Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Den Haag Reinkenstraat 1
2517 CN Den Haag
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Den Haag

Makelaar in Den Haag

Zie jij in Den Haag een fijne woonplaats en hoop je hier een nieuwe woning te vinden om heel gelukkig te worden? Of wil je juist je huidige woning verkopen om elders (in Den Haag of daarbuiten) je geluk te vinden? In beide gevallen zijn wij graag de makelaar in Den Haag die jou bijstaat. Ton en Remco helpen je als verkoopmakelaar om je huidige woning voor een goede prijs te verkopen. En als aankoopmakelaar zorgen ze ervoor dat jij ondanks de drukbezette Haagse woningmarkt kans maakt op een fijne woning. Plan je gratis eerste gesprek in bij ons op kantoor.

Maak een gratis afspraak

Combinatie van makelaardij in Den Haag én financieel advies

Zodra je een woning gaat kopen of verkopen, krijg je te maken met allerlei niet-alledaagse vragen en beslissingen. Een huis kopen in Den Haag betekent enerzijds dat je waarschijnlijk veel woningen gaat bezichtigen en knopen moet doorhakken over waar jij jezelf ziet wonen. Heb je hét huis gevonden? Dan moet je ook nog met een goed bod komen dat aantrekkelijk is, maar tegelijkertijd niet hoger is dan wat jij kunt betalen. Voor al die kwesties ben je bij een makelaar in Den Haag aan het juiste adres. Die kan je begeleiden om weloverwogen beslissingen te nemen over jouw nieuwe droomhuis.

Maar er is meer wat een rol speelt bij de aankoop van een woning. Ook financieel moet je van alles regelen. Je moet weten hoeveel je maximale hypotheek bedraagt, wat je ruimte is voor het financieren van een verbouwing. En als je dat eenmaal helder hebt en dé woning hebt gevonden, dan begint het volgende proces: de hypotheek aanvragen. Inclusief een uitgebreide vergelijking van alle hypotheekmogelijkheden én het aanleveren van de juiste papieren. Voor al die vragen bieden wij passend hypotheekadvies.

Met de combinatie van hypotheekadvies en makelaardij in Den Haag onder één dak heb jij in alle opzichten de juiste begeleiding bij het (ver)kopen van een huis in deze regio.

Vraag jouw gratis oriëntatiegesprek aan

De makelaar die naast je staat bij een huis kopen in Den Haag

Het lijkt soms wel alsof iedereen op dit moment een huis wilt kopen. Zeker in grote steden als Den Haag worden woningen razendsnel verkocht. Om tóch een voet tussen de deur te krijgen, zijn wij er voor jou als aankoopmakelaar in Den Haag. We staan naast je tijdens het hele proces. Daarbij maakt het niet uit of je als starter je eerste huis gaat kopen of dat je al een koophuis hebt en verhuist naar een nieuwe woning (we kunnen je ook helpen bij de verkoop van je huis). En of je nu een bestaand huis koopt, uitkijkt naar een kavel om zelf op te bouwen of een nieuwbouwwoning hoopt te vinden – ook in al die gevallen zijn wij er voor jou.

Onze financieel adviseurs helpen je eerst om je budget voor een koophuis nauwkeurig te bepalen. En heb je dat helder? Dan gaan wij als makelaars in Den Haag met jou op zoek naar de nieuwe woning van je dromen. Dankzij ons real-time aanbod van nieuwe woningen kunnen we je altijd als een van de eersten wijzen op woningen in Den Haag en omstreken die passen bij jouw criteria.

Snel schakelen

Bij het kopen van een huis is het vaak een kwestie van snel schakelen. Daarom zijn wij toegankelijk voor jou als klant. Je kunt ons altijd vlot bereiken. Via app, e-mail of telefoon staan we je snel te woord, zodat je op tijd een antwoord hebt op al je prangende vragen. Daarbij heb je rechtstreeks contact met jouw makelaar; geen secretaresses of keuzemenu’s die ertussen zitten. Natuurlijk ben je daarnaast welkom op ons kantoor aan de Reinkenstraat 1 in Den Haag. Ook ’s avonds of in het weekend afspreken is mogelijk. Persoonlijk contact is bij ons dan ook de norm.

Vast laag tarief als aankoopmakelaar in Den Haag

Ga je een huis kopen in Den Haag met Ton of Remco als makelaar in Den Haag aan je zijde? Dan ben je zeker van volledige begeleiding bij elke stap in het aankoopproces. We wijzen je op nieuw woningaanbod, gaan mee naar bezichtigingen voor een kritische blik en helpen je ook bij het bieden (inclusief het kiezen van de juiste voorwaarden). En heb je goed nieuws gekregen dat jij de nieuwe eigenaar wordt van een woning? Dan kunnen we ook de hypotheekakte voor je nalopen, zodat alles goed op papier staat.

