Doe de oversluitcheck!

  • 100% onafhankelijk
  • Kosteloos eerste gesprek
  • Altijd een adviseur bij jou in de buurt

Heb jij een hypotheek en profiteer je nog niet van de historisch gezien nog altijd lage rente? Doe dan de gratis oversluitcheck bij één van onze vestigingen of online. Inderdaad, helemaal gratis! Blijkt uit de gratis én vrijblijvende check dat jij kunt besparen op je maandlasten (door bijvoorbeeld jouw hypotheek over te sluiten), dan geven wij duidelijk van tevoren aan wat de kosten zijn om dit voor jou te regelen. En kun je niet besparen? Dan weet je dat je dus helemaal goed zit!

Ongeldige lengte, maximaal 13 karakters.

Een greep uit onze partners:

Profiteer van de lage rente

Hoe fijn zou het zijn als je voortaan elke maand veel minder kwijt bent aan je hypotheek? Zo houd je geld over voor leukere dingen dan hypotheekrente. Klinkt te mooi om waar te zijn? Nee hoor, door de huidige lage hypotheekrente zit er ook voor jou misschien een forse besparing in.

Wil je weten hoe dat zit en hoe ook jij profiteert van de lage rente? Download onze oversluitgids en ontdek hoe je in 5 stappen op je hypotheek kunt besparen.

Is oversluiten gunstig voor mij?

Voordat je je hypotheek oversluit, ben je natuurlijk benieuwd of dat voor jou gunstig uitpakt. Een hypotheekadviseur kan je precies laten weten hoe voordelig (of niet) oversluiten voor jou is. Kosteloos en vrijblijvend!

Euridice ging je voor en halveerde haar maandlasten door haar hypotheek via Van Bruggen Adviesgroep over te sluiten. Zij vertelt haar verhaal.

“Door mijn hypotheek over te sluiten, zijn mijn maandlasten meer dan gehalveerd. Verder heb ik een deel van mijn overwaarde kunnen opnemen.”

Euridice

Het Keurmerk Advieswijzer bestaat uit drie voorwaarden (ongebonden, vergelijkend en persoonlijk) waaraan onafhankelijk advies moet voldoen. Zo weet jij dat ons advies écht 100% onafhankelijk is!
Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat onze kantoren aan hoge eisen voldoen op het gebied van vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid.