Kan ik ook groter gaan wonen?

  • Je kan veel meer dan je denkt
  • Zoek de maximale hypotheek
  • Jouw financiële opties in kaart

Kom jij ook wel eens langs die grotere, luxere huizen in jouw stad of dorp, en denk je dan "Waar doen ze het van?" Wij dagen je uit om deze vraag om te draaien! De vraag zou namelijk moeten zijn "Kan ik dat ook?".

 

Onze financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep helpen je graag om jouw financiële opties in kaart te brengen. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Doe dan de check bij één van onze adviseurs. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

Ongeldige lengte, maximaal 13 karakters.

Een greep uit onze partners:

Op zoek naar een grotere/mooiere woning?

Heb je behoefte aan meer ruimte? Wil je verhuizen naar een mooiere plek? Of ben je op zoek naar meer comfort?

Wat er voor jou financieel mogelijk is? En waar je goed aan doet? Dat zoekt een van onze adviseurs voor je uit tijdens de vrijblijvende check. Zo ontdek je wat jouw (on)mogelijkheden zijn en hoe je de volgende stap goed regelt.

Wat zijn jouw financiële mogelijkheden?

Vaak is er financieel meer mogelijk dan je denkt. Het gaat erom dat je de juiste keuzes maakt. Welke hypotheek kies je en wat doe je met de overwaarde op je oude woning?

Onze financieel adviseurs kennen de mogelijkheden. Ze zoeken uit hoeveel jouw maximale hypotheek bedraagt en brengen jouw mogelijkheden in kaart. Na dit kosteloze en vrijblijvende oriëntatiegesprek ga jij een stuk wijzer de deur uit.

“Direct bij het eerste gesprek werd al duidelijk wat de mogelijkheden voor ons waren. Een hele geruststelling! Heel blij mee!”

Sanne 

Het Keurmerk Advieswijzer bestaat uit drie voorwaarden (ongebonden, vergelijkend en persoonlijk) waaraan onafhankelijk advies moet voldoen. Zo weet jij dat ons advies écht 100% onafhankelijk is!
Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat onze kantoren aan hoge eisen voldoen op het gebied van vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid.