Afspraak maken? Tijdens de coronacrisis gaat onze dienstverlening gewoon door. Maak gebruik van ons financieel advies op afstand. Lees meer.

Verzekerd van de juiste verzekeringen

Uw verzekeringen laten aansluiten bij alle keuzes die u maakt én de situatie waar u zich in bevindt is ontzettend belangrijk. We zijn vaak blij als we alles hebben verzekerd, maar weet dat het heel belangrijk is om juist de verzekeringen met regelmaat na te lopen.

Besparen op uw verzekeringen

Besparen op verzekeringen is namelijk mogelijk door deze periodiek te vergelijken! Een nieuwe auto, gestopt met roken of zonnepanelen op uw huis laten plaatsen? Daar hoort een nieuwe verzekering bij, en misschien past die wel in een pakket met uw andere verzekeringen waardoor er een pakket besparing gegenereerd kan worden! Wij zoeken het  graag voor u uit.

Van Bruggen Adviesgroep kijkt bij het vergelijken van de verschillende verzekeraars naar uw persoonlijke situatie en wensen. Door onze transparante en objectieve manier van werken hoeft u zich geen zorgen te maken dat u na het afsluiten van uw verzekering ineens voor onverwachte extra kosten komt te staan.

Maak direct een afspraak

KvK: 73054496
AFM: 12046296