Uw Financieel adviseur in Nieuw-Vennep

Wij zijn er voor u. Om u te helpen om uw dromen en doelen te verwezenlijken. Niemand is gelijk en dat maakt financieel advies maatwerk. Of het nu gaat om uw hypotheek, verzekeringen, maandelijkse vaste lasten, een lening of het opbouwen van vermogen.

Advies bij uw situatie

  • Hypotheken, verzekeringen & makelaardij
  • 100% onafhankelijk
  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Huidige rente1,25%10 jaar NHG

Wij hebben financieel adviseurs in Nieuw-Vennep met veel ervaring om u te helpen bij uw financiële situatie. Dat doen wij altijd met advies op maat: afgestemd op uw persoonlijke situatie. Bekijk vrijblijvend wat onze adviseur voor u kan betekenen. 

Hoeveel kan/wil ik lenen?

Voor het afsluiten van een hypotheek is het verstandig om te kijken hoeveel u maximaal kan én wilt lenen. Dit hoeft niet hetzelfde te zijn en is per huishouden verschillend.

Lees meer...
Kunnen mijn financiƫle lasten omlaag?

Benieuwd wat in uw huidige situatie een interessante mogelijkheid zou zijn? De hypotheekrente is momenteel nog steeds laag waardoor er een aantal interesssante opties zijn die ervoor kunnen zorgen dat uw maandlasten een stuk lager worden. Denk bijvoorbeeld aan verhuizen, het oversluiten van uw hypotheek of rentemiddeling. 

Lees meer...
Overwaarde op mijn huis: wat kan ik ermee?

Als uw huis meer waard is dan uw hypotheek, heeft u te maken met een overwaarde. Wat kunt u eigenlijk met deze overwaarde?

Vertel me meer
Zijn mijn verzekeringen nog up-to-date?

Doordat de hypotheekrente nu laag is, wil iedereen weten of de hypotheek goedkoper kan. Maar vergeet niet om ook naar uw verzekeringen te laten kijken. Vergelijken loont! 

Lees meer...

Een greep uit onze partners: