Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Coevorden Brugstraat 156
7891AV Klazienaveen
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Coevorden

Financieel advies in Coevorden

Vraag je je af welke hypotheek uit het grote aanbod bij jou past? Ben je benieuwd welke financiële mogelijkheden je hebt na een scheiding? Of wil je graag weten wat je voor je pensioen nog moet regelen? Onze financieel adviseurs helpen je bij al je vragen rondom hypotheken, verzekeringen, pensioen en andere financiële onderwerpen. Ook jou helpen we met alle plezier aan passend financieel advies in Coevorden. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt en de juiste keuzes maakt. Waar kunnen we jou bij helpen?

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Financieel advies in Coevorden in elke fase van je leven

Op sommige momenten in je leven lijkt alles in een stroomversnelling te zitten. Denk aan het moment dat je een huis koopt, de scheiding aanvraagt, kinderen krijgt, met pensioen gaat of je huis wilt gaan verbouwen. Opeens moet er van alles geregeld worden en kom je voor lastige financiële dilemma’s te staan. Welke financieringsopties heb je? Sluit je wel of niet die ene verzekering af? Welke hypotheek moet je hebben? Welke voorwaarden passen bij je? En wat zijn aandachtspunten waar je zelf nog niet aan had gedacht?

Ons financieel advies in Coevorden is bedoeld om je juist op dit soort momenten te ontlasten. Wij nemen je de financiële dilemma’s uit handen en kijken er samen met jou naar. Op basis van jouw wensen en situatie gaan we op zoek naar een oplossing die goed bij je past en die je ook gunstige maandlasten oplevert. Of het nu gaat om de aanvraag van een hypotheek voor je eerste woning of om een compleet adviestraject rondom bijvoorbeeld je pensionering of een scheiding – wij zijn er in elke fase van je leven voor je.

Tegen welke financiële vraag loop jij aan?

Op belangrijke mijlpaalmomenten in je leven vliegen de vragen je vaak om de oren. Er komt van alles bij kijken als je financiële situatie verandert of als je bijvoorbeeld een hypotheek afsluit. Wij zijn er om je bij elk van die vragen goed op weg te helpen. Doordat onze adviseurs al geruime tijd meedraaien in het financieel advies weten ze raad met vrijwel elk vraagstuk. Of je nu een simpele vraag hebt of een complete pensioenplanning wilt opstellen, onze adviseurs kunnen je er uitstekend bij begeleiden.

Zo kunnen we je adviseren over elk van deze financiële vraagstukken:

 • Hoeveel bedraagt jouw maximale hypotheek en waar sluit je een passende hypotheek af?
 • Zit je nog goed met je huidige hypotheek of kan het voordeliger?
 • In hoeverre passen je verzekeringen bij je huidige situatie? Heb je wellicht andere verzekeringen nodig of kun je juist verzekeringen stopzetten?
 • Welke financiële mogelijkheden heb je na een scheiding? Kun je bijvoorbeeld je ex uitkopen? In hoeverre is het haalbaar om een nieuwe woning in je eentje te financieren?
 • Kun je je overwaarde opnemen, en welke manier past daarvoor het beste bij jou?
 • Welke vormen van financiering zijn er voor een verbouwing van je huis?
 • Is een tweede hypotheek voor jou een goede optie?
 • Waar doe je goed aan als je rentevaste periode binnenkort afloopt?
 • Wat moet je regelen om ook na je pensioen je vaste lasten te kunnen betalen?
 • Welke opties heb je om te besparen op je maandlasten?

Op welke financiële vraag zou jij graag antwoord krijgen? Wil je je volledige situatie onder de loep laten nemen of heb je concrete vragen? Laat het ons weten! Je bent van harte welkom voor een gratis kennismaking op kantoor.

Gratis kennismaking op kantoor

Onafhankelijk financieel advies in Coevorden

Wat ons onderscheidt van sommige andere financieel adviseurs in Coevorden en omgeving, is dat wij volledig onafhankelijk financieel advies in Coevorden verzorgen. Dit betekent dat je bij Van Bruggen Adviesgroep Coevorden zeker bent van een uitgebreide vergelijking van de tientallen verschillende hypotheekaanbieders of verzekeraars met wie wij samenwerken. Je krijgt bij ons dus nooit de eerste de beste hypotheek aangeraden.

We kijken echt naar jouw situatie, onderzoeken waar je een hypotheek met lage rente kunt krijgen en duiken ook voor je in de hypotheekvoorwaarden, verzekeringsdekking en overige kleine lettertjes. Dat betekent dat je altijd een financiële oplossing krijgt aangeraden die 100% bij jou past. Ook de aanvraag daarvan kunnen we volledig voor je regelen.

De voordelen van ons financieel advies in Coevorden samengevat:

 • Onafhankelijk financieel advies over al je financiële vragen
 • Ruim 25 jaar ervaring met hypotheken, verzekeringen en financiën
 • Hoge kwaliteit en volledig objectief
 • De volledige aanvraag voor jou geregeld
 • Specialistische kennis van levens- en schadeverzekeringen
 • Hulp om waar mogelijk geld te besparen
 • Gratis eerste kennismakingsafspraak

Wij adviseren je over de hypotheek voor jouw nieuwe huis

Een huis kopen doe je niet dagelijks. Daarvoor een hypotheek afsluiten ook niet. Met de vele verschillende hypotheekaanbieders, de rentes die dagelijks schommelen en de tientallen pagina’s met kleine lettertjes is het nog knap lastig om een keuze te maken.

