Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Arnhem Velperweg 86
6824 HL Arnhem
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Arnhem

Hypotheekadvies in Arnhem

Het aanbod aan hypotheken is enorm. Je hebt de keuze uit tientallen aanbieders. Elke hypotheek heeft weer zijn eigen voorwaarden. En dan moet je ook nog kiezen voor een bepaalde rentevaste periode en een hypotheekvorm. Kortom: veel vragen en minstens zoveel keuzes. Waar doe jij goed aan als je een hypotheek afsluit, oversluit of verhoogt? Wij geven je graag passend hypotheekadvies in Arnhem. Als erkend financieel adviseur vergelijken we het grote aanbod en tippen we je een goede optie voor jou. Ga je verbouwen of investeren in vastgoed? Ook dan zijn wij graag jouw hypotheekadviseur in Arnhem.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Hypotheekadvies in Arnhem: een passende hypotheek voor jou

Waarschijnlijk houd je je niet dagelijks bezig met hypotheken. Dat maakt het lastig om in je eentje allerlei grote beslissingen over je nieuwe of bestaande hypotheek te nemen. De keuzes die je nu maakt, hebben immers ook jaren later nog financiële consequenties voor je maandlasten. Bovendien kun je met informatie op het internet vaak geen volledig zicht krijgen op jouw hypotheekopties. Hoeveel kun jij precies krijgen aan hypotheek? Hoeveel bedraagt je budget dan voor een woning? Welke risico’s zitten er aan bepaalde hypotheekproducten? En hoe voordelig is oversluiten nu echt?

Dat zijn stuk voor stuk vragen waarop het internet je geen pasklaar antwoord kan geven. Wij kunnen je er wél bij helpen. We verdiepen ons uitgebreid in jouw situatie, zoeken uit wat je wensen zijn, vergelijken de opties en houden de actuele hypotheekontwikkelingen goed in de gaten. Zo kunnen we je advies geven over de hypotheek die past bij jou. Inclusief eventuele bijbehorende verzekeringen. Of je nu een hypotheek afsluit voor je nieuwe woning, je hypotheek oversluit, je hypotheekruimte vergroot of een andere hypotheekvraag hebt – wij staan je bij.

Een huis kopen: financieel advies én makelaardij op één plek

Wil jij niets liever dan een nieuwe koopwoning? Of je nu starter op de woningmarkt bent of al een koophuis hebt, een huis kopen is helaas geen vanzelfsprekendheid tegenwoordig. Huizen worden razendsnel verkocht, soms voor hogere bedragen dan je je kunt voorstellen. Hoe kom jij daar dan toch tussen? Het antwoord is simpel: met deskundig hypotheekadvies in Arnhem én een makelaar aan je zijde heb je een mooie voorsprong. Je weet dan precies hoeveel je kunt bieden op een huis, krijgt woningaanbod snel getipt en weet ook zeker dat je niet onnodig veel overbiedt en aan je nieuwe woning ook geen kat in de zak hebt.

Koen is een hypotheekadviseur bij Van Bruggen Adviesgroep Arnhem. Hij kan je helpen bij de financiële aspecten van een eerste huis of een volgend huis kopen. Dat begint al met het bepalen van jouw budget voor een huis, en eindigt met het volledig rondmaken van de aangevraagde hypotheek. Uiteraard een hypotheek die zowel qua rente als qua voorwaarden voordelig voor je uitpakt. Daarnaast werken we samen met diverse lokale makelaars, ook bij ons op kantoor. Zij kunnen je bij de aan- en verkoop van je huis begeleiden. Onze samenwerking levert jou veel voordeel op: gunstigere taxaties, snel schakelen én betere kansen op de woningmarkt.

Benieuwd hoe we jou kunnen bijstaan bij de aankoop van jouw nieuwe woning? Neem contact op om je eerste oriënterende gesprek bij ons op kantoor (of via een telefoon- of videogesprek) te plannen.

Plan je gratis eerste afspraak

Extra hypotheek voor je verbouwing?

Staat verbouwen al heel lang op je wensenlijstje? En blijft het in jouw verbouwplannen niet bij een likje verf of een paar nieuwe meubels? Dan kan het fijn zijn om van tevoren budget voor de verbouwing vrij te maken. De mogelijkheden daarvoor komen soms vanuit onverwachte hoek: je hypotheek. Als er overwaarde op je huis rust, heb je kans dat je daarmee een verbouwing kunt financieren. Dit bedrag kun je vrijspelen door bijvoorbeeld je hypotheek te verhogen, een tweede hypotheek te nemen of een specifiek hypotheekproduct af te sluiten. Dat is bijvoorbeeld een krediethypotheek of opeethypotheek.

Waar doe jij verstandig aan? Hoeveel kun je lenen voor je verbouwing? En is de rente over de verbouwingshypotheek in jouw geval wel of niet fiscaal aftrekbaar? Over die vragen en meer kunnen wij je persoonlijk hypotheekadvies in Arnhem geven. Zo heb jij alle informatie die je nodig hebt om verder te fantaseren en alvast een aannemer erbij te betrekken.

