Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Amstelveen Amsterdamseweg 576
1181 BZ Amstelveen
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Amstelveen

Hypotheekadvies Amstelveen

Als je van plan bent een huis te kopen, komt daar heel wat bij kijken. Waar moet je beginnen en wat is belangrijk om op te letten? En ook: hoe weet je of je de juiste keuze maakt voor een hypotheek en of de hypotheek die je nu afsluit ook over vijf jaar nog bij je past? Bij Van Bruggen Adviesgroep Amstelveen kun je terecht met ál je vragen rondom het kopen van een nieuwe woning, het oversluiten van je hypotheek of je hypotheek verhogen of aanpassen. Zo zit je geheid goed met je hypotheek en betaal je nooit meer maandlasten dan nodig is.

Maak een afspraak

Al jouw hypotheekvragen voor je beantwoord

Bij Van Bruggen Adviesgroep Amstelveen krijg je hypotheekadvies van Marcel Schoon of Thimo Veenman. Zij kunnen veel voor je oppakken rondom een hypotheek afsluiten en de aankoop van een woning. Zo helpen ze je om op de huidige, dure woningmarkt toch een woning te kunnen kopen tegen redelijke maandlasten. Ze behoeden je voor veelvoorkomende valkuilen bij het kopen van een woning en laten je zien of en hoe je lopende hypotheek voordeliger kan.

Het fijne aan ons hypotheekadvies in Amstelveen is dat je niet zelf van alles hoeft uit te zoeken voor je hypotheek. Wij geven je antwoord op alle vragen die je maar kunt hebben, zodat jij goed beslagen ten ijs komt op de woningmarkt en de juiste keuzes maakt over je hypotheek. Zo kunnen we deze vragen voor je beantwoorden:

 • Hoeveel kun jij maximaal aan hypotheek krijgen? En is die hypotheek voor jou ook verantwoord?
 • Waar sluit je in jouw situatie een hypotheek af met voordelige maandlasten?
 • Welke hypotheekvorm (of combinatie van hypotheekvormen) past goed bij jouw wensen?
 • Doe je er slim aan om je huidige hypotheek mee te nemen bij een verhuizing of niet?
 • Wat zijn je mogelijkheden om een eerste huis te kopen, eventueel aangevuld met bijvoorbeeld een schenking of Starterslening?
 • Kun je een verbouwing meefinancieren in je hypotheek en wat zijn je opties daarvoor?
 • Is het verstandig om je nieuwe hypotheek deels aflossingsvrij te maken? Wat zijn de nadelen daarvan?
 • Als je ondernemer bent, wat zijn dan je opties voor een zzp-hypotheek?

Gratis inzicht in jouw hypotheekmogelijkheden?

Voordat je gaat kijken naar een nieuwe woning in Amstelveen, is het prettig om te weten hoeveel jij aan hypotheek kunt krijgen. Is dat voldoende om een huis te kopen? Binnen welke prijsklasse kun je daarvoor kijken? En welke financieringsmogelijkheden zijn er dan nog om je hypotheek aan te vullen, bijvoorbeeld met spaargeld of met een schenking?

Kom langs op ons kantoor voor hypotheekadvies in Amstelveen om daar alles over te weten te komen. We beginnen altijd met een kosteloze kennismaking, waarin we je precies laten weten hoeveel jij kunt lenen, wat je mogelijkheden zijn en waar je aan moet denken voor de aankoop van jouw nieuwe woning. Jij beslist daarna zelf of je met ons in zee gaat.

Bespreek jouw hypotheekmogelijkheden

Waarom kiezen voor hypotheekadvies in Amstelveen?

Een huis kopen doe je niet dagelijks, een hypotheek afsluiten ook niet. Bovendien is het niet zomaar een keuze: aan de hypotheek zit je een jaar of dertig vast. Bovendien gaat er vaak een groot deel van je inkomen aan op. Dat maakt het extra belangrijk dat je kiest voor een passende hypotheek met de juiste voorwaarden.

Door hypotheekadvies in Amstelveen in te schakelen bij Van Bruggen Adviesgroep bespaar je jezelf veel tijd, energie en ook geld. De voordelen op een rij:

 • Je bespaart veel rente. Elke aanbieder hanteert weer een ander rentepercentage. Doordat wij een uitgebreide vergelijking maken van de verschillende hypotheken, vinden we voor jou een hypotheek die je een gunstig rentepercentage biedt. Zo bespaar je over de hele looptijd veel geld.
 • Je hebt een hypotheek die bij je past. Een hypotheek is meer dan een rentepercentage. Je krijgt ook te maken met veel voorwaarden, wel/niet verzekeringen afsluiten en andere lastige dilemma’s. Onze hypotheekadviseurs in Amstelveen bekijken alle voorwaarden in detail én kijken naar jouw persoonlijke situatie. Zo kunnen ze je een hypotheek aanbevelen die niet alleen gunstig is, maar ook goed bij je past.
 • Je bespaart veel tijd. Het is nogal tijdrovend om alle voorwaarden te vergelijken, de rente-ontwikkelingen in de gaten te houden en je te verdiepen in de tientallen hypotheekopties en verzekeringen. Daarom doen wij dat graag voor je, zodat jij tijd overhoudt voor leukere dingen.
 • Alles wordt voor jou geregeld. Ook de hypotheekaanvraag regelen wij voor je. Zodra je de keuze voor een passende hypotheek hebt gemaakt, zetten we alles voor je in gang. Vanaf de aanvraag van een rente-aanbod tot aan de controle van de definitieve hypotheekakte. Wij zorgen ervoor dat alles goed en op tijd gebeurt, zodat jij straks zorgeloos de akte kunt ondertekenen en weet dat alles goed is geregeld.
 • Ook de verzekeringen kunnen wij regelen. Om jezelf grote financiële risico’s te besparen, doe je er soms goed aan om passende verzekeringen af te sluiten. Denk aan een arbeidsongeschiktheids- en overlijdensrisicoverzekering. Maar welke verzekeringen heb jij werkelijk nodig? En waar sluit je die voordelig af? Ook daarover adviseren wij je, en we kunnen de verzekeringen ook voor je aanvragen.