Daarom zijn wij er met persoonlijk hypotheekadvies. Voordat jij je huizenjacht start, kunnen we voor je uitrekenen hoeveel jouw leencapaciteit is. Daarbij kijken we overigens graag verder dan de standaard leennormen. Soms zijn er aanvullende mogelijkheden. Zo kun je als ondernemer met het nodige maatwerk soms een hogere zzp-hypotheek krijgen dan je denkt. Ook voor seniorenhypotheken en huurders met een hoge huur zijn er vaak aanvullende opties. Daar maken we je graag wegwijs in.

En heb je binnen jouw budget de woning gevonden waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Dan zijn we er ook graag om de hypotheek in orde te maken. Wij adviseren je over de passende hypotheek en kunnen die ook voor je aanvragen. Al het contact met de hypotheekaanbieder kun je aan ons overlaten. Zo kun jij je focussen op andere dingen, terwijl je zeker weet dat alles op rolletjes loopt en dat er geen deadline gemist wordt.

Behoefte aan hypotheekadvies? Schakel ons in voor een kosteloos eerste gesprek. Dan laten we je graag weten hoe we jou kunnen helpen.

Gratis in gesprek over jouw hypotheek?

Toe aan extra hypotheek?

Om allerlei redenen kan het fijn zijn als je je hypotheekruimte kunt vergroten. Bij veel mensen is die mogelijkheid er wel. Dat heeft te maken met de stijging van de huizenprijzen. Doordat veel woningen op dit moment flink in waarde zijn gestegen, neemt bij veel huiseigenaren hun leencapaciteit toe. Je mag immers maximaal 100% van je woningwaarde lenen (of 106% als je die 6% gebruikt voor verduurzaming). Voorwaarde is wel dat je inkomen dit toelaat.

Onze adviseurs geven je graag eerlijk advies over jouw mogelijkheden hiervoor en kunnen je laten weten wat gunstig is voor jou. Zo kunnen ze je meer vertellen over een eventuele tweede hypotheek, een krediethypotheek of over een specifieke opeethypotheek (een speciaal overwaarde-product voor gepensioneerden met een beperkt inkomen). Altijd volledig eerlijk en met uitleg over de mogelijke risico’s en over waar jij goed aan doet! En is oversluiten voor jou een voordeligere optie, dan laten we je dat ook graag weten. Dat kan ondanks de boeterente soms een aantrekkelijke zet zijn.

Met de extra financiële ruimte die door je overwaarde ontstaat, krijg je opeens ruimte om bijvoorbeeld:

 • …een verbouwing van je huis te betalen;
 • …een tweede woning te kopen, bijvoorbeeld voor vakanties of voor de verhuur;
 • …een schenking te doen aan je kinderen;
 • …je tuin te laten opknappen;
 • …een auto te kopen;
 • …jouw gedroomde caravan, camper of boot aan te schaffen;
 • …eerder te stoppen met werken;
 • …je pensioen aan te vullen;
 • …altijd een buffer op je spaarrekening te hebben staan.

Wil je weten welke opties jij hebt om je overwaarde op te nemen? Ga erover in gesprek tijdens een gratis kennismakingsgesprek. Zo kom je snel én vrijblijvend meer te weten.

Vrijblijvend eerste gesprek

Ook voor persoonlijk pensioenadvies

Een specifiek moment waarop je financiële situatie er in één klap anders uit gaat zien, is als je met pensioen gaat. Vanaf dat moment bestaat je inkomen alleen nog maar uit AOW en je opgebouwde werkgeverspensioen. Is dat wel voldoende om bijvoorbeeld je hypotheek van te kunnen betalen? Hoe zit het tegen die tijd met je aflossingsvrije hypotheek, die op een gegeven moment alsnog afgelost moet zijn? En wat kun je doen om je pensioenopbouw waar nodig zelf aan te vullen?

Naast zijn ruime expertise in financieel advies, hebben onze adviseurs ook veel kennis van pensioenadvies. Daardoor kunnen ze je uitstekend persoonlijk op weg helpen. Ze stellen je belangrijke vragen waar je zelf nog niet aan had gedacht, wijzen je op mogelijke besparingen en laten je zien hoe je ook zonder elk dubbeltje te moeten omdraaien extra kunt sparen voor je pensioen.

Gratis kennismaking voor financieel advies in Coevorden

Ben je benieuwd waar je financieel gezien goed aan doet in jouw situatie? Heb je een vraag over je bespaarmogelijkheden? Of kun je wel wat extra financiële ruimte gebruiken? In al die situaties ben je welkom voor een gratis kennismaking, waarbij we samen kijken hoe we jou kunnen helpen.

Vul voor dit gratis eerste gesprek het formulier hieronder in, bel naar 0524 – 560 066 of mail naar coevorden@vanbruggen.nl om jouw opties helder te krijgen.

Maak een gratis afspraak