Wintersportverzekering

Wintersportverzekering

Goed verzekerd op wintersport?

“Welke piste zullen we nemen, rood of zwart?” Dát zijn de dingen waar je mee bezig wilt zijn op wintersport. Geen zorgen om je reisverzekering.

Een uitglijder op de piste maken we allemaal wel eens, maar mocht dit een keer écht vervelend uitpakken, dan is er jouw (reis)verzekering.

Een wintersportdekking, wat valt hier onder?

Met een wintersportdekking ben je verzekerd voor hulpverlening. Kun je niet meer wintersporten door ziekte of een ongeluk? Dan krijg je de kosten voor de dagen dat je geen gebruik hebt kunnen maken van de skipas, skilessen en skihuur vergoed. Kosten voor opsporing en redding zijn vaak ook meeverzekerd. Wanneer je je buiten de gemarkeerde pistes bevindt, ben je verzekerd wanneer je onder begeleiding bent van een gecertificeerd skileraar of gids. De wintersportdekking kan bij sommige verzekeraars afwijken, raadpleeg daarom altijd de polisvoorwaarden of neem contact met jouw adviseur.

Ga je vaak op reis en op wintersport? Dan is een doorlopende reisverzekering handig voor jou. Voor korte trips en een enkele wintersportvakantie is een kortlopende reisverzekering geschikt.

Lees hier meer over het verschil tussen deze verzekeringen of sluit direct de juiste reisverzekering af. Dan kun je onbezorgd de piste af.  

Doorlopende reisverzekering afsluiten      Kortlopende reisverzekering afsluiten