaardvragen, zoals ‘Hoe sluit ik een hypotheek af?’ en ‘Wat kan ik maximaal lenen?’. Maar ook voor andere hypotheekvragen ben je bij ons kantoor aan het juiste adres. Misschien overweeg je zonnepanelen te nemen en ben je benieuwd hoe je die vanuit je hypotheek kunt financieren. Het kan ook zijn dat je lucht hebt gekregen van de lage hypotheekrente en wilt weten hoe jij daarvan kunt profiteren met je huidige hypotheek. Voor elke hypotheekvraag gaan wij op zoek naar een passende, persoonlijke oplossing. Niets standaards, altijd op maat. 

Als je daarnaast hulp nodig hebt bij de aan- of verkoop van je woning of bij een taxatie, dan kun je gebruikmaken van ons netwerk. We werken veel samen met een aan- en verkoopmakelaar en hebben daarnaast drie taxateurs in ons netwerk met wie we prettig samenwerken. Daardoor kunnen we je een totaalpakket bieden, waarbij je voor je hypotheekvragen bij Desirée en Janette terecht komt en via ons meteen de juiste persoon hebt voor makelaardij.

Maak een vrijblijvende eerste afspraak

Of het nu gaat over hypotheken, verzekeringen, financiën of je pensioen, bij ons als financieel adviseur in Dordrecht zit je goed. We gaan op zoek naar de oplossing op maat waar jij zelf niet op zou komen.

Laten we een keer kennismaken om de opties te verkennen. Dat is geheel vrijblijvend en kost je niets. Maak een afspraak bij ons op kantoor. Dan zien we je heel graag binnenkort.

Plan jouw kennismaking in Dordrecht