Een verhuurwoning kopen, hoe zit dat?

Wil jij je overwaarde zinvol gebruiken, bijvoorbeeld om extra geld voor later bij elkaar te sparen? Dan kan het slim zijn om in een beleggingspand te investeren. Je koopt dan met je overwaarde een tweede woning om die vervolgens te verhuren. Zo verdien je, als het goed is, elke maand een mooi bedrag aan verhuurinkomsten. Dat kun je mooi opzij zetten voor je pensioen of voor andere plannen voor later.

Maar hoe zit dat precies, zo’n tweede woning kopen? Het aanvragen van een hypotheek daarvoor gaat wat anders in zijn werk dan bij het kopen van jouw eigen huis. Wat er precies anders is en wat je zoal moet regelen, dat vertellen wij je graag. Beleggingspanden zijn een van onze expertises, waarbij we je graag van passend hypotheekadvies in Arnhem voorzien.

Kom vooral eens langs om te bespreken wat jij voor ogen hebt en wat daarin financieel mogelijk is. Kennismaken is gratis en altijd vrijblijvend!

Gratis kennismaking plannen

Besparen op je maandlasten?

De hypotheekrentes liggen op dit moment opvallend laag. Ook als je al een hypotheek hebt lopen, kun je daar mogelijk van profiteren. Je hypotheek oversluiten is daar de meest gebruikelijke manier voor. Je sluit dan een nieuwe hypotheek af tegen de huidige lage rentepercentages. Zo kun je op jaarbasis soms wel een paar duizend euro aan rentekosten besparen. Interessant? Een van onze hypotheekadviseurs in Arnhem kan er volledig induiken of dit werkelijk voordeel voor je oplevert. Daarbij rekent de adviseur ook jouw boeterente uit, zodat je een nog beter beeld hebt bij jouw mogelijke besparing.

Naast je hypotheek kun je soms ook een besparing realiseren bij je lopende verzekeringen. Zijn jouw verzekeringen wel echt allemaal nodig? Past je gekozen dekking nog wel bij je huidige situatie? En ben je misschien bij een andere verzekeraar voordeliger uit dan waar je nu zit? Laat het vergelijken van de verzekeringspremies en -dekkingen maar aan ons over. Wij laten je graag weten of jouw verzekeringen voordeliger kunnen.

Waar kunnen we je nog meer over adviseren?

Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor andere financiële zaken dan alleen hypotheekadvies in Arnhem. Of het nu gaat om het regelen van de financiële bijzaken van een huwelijk of scheiding of het af- of oversluiten van verzekeringen – wij zijn er voor persoonlijk financieel advies. We kijken graag met je mee en zoeken uit of je je maandlasten kunt verlagen. Op welk vlak dan ook. Ook als je je aan het voorbereiden bent op je pensioen en benieuwd bent naar jouw financiële mogelijkheden en aandachtspunten ervoor, zijn wij graag jouw deskundige adviseur.

Zo kunnen we je ook advies geven over elk van deze vragen:

 • Welke verzekeringen zijn voor jou zinvol om af te sluiten?
 • Is jouw opgebouwde pensioen voldoende om later van rond te komen?
 • Hoe kun je zelf je pensioen aanvullen?
 • Waar moet je qua financiën aan denken na een scheiding?
 • Hoe kun je je verbouwplannen financieren (los van je eigen spaargeld)?
 • Welke opties heb je om (belastingvrij) geld te schenken?
 • Wat zijn jouw mogelijkheden om je overwaarde op te nemen?
 • Waar doe je verstandig aan als je rentevaste periode binnenkort afloopt?
 • Wat moet je doen als je aflossingsvrije hypotheek bijna eindigt?
 • Welke mogelijkheden heb je om meer financiële ruimte te creëren?

Waarom hypotheekadvies in Arnhem bij ons?

Omdat je bij ons hypotheekadvies in Arnhem verzekerd bent van deskundig advies, een erkende financieel adviseur én altijd een passend advies voor jou. Met oog voor jouw situatie én voor de voordelige mogelijkheden die jij hebt. Bovendien ben je bij ons zeker van:

 • Erkend financieel adviseur met jarenlange ervaring
 • 100% onafhankelijk advies (groot aanbod aan geldverstrekkers)
 • Persoonlijk en transparant advies over al je vragen
 • Alles tot in de puntjes geregeld voor jou
 • Ruime expertise op het gebied van verhuurwoningen
 • Samenwerking met lokale makelaars mogelijk
 • Advies op kantoor, via de telefoon én online

Maak jouw eerste (gratis!) afspraak

Heb jij behoefte aan hypotheekadvies in Arnhem, bijvoorbeeld omdat je verhuisplannen hebt, wilt verbouwen of hoopt te besparen op je hypotheek? Laat het ons weten! In een gratis eerste gesprek denken we graag met je mee.

Plan je eerste afspraak (op kantoor, online of telefonisch) via de knop hieronder. Of stel ons direct je vraag via Arnhem@vanbruggen.nl of via 026 – 2200 000.

Plan een kennismaking