Waar doen ze het van? Check of jij het kan!

 • Je kan veel meer dan je denkt
 • Benut jouw eigen kansen
 • Jouw financiële opties in kaart

De ene persoon gaat verhuizen naar een grotere woning, de ander laat zijn dak beleggen met zonnepanelen en weer iemand anders is eerder gestopt met werken. Je denkt vast weleens bij jezelf "Waar doen ze het allemaal van?". Een belangrijkere vraag die je jezelf dient te stellen is echter "Kan ik dat ook?".

 

Onze financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep helpen je graag om jouw financiële opties in kaart te brengen. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Doe dan de check bij één van onze adviseurs. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

Ongeldige lengte, maximaal 13 karakters.

Een greep uit onze partners:

Financieel advies op maat

Wil jij graag groter/mooier gaan wonen, je huis verduurzamen of eerder met pensioen? Een financieel adviseur van Van Bruggen Adviesgroep kijkt graag mee wat in jouw persoonlijke situatie een de mogelijkheden zijn.

Waarom jij onze financieel adviseurs moet spreken

 • Wij gaan altijd op zoek naar de meest passende oplossing voor jouw persoonlijke vraagstuk
 • Onze financieel adviseurs hebben jarenlange ervaring met diverse financiële vraagstukken
 • Wij zijn 100% transparant naar onze klanten
 • Wij zijn flexibel – omdat we weten dat dingen soms net even anders kunnen lopen

Gratis oriëntatiegesprek

Bij Van Bruggen Adviesgroep maakt het niet uit of je een starter, doorstromer, oversluiter of (bijna) pensionado bent. Onze financieel adviseurs kijken naar jouw persoonlijke situatie en geven passend hypotheek- en financieel advies. Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Plan gerust een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek om snel meer te weten te komen.

Wie zijn wij?

Met ruim 70 vestigingen verspreid over heel Nederland krijg je bij Van Bruggen Adviesgroep altijd financieel advies van een lokale financieel adviseur. Ons advies is 100% onafhankelijk en jouw persoonlijke wensen staan altijd centraal. Wij regelen alle financiële zaken rondom jouw persoonlijke situatie. Van het afsluiten van een hypotheek, het regelen van de verzekeringen, tot aan pensioenadvies. Financiële zekerheid in de toekomst staat bij ons altijd voorop! Ontdek ons financieel advies online of tijdens een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs. Het eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Kies je voor Van Bruggen Adviesgroep? Dan kies je voor:

 • Gratis oriënterend gesprek
 • Deskundige, transparante en ervaren adviseurs
 • Advies gericht op jouw situatie: nu en in de toekomst
 • Altijd 100% onafhankelijk advies

“Wij hadden de wens om ons huis te verduurzamen. Hier heeft Van Bruggen zich 100% voor ingezet en goed over geadviseerd. Een absolute aanrader!”

F.C. van Gool 

Het Keurmerk Advieswijzer bestaat uit drie voorwaarden (ongebonden, vergelijkend en persoonlijk) waaraan onafhankelijk advies moet voldoen. Zo weet jij dat ons advies écht 100% onafhankelijk is!
Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat onze kantoren aan hoge eisen voldoen op het gebied van vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid.