Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Breda-West Verlengde Poolseweg 16
4818 CL Breda
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Breda-West

Hypotheekadvies in Breda-West

In Breda en omgeving barst het van de mooie huizen. Je vindt hier mooie statige panden, gezellige rijtjeshuizen en ook fijne appartementen voor starters en alleenstaanden. Er zijn authentieke panden van jaren oud, maar ook gloednieuwe nieuwbouwwoningen waarin je alles helemaal naar jouw wens kunt laten maken. Kortom: een huis kopen in deze fijne omgeving is een uitstekend idee. Maar eerst een andere stap: hypotheekadvies in Breda. Want hoeveel kun jij eigenlijk lenen? En waar sluit je een passende en voordelige hypotheek af? Wij geven je advies over jouw nieuwe of lopende hypotheek.

Maak een afspraak

Onafhankelijk hypotheekadvies in Breda – volledig online

Wat ons kantoor onderscheidt van andere hypotheekadviseurs? Dat zijn drie dingen:

 • Ons advies is volledig online. We plannen een online videogesprek met je waarin we samen kijken naar jouw hypotheek. Spannend? Nee hoor, wij nemen je volledig mee in het proces en helpen om alles digitaal in goede banen te leiden. Via de webcam geven we je het persoonlijke advies dat je van ons mag verwachten.
 • We vergelijken tientallen geldverstrekkers en zijn daarmee een onafhankelijke hypotheekadviseur in Breda. Dit betekent dat we niet aan één bank gebonden zijn. Concreet houdt dit in dat we gericht kunnen zoeken naar een hypotheek die jou een gunstige rente én aantrekkelijke voorwaarden biedt. Daarmee ben je bij ons voordeliger uit dan bij een adviseur van een bank én kun je mogelijk meer lenen dan als je bij een bank gaat kijken.
 • Wij geven begrijpelijk en persoonlijk advies. Bij ons hypotheekadvies in Breda hoef je niet bang te zijn voor ingewikkelde termen en theorie waar je geen touw aan kunt vastknopen. Wij vertalen de hypotheekmaterie graag naar gewone-mensen-taal en leggen je bijvoorbeeld precies uit hoe jouw hypotheek is opgebouwd.

Een woning kopen in Breda of omgeving?

Een huis kopen is om twee redenen extra spannend. Ten eerste is het proces van een huis vinden op zich al een spannende bezigheid. Zeker met de huidige woningmarkt, waarop jij zeker niet de enige belangstellende bent voor een woning. Hoe breng je dan een passend bod uit zonder je te veel te laten meeslepen door de huizenmarktgekte? En hoe voorkom je dat je méér biedt dan voor jou haalbaar is of dat het huis dat je koopt een kat in de zak is?

Ten tweede is er het proces van een hypotheek afsluiten. Ook een spannend traject op zich. Er zijn tientallen hypotheekaanbieders. Elk met hun eigen kleine lettertjes, rentepercentages en rekenmethode voor het bepalen van jouw maximale hypotheek. Zie daar dan maar eens een passende hypotheek tussen te vinden. En dan moet je die ook nog aanvragen en – het liefst voor de deadline in het koopcontract – volledig rondkrijgen.

Kortom: er moet nogal wat geregeld worden. Maar maak je geen zorgen; bij Van Bruggen Adviesgroep in Breda-West zijn wij er voor makelaardij én hypotheekadvies in Breda. Zo kunnen we je vanuit beide opzichten de beste begeleiding bieden bij de aankoop van je woning en het financieren ervan. Of je nu je eerste huis koopt of een volgende woning koopt – wij nemen je zoveel mogelijk uit handen. Tot aan het regelen van de taxatie aan toe.

Wil je weten hoeveel jij kunt lenen voor een nieuwe woning? En hoe een online traject voor hypotheekadvies in Breda bij ons in zijn werk gaat? Neem contact op voor een vrijblijvende online kennismaking.

Gratis online kennismaking

Ook hypotheekadvies in Breda voor ondernemers

Ben je als ondernemer op zoek naar een koopwoning of heb je je droomwoning al gevonden? Dan is het handig om te weten hoeveel je als zzp’er kunt krijgen aan hypotheek. Het lijkt misschien lastig of zelfs onmogelijk: een hypotheek afsluiten als je een flexibel inkomen hebt. Maar wist je dat je als zzp’er in aanmerking kunt komen voor een zzp-hypotheek? Wij vertellen je graag meer over de opties die dat biedt.

Ook als je uitzendkracht bent of op oproepbasis werkt, zijn er soms mogelijkheden om een hypotheek af te sluiten. Ja, ook zonder vast contract. Het berekenen van je maximale hypotheek en het aanvragen van de hypotheek gaat in dit geval wel iets anders in zijn werk, maar een hypotheek is alsnog wel degelijk mogelijk. Laat ons je informeren hoe dat precies zit.

Wat zijn de opties met je overwaarde?

Het is altijd een fijn idee als je woning meer waard is dan de hypotheek die je erop hebt openstaan. Maar er is meer goed nieuws: als dat bij jou het geval is (en je dus overwaarde op je huis hebt), heb je wellicht kans om (een deel van) je overwaarde als vrij besteedbaar bedrag in handen te krijgen. Daardoor kun je het bedrag bijvoorbeeld gebruiken voor je langgekoesterde wens voor een uitbouw of dakkapel (of andere soorten verbouwingen), om een tweede woning te kopen, om een schenking te doen aan familieleden of om een buffer te creëren voor onverwachte uitgaven.

Hoe je het geld uit de stenen krijgt? Daar bestaan verschillende mogelijkheden voor. Het hangt van je situatie af welk van die opties voor jou gunstig uitpakt. De meest gebruikelijke is je hypotheek verhogen door een onderhandse verhoging te nemen of door een tweede hypotheek af te sluiten. Daarnaast kunnen specifieke hypotheekproducten hiervoor aantrekkelijk zijn. Een opeethypotheek en krediethypotheek zijn daar de bekendste voorbeelden van.

Kun jij je overwaarde goed gebruiken voor mooie plannen die je hebt? Of hoop je met je overwaarde je pensioen te kunnen aanvullen? Zullen we een gratis eerste online gesprek plannen om samen naar jouw opties te kijken?

Gratis afspraak maken

Kun jij via oversluiten besparen op je hypotheek?

De hypotheek is voor veel Nederlanders een grote maandelijks terugkerende kostenpost. Dat maakt het extra fijn om waar mogelijk te besparen op je hypotheek. De meest voor de hand liggende manier daarvoor is je hypotheek oversluiten. Je sluit dan een nieuwe hypotheek af tegen de huidige lage rente en waar mogelijk ook tegen betere voorwaarden. De hele rentevaste periode lang ga je dat nieuwe, lagere rentepercentage betalen. Op jaarbasis kan dat je flink schelen.

Oversluiten is helaas niet gratis, behalve als je rentevaste periode voorbij is. Je krijgt te maken met oversluitkosten en een boeterente. Die boeterente is het bedrag dat je huidige hypotheekaanbieder je vraagt te betalen ter compensatie van hun gemiste rente-inkomsten. Hoe je dan zeker weet of oversluiten voor jou meer voordeel oplevert dan dat het aan kosten met zich meebrengt? Daarvoor kun je het beste met hypotheekadviseur Johan in gesprek gaan. Die rekent dit al in een eerste kosteloos gesprek voor je uit.

Je hypotheek als (bijna-)56-plusser, waar moet je op letten?

Iets waar veel mensen zich niet van bewust zijn, is dat er vanaf je 56e veel veranderd in je mogelijkheden voor een hypotheek. Dit heeft er alles mee te maken dat hypotheekaanbieders vanaf die leeftijd gaan kijken naar je pensioeninkomen in plaats van naar wat je op dit moment verdient in loondienst. Dat heeft consequenties als je een nieuwe woning wilt kopen na je 56e, maar ook als je van plan bent om je hypotheek te verhogen, over te sluiten of te laten aanpassen.

Daarom zijn wij er zowel vóór als na je 56e verjaardag om je meer te vertellen over jouw hypotheekmogelijkheden en om je advies te geven over waar jij verstandig aan doet. Ga je richting de 56 jaar? Dan raden we je van harte aan om al vóór die leeftijd contact met ons op te nemen en jouw mogelijkheden te bespreken. Dan heb je namelijk nog meer opties dan wanneer je tot na je 56e verjaardag wacht.

We kunnen je bijvoorbeeld adviseren over elk van deze vragen:

 • Kun jij besparen op je hypotheeklasten – nu en later?
 • Hoe kun je je opgebouwde werkgeverspensioen en AOW zelf aanvullen?
 • Welke mogelijkheden biedt je overwaarde als aanvulling op je pensioen?
 • Welke verzekeringen zijn voor jou op dit moment wel en niet nuttig om te hebben?
 • Kun je belastingvrij geld schenken aan je (klein)kinderen als je spaargeld over hebt?
 • Wat zijn je mogelijkheden voor een seniorenhypotheek na je pensioen?
 • Is een opeethypotheek voor jou een verstandig product om je overwaarde te verzilveren?
 • Wat kun je het beste doen als je een aflossingsvrije hypotheek hebt die binnenkort afloopt?
 • Welke opties heb je aan het einde van de rentevaste periode van je hypotheek?

Wij zijn jouw allround financieel adviseur en kunnen je dus bij veel financiële vragen goed bijstaan. Zo zijn we er voor hypotheekadvies in Breda, verzekeringsadvies én pensioenadvies. En zelfs je makelaardijvragen zijn bij Johan in goede handen. Hij is namelijk ook werkzaam als makelaar.

Laten we kennismaken

De voordelen van ons hypotheekadvies in Breda

Wij zijn niet de enige hypotheekadviseur in Breda, maar we zijn wel een van de weinige onafhankelijke hypotheekadviseurs die volledig online advies aanbiedt. Zo kunnen we jou persoonlijk op weg helpen op het moment dat het jou uitkomt. En dat is niet het enige.

Hierbij nog eens de voordelen van ons kantoor op een rij:

 • Duidelijk, deskundig en onafhankelijk financieel advies
 • Online advies op een 100% persoonlijke manier
 • Een passend aanbod door vergelijking van ruim 45 geldverstrekkers
 • Ook aan- en verkoopmakelaar
 • Van A tot Z alles uit handen genomen
 • Kosteloos en vrijblijvend eerste gesprek
 • Snel een afspraak mogelijk

Online hypotheekadvies in Breda aanvragen?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van ons online hypotheekadvies in Breda voor jou? Neem contact met ons op om een online kennismaking te plannen. Gratis en vrijblijvend!

Je mag ons ook mailen of bellen voor een eerste contact. Wij zijn te bereiken via 0162 – 690 069 of via oosterhout@vanbruggen.nl.

Plan een kennismaking