Plan de overwaarde check!

  • 100% onafhankelijk
  • Kosteloos eerste oriëntatiegesprek
  • Altijd een adviseur bij jou in de buurt

Wil jij weten hoeveel overwaarde je hebt en hoe je dit kunt verzilveren? Doe dan de gratis overwaarde check bij één van onze vestigingen. Inderdaad, helemaal gratis! Tijdens dit eerste, vrijblijvende oriëntatiegesprek bekijkt een financieel adviseur van Van Bruggen Adviesgroep hoeveel overwaarde je hebt en hoe je dit kunt verzilveren. Blijkt uit de check dat jij overwaarde hebt en dat er interessante mogelijkheden zijn voor jou om dit op te nemen, dan geven wij duidelijk van tevoren aan wat de kosten zijn om dit voor jou te regelen.

Ongeldige lengte, maximaal 13 karakters.

Een greep uit onze partners:

Jouw overwaarde opnemen?

Door de stijgende woningprijzen rust er op veel huizen overwaarde. Misschien ook op dat van jou. Ook zonder te verhuizen kun je de overwaarde opnemen. Zo ontstaat er meer financiële ruimte voor bijvoorbeeld een verbouwing, een aanvulling op je pensioen of andere mooie plannen.

Hoe dat zit? Doordat je woning in waarde is gestegen, kun je mogelijk meer hypotheek krijgen. Dat betekent dat je tegen een lage rente een extra bedrag kunt opnemen. Bijvoorbeeld handig bij verbouwplannen, maar ook gewoon als buffer op je spaarrekening!

Welke opties zijn er?

Als je je overwaarde wilt verzilveren, zijn er tal van mogelijkheden. Je kunt een tweede hypotheek nemen of je hypotheek onderhands verhogen. Of misschien kun je je hypotheek oversluiten om zo ook nog van lagere rente en betere voorwaarden te profiteren. Geen zorgen: wij zoeken precies voor je uit waar jij goed aan doet. En we kunnen alles ook voor je in gang zetten.

Dat deden we eerder voor Euridice. Zij kon dankzij Van Bruggen meer lenen voor het verbouwen van haar woning én besparen op haar maandlasten.

“Ik kon een deel van mijn overwaarde opnemen door mijn hypotheek over te sluiten via Van Bruggen Adviesgroep. Dankzij het persoonlijke advies heb ik mijn maandlasten gehalveerd.”

Euridice

Het Keurmerk Advieswijzer bestaat uit drie voorwaarden (ongebonden, vergelijkend en persoonlijk) waaraan onafhankelijk advies moet voldoen. Zo weet jij dat ons advies écht 100% onafhankelijk is!
Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat onze kantoren aan hoge eisen voldoen op het gebied van vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid.