Plan de woonwens-check!

  • 100% onafhankelijk
  • Kosteloos eerste oriëntatiegesprek
  • Altijd een adviseur bij jou in de buurt

Verbouwen, verduurzamen of toch verhuizen? Hoe zorg jij dat je prettiger woont? En wat is daarin financieel mogelijk? Doe de gratis woonwens-check bij een van onze vestigingen. Tijdens dit eerste gesprek onderzoekt een financieel adviseur wat jouw financiële mogelijkheden zijn. En je ontdekt wat het beste past bij jouw wensen en financiële situatie. Kies je voor verhuizen? Ga je je woning verbouwen? Of is verduurzamen interessant? Je weet het na dit gesprek. 

Ongeldige lengte, maximaal 13 karakters.

Een greep uit onze partners:

Verhuizen, verbouwen of verduurzamen?

Heb je behoefte aan meer ruimte? Wil je goedkoper en/of duurzamer wonen? Of ben je toe aan een levensloopbestendige woning? Soms is een ander huis kopen inderdaad een goed idee. Of misschien kun je met een verbouwhypotheek je huidige woning meer naar jouw wens maken. En wie weet is verduurzaming dé manier om duurzamer en goedkoper te leven.

Wat er voor jou financieel mogelijk is? En waar je goed aan doet? Dat zoekt een van onze adviseurs voor je uit tijdens de woonwens-check. Zo ontdek je wat jouw (on)mogelijkheden zijn en hoe je de volgende stap goed regelt.

Wat zijn jouw financiële mogelijkheden?

Vaak is er financieel meer mogelijk dan je denkt. Het gaat erom dat je de juiste keuzes maakt. Welke hypotheek kies je als je verhuist? Financier je een verbouwing met je hypotheek of via een lening? Wat doe je met de overwaarde? En welke speciale producten zijn er voor verduurzaming?

Onze financieel adviseurs kennen de mogelijkheden. Ze zoeken uit hoeveel jouw maximale hypotheek bedraagt. En hoe je een verbouwing of verduurzaming kunt financieren. Na dit kosteloze en vrijblijvende gesprek ga jij een stuk wijzer de deur uit.

Eerder hielpen wij Annet en haar man ook bij dit dilemma. Zij konden dankzij Van Bruggen Adviesgroep hun pensioen aanvullen met de overwaarde op hun huis én hun woning verbouwen.

“Verhuizen wilden we liever niet, maar we wilden wel een aanvulling op de AOW. Dankzij Van Bruggen konden we de overwaarde gebruiken voor extra pensioen én om onze woning op te knappen. Zo kunnen we hier nog heel lang prettig wonen.”

Annet & Jeroen

Het Keurmerk Advieswijzer bestaat uit drie voorwaarden (ongebonden, vergelijkend en persoonlijk) waaraan onafhankelijk advies moet voldoen. Zo weet jij dat ons advies écht 100% onafhankelijk is!
Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat onze kantoren aan hoge eisen voldoen op het gebied van vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid.