Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Beuningen Burgemeester Hustinxstraat 16
6512 AD Nijmegen
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Beuningen

Makelaardij

Er gelden veel ongeschreven wetten en regels bij de (ver)koop van jouw woning. Het is vaak lastig om deze zelf te doorgronden. De aankoop- en verkoopmakelaar van Van Bruggen Adviesgroep Beuningen kennen al deze regels op hun duimpje en helpen je graag verder bij je zoektocht naar een andere woning. Zo kun je je richten op de woning, wij op de regels.

Van Bruggen Adviesgroep Beuningen

Bij Van Bruggen Adviesgroep Beuningen vinden wij het belangrijk dat je woning past wij jouw woonwensen. Iedere woonwens is uniek en daarom ziet bij ons ieder adviestraject er anders uit. Makelaar Maikie Bosch begeleidt je vanaf de eerste oriëntatie op een nieuwe woning, helpt je bij alle financiële vraagstukken die op je pad komen en geeft uitleg met betrekking tot alle regelgeving. Zo zorgen we ervoor dat het traject helder is voor jou.

Woning vinden in Beuningen lastig? Wij helpen je!

Een woning vinden kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden in en rondom Beuningen om een woning te kopen. Makelaar Maikie Bosch heeft een groot netwerk in de regio en weet daarom exact welke weg je kunt bewandelen bij het vinden van jouw droomhuis in en rondom Beuningen.

Makelaar en financieel adviseur onder één dak

Bij ons kun je op één adres alle zaken rondom de aan- of verkoop en financiering van je woning regelen. Deze bewezen succesvolle combinatie van makelaar en financieel adviseur onder één dak, neemt je werk uit handen. Door het afstemmen van verkoop, aankoop en financiering wordt er snel en efficiënt geschakeld. Dat geeft je overzicht en duidelijkheid en het bespaart je tijd en geld.

gratis waardebepaling voor jouw huis in Beuningen