Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Aan de slag met een financieel plan

Allereerst breng je jouw persoonlijke situatie in kaart. Hoe staat het nu met jouw financiën? En wat zijn jouw doelen en wensen voor later? (Ook) Deze vragen moet je voor jezelf kunnen beantwoorden:

  • Wat wil ik betalen en wat kan ik betalen? Welke zaken zijn voor jou belangrijk? Geef je naast je vaste lasten veel geld uit? Dan is het slim om ook voor later - na je pensioen daalt waarschijnlijk je inkomen - een zekerheid in te bouwen.
  • Hoeveel zekerheid wil ik? En hoeveel risico ben ik bereid te nemen? Met een eigen woning en spaargeld kies je voor zekerheid, terwijl beleggen meer risico's met zich meebrengt. Wat past bij jou? 
  • Wat weet ik al over mogelijke financiële oplossingen? Welke ervaringen heb ik hiermee? Hoe regel jij je financiële zaken? Is bijvoorbeeld jouw hypotheek goed op orde? Je pensioenvoorziening geregeld? Ben je goed verzekerd? Allemaal zaken om goed over na te denken als je met een financieel plan aan de slag gaat.

Als je een beeld hebt gevormd van jouw (financiële) situatie, kun je op zoek naar de juiste en bijpassende financiële oplossingen en producten. Om je zaakjes nóg beter te regelen. Voor nu én voor later.

Deskundige hulp en onafhankelijk advies nodig?

Vind jij het moeilijk om jouw financiële situatie zelf in kaart te brengen? Of kun je juist hulp gebruiken bij het maken van het plan en het vinden van juiste oplossingen en producten die bij jouw plan passen? De adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep staan voor je klaar.

Maak direct een afspraak

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak