Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Deventer Keizerstraat 29
7411 HD Deventer
Opent maandag om 08:30 uur
Overige openingstijden
Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Deventer

Hypotheekadvies in Deventer

De keuze voor een hypotheek is nogal wat. Je raakt al snel verdwaald met het grote aantal hypotheken, alle verschillende geldverstrekkers en de vele kleine lettertjes die je om de oren vliegen. Laat ons je daarom helpen de juiste hypotheek te kiezen én de volledige aanvraag daarvan voor je regelen. Met ons hypotheekadvies in Deventer weet je zeker dat je hypotheek aansluit bij je wensen, voordelige maandlasten oplevert én ook in de toekomst nog bij je past. Ook bij hypotheekvragen rondom oversluiten, je hypotheek verhogen of besparen op je lasten staan wij je graag bij.

Maak een afspraak

Een makelaar én hypotheekadviseur in Deventer

Fantaseer jij er weleens over dat jij straks eigenaar bent van een nieuwe koopwoning in Deventer of omgeving? En lijkt het je vooral heel mooi om die fantasie werkelijkheid te laten worden? Wij helpen je graag om je droomwoning te vinden, er een goed bod op uit te brengen én de financiering ervan te regelen. Wij bieden namelijk hypotheekadvies in Deventer en werken daarnaast samen met Adfinis Makelaars om je ook bij de aan- en verkoop van een woning te kunnen helpen. Zo vergroot je jouw kansen op een nieuwe woning, zowel wanneer je starter bent als wanneer je vanuit een eerdere koopwoning naar een volgend huis verhuist.

Adfinis Makelaars helpt je bij het vinden en kopen van een nieuwe woning. Makelaars Jan en Remko kunnen met je meegaan naar bezichtigingen en wijzen je als een van de eersten op nieuw woningaanbod. Zo kun je snel een afspraak plannen, waardoor de kans dat je achter het net vist kleiner is. En ben je het er met de makelaar over eens dat je aan dit huis een goede aankoop hebt? Dan staan wij van Van Bruggen Adviesgroep Deventer je bij met advies over de financiering, en kunnen we de volledige hypotheek voor je regelen.

En doordat Adfinis Makelaars in hetzelfde pand gevestigd zijn, hoef je niet de hele stad door te reizen. Aan ons heb je een makelaar en hypotheekadviseur in Deventer onder één dak.

De zoektocht naar een woning begint altijd met je budget helder hebben. Hoeveel bedraagt jouw maximale hypotheek? Wij rekenen het graag in een kosteloos eerste gesprek voor je uit.

Gratis oriëntatiegesprek over je hypotheek

Welke keuzes moet je maken over je hypotheek?

Een hypotheek afsluiten doe je niet zomaar. Je hebt allerlei knopen door te hakken voordat je de keuze laat vallen op één specifieke hypotheek. Nadat je je maximale hypotheek weet en hét huis van je dromen hebt gevonden, krijg je allerlei keuzes voor je kiezen:

 • Kies je voor een lineaire of annuïteitenhypotheek of voor een deels aflossingsvrije hypotheek?
 • Bij welke aanbieder sluit je je hypotheek af?
 • Hoe lang laat je je rente vastzetten?
 • Welke mogelijkheden heb je om een eventuele verbouwing of verduurzaming mee te financieren?
 • Neem je een hypotheek met of zonder Nationale Hypotheek Garantie?
 • Welke verzekeringen sluit je naast je hypotheek af om grote risico’s af te dekken?
 • Hoe kun je de eventuele overwaarde op je huidige woning gebruiken voor de aankoop van je volgende woning (bijvoorbeeld via een overbruggingskrediet)?
 • Doe je er slim aan om de volledige maximale hypotheek te nemen of kun je beter iets lager gaan zitten?
 • En neem je je eventuele huidige hypotheek mee naar je volgende woning of sluit je die over?

Veel dilemma’s dus! En de keuzes die je maakt, zijn heel bepalend voor de hoogte van je maandlasten en ook voor de toekomst. Als je bijvoorbeeld verwacht over een tijdje minder te gaan werken, is het belangrijk om daar nu al rekening mee te houden bij je hypotheekkeuzes.

Daarom zijn wij er nu juist voor hypotheekadvies in Deventer. Wij helpen je om een passende hypotheek af te sluiten die enerzijds aansluit bij je wensen en die je anderzijds lage maandlasten oplevert.

Een verbouwing of verduurzaming op de planning?

Heb je geen verhuisplannen, maar zou je wel graag je woning aanpassen aan je nieuwe woonwensen? Dan is een verbouwing of verduurzaming van je woning een slimme manier om je woongeluk te vergroten. Zo kun je extra ruimte creëren met een uitbouw of je energierekening drastisch verlagen door zonnepanelen te laten plaatsen. Stuk voor stuk interessante verbouwopties! Uiteraard hangt daar een prijskaartje aan, maar je kunt je verbouw- en verduurzamingsplannen soms financieren vanuit je hypotheek. We zien steeds vaker dat de opgebouwde overwaarde daar interessante opties voor biedt.

Door je overwaarde te verzilveren, kun je het geld besteden aan jouw verbouwplannen. Dit doe je bijvoorbeeld met een tweede hypotheek, door je hypotheek onderhands te verhogen of door een opeethypotheek af te sluiten (die laatste is passend als je gepensioneerd bent en een bescheiden inkomen hebt). Uiteraard kleven aan elk van die opties voor- en nadelen. Wij denken dan ook graag mee welke optie voor jou passend is.

Ook over de hoogte van jouw buffer voor een verbouwing kunnen we je meer laten weten. Misschien blijft er ook wel geld over bij de overwaardeverzilvering voor andere mooie plannen, zoals een nieuwe auto, een droomvakantie of wellicht kun je er een schenking mee doen aan je kinderen.

Ben je benieuwd geworden welke mogelijkheden jouw overwaarde biedt om je plannen te realiseren? Plan je eerste gesprek om er vrijblijvend meer over te weten te komen.

Gratis oriëntatiegesprek

Hypotheekadvies in Deventer over besparen op je maandlasten

Met de hypotheek als grootste kostenpost is het nooit weg om fors te besparen op je hypotheeklasten. Daardoor houd je meer geld over voor leukere dingen dan rente en aflossing. En die bespaarkansen liggen door de huidige lage rentes misschien wel voor het oprapen. Door je hypotheek over te sluiten, net als veel andere Nederlanders, profiteer je van de lage rente én kun je je hypotheek afstemmen op je huidige wensen.

Hypotheekadviseurs Rob en Denise kunnen in een gratis eerste gesprek uitgebreid onderzoeken of oversluiten voor jou voordelig is. Ze berekenen de boeterente en je bespaarvoordeel én denken mee hoe je je hypotheek passend maakt voor de toekomst. En zijn andere opties voordeliger, zoals rentemiddeling, je verzekeringen aanpassen of je rente-opslag verlagen, dan laten ze het je ook eerlijk weten.

Hypotheek en pensioen, waar moet je op letten?

Komt jouw pensioen langzaam maar zeker dichterbij? Dan is het zinvol om ook naar je hypotheek te kijken. Vanaf je 57e verandert er het nodige in je hypotheekmogelijkheden, waardoor het onder meer lastiger wordt om je hypotheek dan nog te verhogen, aan te passen of een nieuwe hypotheek af te sluiten. Waar mogelijk kun je dat dus het beste al voor die tijd regelen. Ook zijn er andere aspecten om rekening mee te houden:

 • Wat kun je het beste doen met je lopende aflossingsvrije hypotheek om te voorkomen dat je straks in één keer veel geld daarvoor moet neertellen?
 • Hoe kun je je maandlasten verlagen, zodat je er na je pensioen minder aan je hypotheek kwijt bent?
 • Welke mogelijkheden heb je om je overwaarde te verzilveren en deze bijvoorbeeld als pensioenbuffer te gebruiken?
 • Kun je met je overwaarde een tweede woning kopen om deze bijvoorbeeld te verhuren voor extra inkomsten?
 • Hoe zit het met je hypotheekmogelijkheden als ondernemer op latere leeftijd?
 • Zijn er verzekeringen die je kunt stopzetten rond je 57e om zo te besparen op je lasten?

Over dat alles en meer geven we jou graag persoonlijk pensioenadvies.

Plan een eerste afspraak

Hypotheekadvies in Deventer over al jouw financiële vragen

Ons advies stopt niet bij enkel hypotheekadvies in Deventer. We bieden ook breed financieel advies over al je andere vragen, zoals de financiële afwikkeling van je scheiding, je pensioen of een geldschenking.

Over welk onderwerp jouw financiële vraag ook gaat, bij ons ben je altijd zeker van:

 • Advies op maat voor jouw financiële vragen
 • Professioneel hypotheekadvies in Deventer én makelaardij
 • Ook ruime kennis van pensioen, verzekeringen, scheiden en meer
 • Volledig onafhankelijk (= keuze uit veel geldverstrekkers)
 • Op zoek naar een voordelige én passende optie voor jou
 • Proactief advies als jij kunt besparen op je maandlasten
 • Gratis eerste afspraak

Jouw gratis hypotheekgesprek aanvragen?

Wil je beter zicht krijgen op jouw hypotheekopties? Wil je bijvoorbeeld weten hoeveel je kunt lenen voor je nieuwe woning? Of ben je benieuwd waar jouw bespaarkansen liggen voor je hypotheek?

Plan je gratis oriëntatiegesprek in om je opties te bespreken. Mail naar Deventer@vanbruggen.nl of bel naar 0570 – 642 299 om je afspraak te plannen. We zien je graag binnenkort.

Gratis afspraak maken