Wil je weten wat er bij het afsluiten en aanvragen van jouw hypotheek komt kijken? Plan je afspraak in bij ons op kantoor voor hypotheekadvies in Amstelveen. Van maandag t/m vrijdag staan wij voor je klaar.

Maak een afspraak

Overwaarde verzilveren?

Heb je flink wat overwaarde in je woning zitten en wil je deze gebruiken als inkomensaanvulling op voor je pensioen? Of wil je met dit bedrag een verbouwing financieren, een schenking doen aan je kinderen of een extra uitgave doen (zoals een auto of een tweede huis)? Als hypotheekadviseur in Amstelveen zijn we goed thuis in de mogelijkheden om jouw overwaarde te verzilveren. We zoeken uit wat mogelijk is.

Zo kunnen we je laten weten of een tweede hypotheek afsluiten voor jou te realiseren is en voor welk bedrag dat kan. Of kun je misschien je hypotheek verhogen? Die optie is vaak wat voordeliger, omdat je er niet opnieuw voor langs de notaris hoeft. Ook als een opeethypotheek jou een aantrekkelijke optie lijkt om ondanks je pensionering je hypotheekruimte uit te breiden, kunnen wij je passend hypotheekadvies in Amstelveen geven, met helder zicht op de mogelijke voor- en nadelen.

Profiteren van de lage hypotheekrente?

De hypotheekrente ligt een stuk lager dan een jaar of tien geleden. Dat betekent dat jij misschien een aanzienlijke lastenverlichting kunt realiseren. Hoe? Door je hypotheek over te sluiten. Aan het einde van de rentevaste periode mag je (bijna altijd) overstappen naar een andere geldverstrekker, zonder een boete te betalen. Is de rentevaste periode nog niet afgelopen, dan krijg je wel met een boeterente te maken. Maar ondanks dat kan een oversluiting dan heel voordelig zijn. Je profiteert daarmee jarenlang (de hele rentevaste periode) van de huidige lage rentes, ook als de marktrente toch weer gaat stijgen.

Hoe voordelig of niet dat is voor jou? Dat zoeken we graag voor je uit in een eerste gesprek. Het goede nieuws is dat je de oversluitkosten en een eventuele boeterente kunt meefinancieren in je hypotheek, waardoor je die niet uit eigen middelen hoeft te betalen.

Advies over jouw bespaarkansen

Heb je andere financiële vragen?

Loop je tegen andere financiële vragen aan? Bijvoorbeeld rondom verzekeringen, besparen op je maandlasten of je oudedagvoorziening goed regelen? Ook dan zijn wij graag de financieel adviseur die jou verder helpt. We kunnen je bijvoorbeeld adviseren over:

 • Wat moet jij regelen met het oog op je naderende pensioen?
 • Hoe kun je de gestegen waarde van je woning benutten voor mooie plannen?
 • Kun je besparen op je lopende hypotheek?
 • Welke mogelijkheden zijn er om je kinderen te helpen bij de aankoop van een huis?
 • Wat zijn jouw hypotheekmogelijkheden na een scheiding en waar moet je bij een scheiding nog meer op letten?
 • Welke manieren zijn er om je overwaarde op te nemen?
 • Kun je een tweede woning kopen (bijvoorbeeld een verhuurwoning)? Waar moet je daarbij op letten?
 • Welke verzekeringen heb je nodig naast je hypotheek? Waar sluit je die voordelig af?

Gratis eerste gesprek voor hypotheekadvies in Amstelveen

Heb jij een vraag over je hypotheek, je verzekeringen of je pensioen? Stel ‘m aan onze adviseurs tijdens een kosteloos eerste gesprek. Op ons kantoor profiteer jij van:

 • Deskundig antwoord op al je financiële vragen
 • Advies over hypotheken, verzekeringen, pensioen en meer
 • Helder zicht op jouw bespaarkansen
 • Volledig onafhankelijk (=vergelijking van veel aanbieders)
 • Ruime kennis van de huizenmarkt en mogelijkheden in Amstelveen
 • Makelaar en notarissen op hetzelfde kantoor aanwezig
 • Gratis eerste gesprek in Amstelveen

Plan je gratis kennismaking voor hypotheekadvies in Amstelveen in via de knop hieronder. Liever eerst een van ons aan de lijn krijgen? Bel dan naar 020 – 34 58 686 of stuur ons een e-mail via amstelveen@vanbruggen.nl.

Plan een kennismaking