Profiteren van de lage rente? Download ons gratis whitepaper hier.
Den Haag Reinkenstraat 1
2517 CN Den Haag
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Den Haag

Jouw makelaar in Den Haag

Er gelden veel ongeschreven wetten en regels bij de (ver)koop van uw woning. Het is vaak lastig om deze zelf te doorgronden. De aankoop- of verkoopmakelaars van Van Bruggen Adviesgroep Den Haag kennen al deze regels op hun duimpje en helpen wij jou graag verder bij jouw zoektocht naar een andere woning. Zo kun jij je richten op de woning, wij op de regels.

Van Bruggen Adviesgroep Den Haag

Bij Van Bruggen Adviesgroep Den Haag vinden wij persoonlijke aandacht belangrijk. Wij begeleiden je vanaf de eerste oriëntatie op een nieuwe woning, helpen je bij alle financiële vraagstukken die op jouw pad komen en geven uitleg met betrekking tot alle regelgeving. Met onze jarenlange ervaring in de Haagse woning- en hypotheekmarkt helpen we je om jouw dromen te verwezenlijken!

Je vindt ons op de hoek van de Laan van Medevoort, in de voormalige bloemenzaak is ons kantoor sinds 2 december 2019 gevestigd.

Makelaar en financieel adviseur onder één dak

Bij ons kun je op één adres alle zaken rondom de aan- of verkoop en financiering van jouw woning regelen. Deze bewezen succesvolle combinatie van makelaar en financieel adviseur onder één dak, neemt jou werk uit handen. Door het afstemmen van verkoop, aankoop en financiering wordt er snel en efficiënt geschakeld. Dat geeft je overzicht en duidelijkheid en het bespaart je tijd en geld.