Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Capelle aan den Ijssel Puccinistraat 168
2901 GL Capelle aan den Ijssel
Opent maandag om 10:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Capelle aan den Ijssel

Hypotheekadvies in Capelle aan den Ijssel

Wil je voor een nieuwe woning een hypotheek in Capelle aan den IJssel afsluiten? Heb je vragen over het verzilveren van je overwaarde? Wil je met je hypotheek een verbouwing of verduurzaming bekostigen? Of vind je het fijn om je bestaande hypotheek volledig te laten doorlichten zodat je alvast iets kunt regelen voor na je pensioen? In al die situaties bieden wij hypotheekadvies in Capelle aan den IJssel. Wij brengen je wensen in kaart en vertellen je precies welke oplossingen voor jou gunstig zijn. 

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven. 

Maak een afspraak

Hypotheekadviseur in Capelle aan den IJssel

Hoop je je geluk te beproeven op de woningmarkt en ondanks de krapte jouw nieuwe paleis te bemachtigen in Capelle aan den IJssel? Of blijf je liever wonen waar je woont, maar heb je wel mooie plannen voor een verbouwing of het verduurzamen van je huis? Voor het afsluiten, het verhogen en het aanpassen van je hypotheek zit je bij Van Bruggen Adviesgroep in Capelle aan den IJssel goed. Hypotheekadvies in Capelle aan den IJssel is al jarenlang onze expertise. Met veel passie en plezier en met een breed netwerk van professionals om ons heen adviseren we je over alle aspecten van jouw hypotheek.

Wij zijn er voor alle vragen rondom je hypotheek. Van startershypotheek tot hypotheek na je pensioen. En van zzp-hypotheken regelen tot een hypotheekverhoging rondmaken voor zonnepanelen op het dak. Voor al dat soort vraagstukken hebben wij zelf de juiste kennis in huis en bieden we een specialist die jou verder helpt. Ook kun je bij ons terecht op flexibele tijden. Zeker niet alleen op maandag t/m vrijdag van 9 tot 5. Nee, wij zijn zes dagen per week geopend en staan ook vier avonden per week tot jouw beschikking.

Hypotheekadvies in Capelle aan den IJssel bij ons kantoor

Op ons kantoor word je geholpen door een enthousiast team bestaande uit hypotheekadviseur Jan Mahn, Linda de Knecht (commercieel medewerker) en Patrick Hendriks (financieel adviseur). Ook werken we nauw samen met de erkende makelaars van Viviende Makelaardij. Kortom: met een klein en deskundig team staan we voor u klaar en kunnen we u bij veel vraagstukken helpen.

De voordelen van Van Bruggen Adviesgroep in Capelle aan den IJssel op een rij:

 • Hypotheekadvies én breed financieel advies
 • Ruime financiële kennis en ervaring
 • Betrokken advies op maat
 • Samenwerking met makelaars
 • Groot netwerk van specialisten
 • Vergelijking van vrijwel alle geldverstrekkers
 • Flexibele openingstijden (6 dagen en 4 avonden geopend)

Voor méér dan alleen hypotheekadvies in Capelle aan den IJssel

Wij geven advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, maandelijkse vaste lasten, consumptief kredieten en het opbouwen van vermogen. Kortom: naast hypotheekadviseur in Capelle aan den IJssel zijn wij vooral financieel adviseur met oog voor jouw wensen voor nu en later. Het fijne aan onze brede kijk is dat we niet enkel een blik kunnen werpen op je hypotheek, maar ook andere belangrijke aspecten meenemen. Hoe zit het bijvoorbeeld met je pensioen? Aan welke verzekeringen moet je denken? En wat zijn mogelijke bespaaropties? Op basis van jouw wensen geven wij onafhankelijk hypotheekadvies of een compleet financieel advies op maat.

Het Keurmerk Financiële Dienstverlening, waarover wij beschikken, laat zien dat we als financieel dienstverlener kwaliteit bieden en aan hoge eisen voldoen. Dit keurmerk wordt alleen verstrekt aan adviseurs die volledig onafhankelijk advies geven over producten van meerdere aanbieders. We zijn er trots op dit keurmerk te mogen dragen en zijn blij dat we jou met ons onafhankelijke advies zo goed mogelijk kunnen adviseren.

Wat doen wij zoal op een dag?

We helpen klanten bij allerlei verschillende vragen. Dat doen we met deskundig onafhankelijk advies en door de financiële producten voor hen te regelen. Van hypotheken tot verzekeringen. Op het gebied van hypotheekadvies in Capelle aan den IJssel doen wij bijvoorbeeld het volgende:

 • We berekenen jouw maximale hypotheek.
 • We regelen de hypotheek en verzekeringen bij de aankoop van je woning.
 • We bieden overzicht en inzicht in je hypotheek bij een scheiding.
 • We adviseren je over lagere maandlasten voor je hypotheek.
 • We helpen bij het opzetten van een familiebank.
 • We houden de rentestanden in de gaten en informeren je als je maandlasten omlaag kunnen.
 • Wij helpen bij de aankoop van een vakantiewoning of een woning voor je (studerende) kind.
 • Wij kunnen een zzp-hypotheek voor je aanvragen en daar passend advies over geven.
 • We adviseren je over het benutten van je overwaarde.
 • We helpen je om vanuit je hypotheek een verbouwing of verduurzaming te realiseren.

Met ons hypotheekadvies in Capelle aan den IJssel staan we dan ook klaar voor starters, doorstromers, pensionado’s en ieder ander die een vraag heeft over zijn hypotheek, maandlasten of schadeverzekeringen. Of je nu op het punt staat je eerste huis te kopen of kritisch naar je bestaande hypotheek wilt kijken. Misschien kun je die verhogen voor meer financiële ruimte, je hypotheek aanpassen om te besparen of overstappen naar een andere aanbieder die je gunstigere voorwaarden biedt. Wij zoeken het voor je uit.

Advies over je overwaarde

Als je woning op dit moment (flink) meer waard is dan de hypotheek die erop openstaat, dan kun je daar mogelijk mooie dingen mee doen. Als je al heel lang droomt van een verbouwing van je huis of van je eigen energie opwekken met zonnepanelen, dan is dit misschien hét moment. Je overwaarde zit namelijk niet vast in de stenen. Vaak bestaan er allerlei opties om je overwaarde te verzilveren. Dat kan bijvoorbeeld met een tweede hypotheek of wellicht met een onderhandse verhoging. Wist je dat je je overwaarde ook kunt gebruiken als aanvulling op je spaarrekening of op je pensioen?

Over al die mogelijkheden praten wij je graag bij. Maak dus gerust een afspraak. Dan zoeken we met jou samen uit welke kansen je overwaarde biedt en of je jouw plannen daarmee kunt realiseren.

Overwaarde whitepaper downloaden

Wil je hier meer over weten? Tijdens een eerste afspraak kunnen we je hier al flink over bijpraten. Klik op de knop hieronder om je eerste oriënterende afspraak te plannen. 

Plan een eerste afspraak

Je hypotheek afstemmen op de pensioenleeftijd

Duurt het niet heel lang meer totdat je met pensioen gaat? Een fijn vooruitzicht, want dat betekent dat je straks meer tijd voor jezelf, voor je dierbaren en voor leuke dingen hebt. Om écht zorgeloos van die periode te kunnen genieten, is het wel belangrijk dat je een en ander regelt voor je hypotheek voordat je met pensioen gaat. Als je bijvoorbeeld een aflossingsvrije hypotheek hebt en daardoor nog een flinke hypotheekschuld hebt openstaan, is het cruciaal dat je die daadwerkelijk aan het eind van de looptijd kunt aflossen óf naar alternatieve opties kijkt.

Heb je plannen om je hypotheek aan te passen of een nieuwe hypotheek af te sluiten? Bijvoorbeeld omdat je je overwaarde wilt verzilveren, verhuisplannen hebt of je hypotheek wilt oversluiten? Ook dan is het belangrijk om daar waar mogelijk vóór je pensioenleeftijd – bij voorkeur vóór je 56e – naar te kijken. Je mogelijkheden worden namelijk beperkter zodra hypotheekaanbieders gaan rekenen met je pensioeninkomen in plaats van je huidige inkomen. Dat is al vanaf je 56e het geval. Als je er vóór die tijd bij bent, heb je een grotere kans dat jouw hypotheekwensen nog te realiseren zijn. Daarom zijn wij er met ons pensioenadvies graag al ruim op tijd voor jou.

Hypotheek verhogen voor verbouwen

Voor het realiseren van je verbouwplannen hoef je echt niet per se een grote som geld op je spaarrekening te hebben staan. Je kunt een verbouwing of verduurzaming van je huis op meerdere manieren bekostigen. Een consumptief krediet is een van de opties, maar financiering vanuit je hypotheek kan ook een prima mogelijkheid zijn. Het voordeel daarvan is dat de hypotheekrente op dit moment erg laag ligt en dat je dus profiteert van lage rentelasten. Wat je mogelijkheden hiervoor precies zijn, hangt onder meer af van je toetsinkomen, de waarde van je woning en je hypotheekschuld.

Wil je precies weten met hoeveel jij je hypotheek kunt verhogen voor een verbouwing? Wij berekenen dit graag voor je en leggen de verschillende financieringsopties voor je op tafel. Zo kun je zelf kijken wat voor jou de meest interessante mogelijkheid is.

Voor advies over verduurzamen werken we speciaal samen met Greenfactor. Zij kunnen jou volledig ontzorgen bij de verduurzaming van je huis, terwijl wij je over de financiële opties hiervoor informeren.

Verduurzamen woning

Specifiek zijn wij dé plek waar mensen uit de regio naartoe gaan voor al hun vragen over verduurzaming van de woning. Voor advies over verduurzamen hebben we het speciale platform Greenfactor opgericht. Vanuit dit platform kunnen we jou volledig ontzorgen bij de verduurzaming van je huis én je uitgebreid adviseren over de financiële opties hiervoor. 

Ook het doorvoeren van de energiebesparende maatregelen, zoals zonnepanelen installeren, je woning isoleren of de keuze voor een duurzame(re) verwarming, kun je met een gerust hart aan onze gecertificeerde installateurs overlaten. Zij zorgen ervoor dat jij maandelijks geld kunt besparen op je energierekening én een bijdrage levert aan het milieu. 

Hypotheek geregeld? Vergeet de verzekeringen niet.

Als financieel adviseur zijn wij er niet alleen voor hypotheekadvies in Capelle aan den IJssel maar zijn we ook jouw verzekeringsadviseur. Als we naar jouw complete financiële situatie kijken, vergeten we dus ook je schade-, zorg- en levensverzekeringen niet. Het aanbod van verzekeringen is groot, divers en constant in beweging. Dat maakt het soms lastig om het juiste product te vinden dat aansluit op jouw situatie. Wij denken hierover graag mee.

We adviseren je welke verzekeringen voor jou zinvol zijn om af te sluiten bij je hypotheek. En we zoeken voor je uit waar je met jouw verzekeringen voordelig uit bent. Ook kunnen we voor je nagaan of je huidige verzekeringen goedkoper kunnen. Soms valt daar heel wat op te besparen.

Plan jouw eerste afspraak (ook ’s avonds of op zaterdag)

We maken graag kennis met je bij ons op kantoor, online of over de telefoon. Bij ons bepaal je zelf wanneer dat jou het beste uitkomt. Spreek je liever in het weekend of na je werkdag af? Ook geen probleem. Wij hebben ruime openingstijden en kunnen je dus ook buiten kantoortijden helpen.

De eerste afspraak kost je niets en is geheel vrijblijvend. Maak gerust een afspraak via de knop hieronder. Of bel naar 085 - 23 99 260 of mail naar capelle@vanbruggen.nl.

Plan een eerste kennismaking