Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Coevorden Brugstraat 156
7891AV Klazienaveen
Opent woensdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Coevorden

Hypotheekadvies in Coevorden

Wie een hypotheek afsluit, komt voor meer keuzes te staan dan alleen die voor een hypotheekaanbieder. Je zit voor dertig jaar vast aan je hypotheek, dus het is nogal belangrijk om een passende hypotheek te kiezen die je lage maandlasten en passende voorwaarden oplevert. Ook maakt dat het van groot belang om een verantwoorde hypotheek te nemen, waarvoor je ook na een paar jaar nog de lasten kunt dragen. Voor hypotheekadvies in Coevorden over een hypotheek die bij jou persoonlijk past, zit je bij ons kantoor goed. Onze adviseurs helpen je graag verder.

Maak een afspraak

Waarom is hypotheekadvies in Coevorden zo belangrijk?

Het aanbod aan hypotheken is enorm. Zo heb je de keuze tussen annuïteitenhypotheken, lineaire hypotheken en deels aflossingsvrije hypotheken. En dan kun je ook nog eens bij veel aanbieders terecht en heb je allerlei voorwaarden waar je keuzes over moet maken. Moeilijk, moeilijk. Want hoe weet je waar jij goed aan doet? Met ons onafhankelijke hypotheekadvies in Coevorden helpen we je om de juiste keuzes te maken op basis van jouw situatie en mogelijkheden.

Wie ons hypotheekadvies in Coevorden inschakelt in plaats van zelf een hypotheek af te sluiten, is zeker van:

 • een uitgebreide vergelijking van de vele verschillende hypotheekaanbieders, waardoor je tot een gunstige hypotheek voor jou komt;
 • een forse besparing op je maandlasten, doordat je op basis van die uitgebreide vergelijking een hypotheek afsluit met een gunstige rente;
 • een verantwoorde hypotheek, waarvoor je ook over een paar jaar nog de lasten kunt dragen;
 • een flinke tijdsbesparing, aangezien je niet zelf volledig in de voorwaarden hoeft te duiken;
 • de juiste keuzes over een eventuele bestaande hypotheek (meenemen of oversluiten?);
 • een vlekkeloos aanvraagproces, doordat wij alles voor je regelen en voor jou overal achteraan gaan.

Kortom: je hebt een hypotheek die bij je past, die je een voordeel in je portemonnee oplevert en die volledig voor jou aangevraagd is. Dat bespaart jou tijd, geld en financiële zorgen. Nu en later.

De voordelen van ons hypotheekadvies in Coevorden

De adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep Coevorden kennen de regio als geen ander, weten wat de aandachtspunten zijn qua hypotheken en kennen ook de vele mogelijkheden. Vaak ook mogelijkheden waar je zelf nog niet aan had gedacht. Dat vergroot jouw kansen op een woning en een passende hypotheek.

Bovendien ben je bij Van Bruggen Adviesgroep in Coevorden zeker van:

 • Onafhankelijk financieel advies over al je financiële vragen
 • Ruim 25 jaar ervaring met hypotheken, verzekeringen en financiën
 • Hoge kwaliteit en volledig objectief
 • De volledige aanvraag voor jou geregeld
 • Specialistische kennis van levens- en schadeverzekeringen
 • Hulp om waar mogelijk geld te besparen
 • Gratis eerste kennismakingsafspraak

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met ons onafhankelijke hypotheekadvies in Coevorden? Wees welkom voor een kop koffie en een kosteloze kennismaking op ons kantoor in Klazienaveen, vlak bij Coevorden.

Plan je gratis kennismaking

Hoeveel hypotheek kun jij krijgen?

De eerste vraag die je jezelf waarschijnlijk stelt voordat je op zoek gaat naar je eerste woning of volgende huis, is hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Je maximale hypotheek is immers bepalend voor de prijsklasse waarbinnen je naar koophuizen kunt gaan kijken.

Via onze site kun je al een eerste indicatie krijgen van je maximale hypotheek. Wil je gerichter weten wat er voor jou mogelijk is, op basis van een uitgebreide bespreking van jouw situatie? Kom dan bij ons langs voor een kosteloos eerste gesprek, waarin we dit exact voor je uitrekenen. Geheel vrijblijvend, dus je zit daarna nog nergens aan vast.

Overigens kunnen we je ook helpen bij je maximale-hypotheek-berekening als je een seniorenhypotheek of hypotheek voor ondernemers wilt afsluiten. Voor die twee doelgroepen komt het iets meer aan op maatwerk, maar ook daar zijn wij goed in thuis.

Ook voor advies over je bestaande hypotheek

Hypotheekadvies in Coevorden is er zeker niet alleen voor enthousiaste huizenzoekers. Ook als jij geen plannen hebt om je woning voor een ander onderkomen te verruilen, kan hypotheekadvies goed van pas komen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je wilt besparen op je huidige hypotheek of dat je plannen hebt waarvoor een hypotheekverhoging heel welkom is. In al die gevallen staan we je bij met passend advies over jouw lopende hypotheek.

Zo kunnen we je goed adviseren over:

 • een mogelijke besparing door je hypotheek over te sluiten;
 • of oversluiten gezien de boeterente wel of niet voordelig is;
 • rentemiddeling;
 • je risico-opslag verlagen als je woningwaarde is gestegen;
 • je hypotheek verhogen voor extra financiële ruimte;
 • je overwaarde opnemen;
 • een verbouwing financieren vanuit je hypotheek;
 • verduurzaming van je woning financieren (eventueel ook met subsidies of leningen);
 • je hypotheek betaalbaar houden na je pensionering;
 • een tweede hypotheek nemen;
 • wel/niet tussentijds aflossen op je hypotheek;
 • verzekeringen naast je hypotheek afsluiten, stopzetten of aanpassen.

Staat jouw hypotheekvraag hier niet tussen? Ook dan heb je kans dat we je er goed over kunnen adviseren. Klop vooral bij ons aan voor persoonlijk hypotheekadvies in Coevorden om er alles over te ontdekken.

Persoonlijk hypotheekadvies inschakelen

Hoe houd je je hypotheek betaalbaar na je pensioen?

Na je pensioen moet je opeens rondkomen van een kleiner bedrag dan je gewend bent. Wellicht sta je er niet bij stil, maar de gemiddelde Nederlander gaat er na zijn pensionering zo’n 30% op achteruit qua inkomen. Een goede reden om je op tijd in je pensioeninkomen te verdiepen! Krijg jij straks voldoende pensioen om van rond te komen? En als dat niet zo is, hoeveel heb je dan ter aanvulling nodig en hoe kun je je pensioen precies aanvullen? Dat zijn vragen waar wij voor je in duiken tijdens een traject voor persoonlijk pensioenadvies.

Naast onze allround ervaring in financieel advies, zijn wij ook gespecialiseerd in pensioenadvies. We kunnen met jou meekijken wat er precies nodig is om bijvoorbeeld eerder te stoppen met werken, je gedroomde vakantiewoning te bekostigen of om simpelweg je maandlasten ook in de toekomst betaalbaar te houden, zodat je nog jarenlang kunt genieten van de woning waarin je nu woont.

Meer financiële ruimte nodig voor bijvoorbeeld een verbouwing?

Extra leenmogelijkheden tegen een lage rente zijn nooit weg. Al helemaal niet als je mooie plannen in het vooruitzicht hebt, zoals een fantastische wereldreis, vervroegd pensioen of een verbouwing van je huis. Of denk aan de aankoop van een tweede woning om daar voortaan veel tijd in door te brengen. Stuk voor stuk redenen waarom het fijn kan zijn als je wat meer budget beschikbaar hebt!

Als je overwaarde op je huis hebt of tussentijds hebt afgelost op je hypotheek, dan zijn er wellicht mogelijkheden om je hypotheekruimte te vergroten. Dit doe je door je overwaarde te verzilveren via een product als een tweede hypotheek, een opeethypotheek of een krediethypotheek. Uiteraard heeft elk product zijn voor- en nadelen. Wat passend is, verschilt per persoon en per situatie. Onze adivseurs duiken er graag voor je in wat er voor jou mogelijk is en waar jij goed aan doet. Wellicht komen jouw toekomstwensen zo een stap dichterbij.

Gratis eerste afspraak voor hypotheekadvies in Coevorden?

Wil je zicht krijgen op jouw hypotheekmogelijkheden voor een huis in regio Zuidoost-Drenthe? Of heb je een vraag over een nieuwe of bestaande hypotheek? Wij beantwoorden ‘m graag voor je in een kosteloos eerste kennismakingsgesprek.

Plan gratis jouw eerste afspraak bij ons op kantoor via de knop hieronder. Vind je het fijn om eerst contact met ons te hebben? Ook dat is helemaal prima. Wij zijn te bereiken via coevorden@vanbruggen.nl of via 0524 – 560 066. Neem contact om snel meer te ontdekken over je opties.

Plan een kennismaking