Jij bepaalt zelf of je ons voor elke stap wilt inschakelen of dat je sommige dingen liever zelf oppakt. Je betaalt alleen voor de diensten die je afneemt. Daarbij rekenen we altijd een scherp tarief, afgestemd op jouw situatie. Met onze vaste tarieven weet je van tevoren precies met welke kosten je rekening kunt houden.

Schakel Ton of Remco in als aankoopmakelaar

Huis in Den Haag verkopen? Wij helpen!

Ook al gaan woningen op dit moment als warme broodjes over de toonbank, je doet er toch goed aan om een verkoopmakelaar in Den Haag in te schakelen als je je huis gaat verkopen. Bij de verkoop van je woning komt heel veel kijken. Zo is het belangrijk dat je de onderhandelingen met geïnteresseerden strategisch ingaat, waardoor je je woning gunstig kunt verkopen. Ook gaat er vaak veel tijd zitten in onder andere het promoten van een woning en het begeleiden van bezichtigingen. Stuk voor stuk dingen die we jou uit handen kunnen nemen als makelaar in Den Haag!

Wat doen wij als verkoopmakelaar in Den Haag voor jou?

Wij helpen je om bij de verkoop niets over het hoofd te zien, een goede prijs voor je woning te krijgen én je woning zo snel mogelijk gunstig te verkopen. Daarbij kunnen we je onder meer het volgende uit handen nemen:

 • de verkoopprijs bepalen aan de hand van een gratis waardebepaling;
 • de woning opmeten en plattegronden opstellen voor o.a. Funda;
 • een fotoreportage laten maken door een woningfotograaf voor op diverse verkoopsites;
 • de woning op de juiste plekken promoten met een passende beschrijving;
 • de bezichtigingen met geïnteresseerden inplannen en eventueel ook begeleiden;
 • de biedingen aan jou voorleggen en met je bespreken;
 • onderhandelen met de bieders om tot een goede verkoopprijs en voorwaarden te komen;
 • de koopovereenkomst opstellen;
 • alle termijnen bewaken tot aan de transportdatum voor een vlekkeloze overdracht.

Gratis waardebepaling in Den Haag van jouw huis

Je huis verkopen in Den Haag begint met helder krijgen hoeveel jouw woning waard is. Zo kun je nog beter een goede vraagprijs bepalen voor jouw woning én weet je ook wat de overwaarde is op je huis en wat je dus als bedrag kunt meenemen naar je volgende woning.

Bij ons kun je altijd een gratis waardebepaling in Den Haag aanvragen. Plan jouw waardebepaling in. Dan stellen we kosteloos en vrijblijvend de waarde van jouw woning vast.

Gratis waardebepaling aanvragen

Waarom Ton en Remco inschakelen als makelaar in Den Haag?

Of je nu een huis gaat verkopen of kopen of allebei, het is prettig om een professional aan je zijde te hebben. Die zorgt ervoor dat je alles goed regelt op papier, je nieuwe woning tegen een gunstige prijs koopt of je huidige huis verkoopt voor een mooi bedrag. Bovendien voorkom je met een makelaar veel gedoe, zoals onverwachte asbestclausules, kopers die toch van hun bod afzien of verborgen gebreken bij jouw nieuwe stulpje.

De voordelen van Ton of Remco als jouw makelaar in Den Haag op een rij:

 • Al meer dan 20 jaar actief in de makelaardij in Den Haag;
 • Onafhankelijk financieel advies én makelaardij op één plek;
 • Groot netwerk van o.a. taxateurs en notarissen;
 • Veel werk uit handen nemen bij aankoop en verkoop;
 • Snel antwoord op al je vragen (ook ’s avonds en in het weekend);
 • Vaste lage tarieven (maatwerk mogelijk);
 • Gratis waardebepaling of gratis jouw maximale hypotheek bepalen.

Welke vraag heb jij aan ons als makelaar in Den Haag?

Wil jij ondanks de gekte op de woningmarkt toch aan een prachtige woning kopen? Of heb je een woning te verkopen en hoop je daar een goede prijs voor te krijgen? Wij staan als makelaar in Den Haag klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Kom kosteloos kennismaken bij ons op kantoor. Dan vertellen we hoe we jou kunnen helpen en hoe het proces eruitziet. Klik op de knop hieronder of mail of bel ons via 070 – 785 56 22 of via denhaag@vanbruggen.nl.

Gratis kennismaken