Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Den Haag Reinkenstraat 1
2517 CN Den Haag
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Den Haag

Financieel advies in Den Haag

Hoe kun je een flinke besparing realiseren op je vaste lasten? Welke verzekeringen heb je wel en niet nodig? En wat kun je doen om de overwaarde op je huis niet meer enkel geld in stenen te laten zijn? Of het nu gaat over je hypotheek, je verzekeringen, je overwaarde of je pensioen – Onze financieel adviseurs gaan graag met jou zitten voor al je financiële vragen. Ze zorgen ervoor dat jij niet meer betaalt dan nodig en dat alles tot in de puntjes goed geregeld is. Wil je persoonlijk financieel advies in Den Haag? Kom dan langs op ons Haagse kantoor of vraag een online gesprek aan. 

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Geen standaardpakketten, wel persoonlijk financieel advies

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Den Haag werken we niet met drie standaardpakketten waar jij tussen kunt kiezen. Ieders situatie is anders. Zo ook elke financiële vraag. Daarom gaan wij uit van persoonlijk contact en een traject op maat, in plaats van dat we altijd dezelfde stappen doorlopen. Waar wil jij meer over weten? Welke financiële behoeften heb je? Hoe ziet je persoonlijke situatie er nu uit en wat verwacht je voor veranderingen in de toekomst? Die vragen staan bij ons centraal; we gaan daar dan ook in een persoonlijke kennismaking met jou uitgebreid op in.

Het prettige aan ons kantoor is dat we naar het totaalplaatje kijken. Als je bijvoorbeeld advies over je pensioen wilt, kan het best zijn dat het relevant is om ook naar je hypotheek te kijken. Hoe mooi zou het zijn als een hypotheekbesparing je een flink extra pensioenbedrag oplevert? En als je een huis wilt kopen, is het wellicht slim om ook alvast te kijken naar de overwaarde op je huidige huis of eventuele verbouwwensen voor de toekomst.

Door te kijken naar je totale situatie, kunnen wij de vragen stellen waar je zelf nog niet op was gekomen. En die jou écht verder helpen. Dat is nu juist waar je ons voor inschakelt, toch?!

100% onafhankelijk financieel advies in Den Haag

Financieel adviseurs in Den Haag zijn er wel meer. Wat ons onderscheidt van veel anderen, is dat we meer dan een paar hypotheekproducten of verzekeringen vergelijken. We hebben een aanbod van tientallen hypotheekaanbieders en verzekeraars. Daardoor kunnen we gericht op zoek gaan naar een hypotheek, verzekering of ander product dat bij jou past en dat voordelig is voor jouw portemonnee.

Daarvoor kijken we bovendien verder dan de overzichten van rentepercentages. Het is immers niet alleen de rente of premie die telt. Je wilt tegelijkertijd zeker weten dat de hypotheek die je afsluit qua voorwaarden een goede match is met jouw behoeften. En dat de verzekering in de juiste situaties dekking biedt. Daarom kijken we ook in detail naar de kleine lettertjes. Scheelt jou veel tijd en uitzoekwerk! En het geeft je de zekerheid dat je de financieel juiste keuzes maakt. Dát is onafhankelijk financieel advies in Den Haag bij Van Bruggen.

Laten we kennismaken

Financieel advies voor alle leeftijden

Het maakt niet uit of je als starter op de woningmarkt voor het eerst met een financieel adviseur om tafel zit of dat je dat voor de zoveelste keer doet nu je je verdiept in je pensioen. Wij zijn er voor financieel advies in elke levensfase. Doordat we de verschillende fases goed kennen, kunnen we je ook gedurende je leven op verschillende momenten bijstaan. Of je nu hulp zoekt van een makelaar bij het kopen van een huis of financieel advies wilt over je verzekeringen, pensioen of hypotheek – bij ons zit je op één plek goed.

We kunnen je bijvoorbeeld advies geven over elk van deze vragen:

 • Hoeveel bedraagt jouw maximale hypotheek voor een koopwoning?
 • Hoe kun je op de huidige krappe woningmarkt alsnog aan een koophuis komen?
 • Wat komt er qua financiële afwikkeling kijken bij een scheiding?
 • Welke manieren zijn er om te besparen op je hypotheek?
 • Hoe kun je de overwaarde op je huis opnemen?
 • Welke manieren zijn er om je verbouwing te financieren?
 • Welke verzekeringen heb je nodig, en waar kun je die voordelig afsluiten?
 • Hoe kun je je kinderen helpen bij de aankoop van een eerste woning?
 • Welke opties heb je om zelf een volgend huis te kopen?
 • Waar moet je qua hypotheek op letten als je richting je pensioen gaat?
 • Hoeveel moet je überhaupt aan pensioen opbouwen om goed te kunnen rondkomen?

Zoals je kunt lezen: we zijn er voor breed financieel advies in Den Haag. Voor advies over je pensioen, hypotheekadvies, verzekeringsadvies en advies over alle andere financiële zaken die in je hoofd oppoppen.

Hypotheekadvies en makelaardij op één plek

Wie een woning koopt of wilt kopen, zit al snel met allerlei vragen. Hoeveel bedraagt je budget voor een koophuis? Hoe maak je op de krappe woningmarkt kans op een huis met veel andere kapers op de kust? Waar moet je bij het uitbrengen van een bod op letten? En als je bod eenmaal geaccepteerd is, waar sluit je dan een passende hypotheek af?

Bij elk van die vragen ontlasten wij je maar al te graag. En dan niet alleen bij de vragen over je hypotheek. Nee, ons team verzorgt zowel hypotheekadvies als makelaardij. Op ons kantoor vind je ook erkende makelaars, die de lokale woningmarkt op hun duimpje kennen. Zij helpen je om er als de kippen bij te zijn als er nieuwe woningen te koop staan, behoeden je voor een veel te hoog bod en kunnen je ook adviseren over een passende biedingstactiek.

En heb je eenmaal het verlossende telefoontje gekregen dat jij de gelukkige nieuwe eigenaar bent van je droomhuis, dan neemt de hypotheekadviseur het stokje over. Die gaat tientallen hypotheekaanbieders voor je vergelijken, voorwaarden doornemen, een renteaanbod opvragen en de financiering voor je regelen. Jij bent zeker van een passende hypotheek én je bespaart jezelf veel tijd, regelwerk en mogelijke fouten.

Ook als je niet op zoek bent naar een woning, kun je hypotheekvragen hebben. Geen probleem, ook daarmee ben je bij ons kantoor ook welkom. Zo kunnen we je ook advies geven over:

Wil jij iets weten over je hypotheek? Wij kennen de hypotheekmarkt, de voorwaarden en de Haagse woningmarkt, en staan je graag bij met deskundig advies. Een keer kennismaken kan altijd en is bij ons gratis.

Hypotheekadvies aanvragen

Je verzekeringen goed regelen?

Welke verzekeringen heb jij op dit moment lopen? En zijn die eigenlijk wel echt nodig en passend voor jou? Jouw verzekeringen laten aansluiten bij alle keuzes die je maakt en op je situatie is ontzettend belangrijk. Vaak zijn mensen blij als ze alles hebben verzekerd, maar het is verstandig om zeker eens in de zoveel jaar opnieuw naar je verzekeringen te (laten) kijken. Passen ze op dat moment nog wel? Kan het voordeliger? Of kan de dekking wellicht beter?

Als financieel adviseurs in Den Haag kunnen we je adviseren over jouw verzekeringen. Daarbij kun je denken aan een overlijdensrisico- of arbeidsongeschiktheidsverzekering naast je hypotheek, maar ook aan bijvoorbeeld een inboedel- of aansprakelijkheidsverzekering.

Je pensioen aanvullen?

Een vraag waarmee veel vijftigplussers bij ons uitkomen, is hoe ze hun pensioen kunnen aanvullen. Je daadwerkelijke pensioen laat misschien nog even op zich wachten; het is goed om er op tijd bij te zijn en alvast iets geregeld te hebben. Elke maand spaargeld opzij zetten, is daarvoor zeker niet de enige mogelijkheid.

Een optie waar tegenwoordig veel mensen voor kiezen, is het opnemen van hun overwaarde. Veel woningen zijn een stuk meer waard dan de hypotheek die er ooit op is afgesloten. Met als gevolg dat je een mooi bedrag aan overwaarde hebt. Dat bedrag kun je via een tweede hypotheek (of met een specifiek product zoals een opeethypotheek of krediethypotheek) verzilveren, zodat je ermee kunt doen wat je wilt.

Overwaarde whitepaper downloaden

Verder kunnen we bij ons pensioenadvies meedenken over aanvullende opties. Een besparing op je hypotheek kan ook een mooie extra buffer opleveren. Als je verzekeringen hebt lopen die overbodig zijn of goedkoper kunnen, liggen daar ook kansen. En wat dacht je van een tweede woning kopen om die te verhuren? De inkomsten daaruit kun je opzij zetten als pensioengeld.

Waarom financieel advies in Den Haag inschakelen?

Omdat het prettig is om niet in je eentje in de financiële materie te duiken en tot op de bodem te moeten uitzoeken hoe alle voorwaarden in elkaar zitten. Maar ook omdat ons financieel advies in Den Haag je een flinke besparing kan opleveren. Wij helpen je om de juiste financiële keuzes te maken, waarmee jij tevreden bent en die gunstig zijn voor je portemonnee.

Daarnaast profiteer je bij ons financieel advies in Den Haag van:

 • Breed financieel advies over o.a. hypotheken, verzekeringen en pensioen
 • Makelaardij én financieel advies onder één dak
 • Ruime ervaring met de woningmarkt in Den Haag
 • Persoonlijke aandacht en alle tijd voor jou
 • Goed bereikbaar voor tussentijdse vragen
 • 100% onafhankelijk advies
 • Flexibele afspraakmogelijkheden (ook buiten kantoortijden)

Vrijblijvend eerste gesprek?

Omdat persoonlijk contact bij ons centraal staat, maken we graag eerst persoonlijk kennis met je. Dat kan op ons kantoor, maar op jouw verzoek ook online. En altijd volledig gratis en vrijblijvend!

Stel ons je vraag via 070 – 785 56 22 of via denhaag@vanbruggen.nl. Of klik op de knop hieronder om direct contact op te nemen voor je eerste afspraak. Zien we je binnenkort?

Maak een afspraak