Kan ik ook verduurzamen?

  • Je kan veel meer dan je denkt
  • Benut subsidies en regelingen
  • Jouw financiële opties in kaart

Steeds meer mensen nemen verduurzamende maatregelen. Door te investeren in de isolatie van je woning, zonnepanelen of een warmtepomp kun je namelijk al flink besparen op je energiekosten. Maar hoe financieren ze dit? En belangrijker nog, kun jij dit ook?

 

Een financieel adviseur van Van Bruggen Adviesgroep kan je precies vertellen wat jouw financiële mogelijkheden zijn. Plan gerust een afspraak in en check of jij ook kunt verduurzamen!

Ongeldige lengte, maximaal 13 karakters.

Een greep uit onze partners:

Ga voor een lagere energierekening

Wil je graag je energierekening omlaag krijgen? En daardoor minder afhankelijk zijn van je energieleverancier? Ontdek waar voor jou financiële mogelijkheden liggen om je woning te verduurzamen.

Van Bruggen Adviesgroep kan je advies geven over jouw opties om verduurzaming te financieren. Zo kun jij een weloverwogen keuze maken.

Hoe financier je verduurzaming?

Voor verduurzamende maatregelen hoef je niet per se geld van je spaarrekening te halen. Wie weet biedt je hypotheek mogelijkheden. Voor energiebesparende maatregelen kun je extra lenen. Waar jij precies goed aan doet? En hoe je lage maandlasten én een energiezuinige woning krijgt? Dat kunnen onze adviseurs je vertellen.

“Wij hadden de wens om ons huis te verduurzamen. Hier heeft Van Bruggen zich 100% voor ingezet en goed over geadviseerd. Een absolute aanrader!”

F.C. van Gool 

Het Keurmerk Advieswijzer bestaat uit drie voorwaarden (ongebonden, vergelijkend en persoonlijk) waaraan onafhankelijk advies moet voldoen. Zo weet jij dat ons advies écht 100% onafhankelijk is!
Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat onze kantoren aan hoge eisen voldoen op het gebied van vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid.