Wintersportverzekering

Wintersportverzekering

Goed verzekerd op wintersport?

“Welke piste zullen we nemen, rood of zwart?” Dát zijn de dingen waar u mee bezig wilt zijn op wintersport. Geen zorgen om uw reisverzekering.

Een uitglijder op de piste maken we allemaal wel eens, maar mocht dit een keer écht vervelend uitpakken, dan is er uw (reis)verzekering.

Een wintersportdekking, wat valt hier onder?

Met een wintersportdekking bent u verzekerd voor hulpverlening. Kunt u niet meer wintersporten door ziekte of een ongeluk? Dan krijgt u de kosten voor de dagen dat u geen gebruik heeft kunnen maken van de skipas, skilessen en skihuur vergoed. Kosten voor opsporing en redding zijn vaak ook meeverzekerd. Wanneer u zich buiten de gemarkeerde pistes bevindt, bent u verzekerd wanneer u onder begeleiding bent van een gecertificeerd skileraar of gids. De wintersportdekking kan bij sommige verzekeraars afwijken, raadpleeg daarom altijd de polisvoorwaarden of neem contact met uw adviseur.

Gaat u vaak op reis en op wintersport? Dan is een doorlopende reisverzekering handig voor u. Voor korte trips en een enkele wintersportvakantie is een kortlopende reisverzekering geschikt.

Lees hier meer over het verschil tussen deze verzekeringen of sluit direct de juiste reisverzekering af. Dan kunt u onbezorgd die piste af.  

Doorlopende reisverzekering afsluiten      Kortlopende reisverzekering afsluiten