Kan ik ook eerder met pensioen?

  • 100% onafhankelijk
  • Kosteloos eerste oriëntatiegesprek
  • Altijd een adviseur bij jou in de buurt

Veel mensen hebben de wens om vervroegd met pensioen te gaan. Dit heeft echter wel de nodige financiële gevolgen. De grote vraag is dan ook "Waar doen mensen dit van?"

 

Een financieel adviseur van Van Bruggen Adviesgroep kan je helpen om jouw pensioen situatie in kaart te brengen. Maak nu een afspraak en check of het voor jou óók mogelijk is om eerder van oude dag te genieten!

Ongeldige lengte, maximaal 13 karakters.

Een greep uit onze partners:

Pensioenadvies van Van Bruggen Adviesgroep

Rond je pensioen komt er veel op je af. Zelfs al eerder dan je denkt: vaak al zo’n 10 jaar voor je pensioen. Hoeveel bedraagt je pensioen? Hoe regel je je pensioen goed? In loondienst of als zzp’er? En wat doe je met je hypotheek? Allemaal vragen waar je het beste op tijd met een expert naar kunt kijken. De financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep geven deskundig en onafhankelijk pensioenadvies aan particulieren en ondernemers. Zo weet je zeker dat je tijdig de juiste keuzes maakt. Voor nu en later.

 

Vervroegd met pensioen

Na een leven lang gewerkt te hebben, wil je genieten van tijd met familie en vrienden. Misschien wil je daar wel al mee beginnen vóór je pensioengerechtigde leeftijd. In zo’n geval kun je vervroegd met pensioen gaan en dus eerder stoppen met werken. Als je er op tijd over nadenkt hoe je het precies wilt aanpakken, zijn daar misschien wel goede mogelijkheden voor.

Zo kan het een optie zijn om zelf alvast pensioen op te bouwen, bijvoorbeeld door een bedrag te sparen, te gaan beleggen of je pensioen eerder te laten uitkeren. Het is handig om daarover met een pensioenadviseur in gesprek te gaan. Een adviseur van Van Bruggen Adviesgroep kan bijvoorbeeld ook met jouw pensioenfonds onderhandelen. Misschien is er ruimte om al eerder pensioen te ontvangen.

Bekijk hier het gehele tesimonial van Annet en Jeroen

“We wilden graag een aanvulling op onze AOW. Dankzij Van Bruggen konden we de overwaarde gebruiken voor extra pensioen én om onze woning op te knappen. Zo kunnen we hier nog heel lang prettig wonen.”

Annet & Jeroen

Het Keurmerk Advieswijzer bestaat uit drie voorwaarden (ongebonden, vergelijkend en persoonlijk) waaraan onafhankelijk advies moet voldoen. Zo weet jij dat ons advies écht 100% onafhankelijk is!
Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat onze kantoren aan hoge eisen voldoen op het gebied van vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid.