Profiteren van de lage rente? Download ons gratis whitepaper hier.

Pieter van Tuinen

Pieter van Tuinen

Financieel Planner & directievoorzitter Van Bruggen Adviesgroep

Pieter van Tuinen (1970) is getrouwd en heeft twee zonen. Naast erkend Financieel Planner is Pieter van 2008 tot 2017 algemeen directeur geweest, vanaf eind 2016 is Pieter volledig aandeelhouder en sinds eind 2017 directievoorzitter van Van Bruggen Adviesgroep.

Pieter: “Dankzij Van Bruggen Adviesgroep bevind ik me in een zeer dynamisch speelveld. Er is veel gebeurd qua wet- en regelgeving en de woningmarkt is uitdagend. Toch ervaar ik veel voldoening door samen met ons team van de centrale organisatie en onze kantoren in het land mensen te helpen met hun financiële situatie. Wat zijn wensen en dromen van mensen en hoe maken we die binnen hun mogelijkheden waar? Dat is een geweldig mooi vak, zeker als je mensen weer tevreden en zo goed mogelijk voorbereid op de toekomst de deur uit ziet gaan. Juist doordat we echt de tijd nemen voor mensen, ons verdiepen in hun situatie en net dat stapje extra zetten kunnen we ons onderscheiden van onze collega’s.

Naast mijn werkzaamheden bij Van Bruggen Adviesgroep, ben ik met veel plezier de financieel expert in het succesvolle RTL4 programma TV Makelaar: Mission (Im)possible én deel ik mijn kennis en ervaringen via blogs, vlogs en in onze Nationale HypothekenKrant. En naast het werk? Dan mag ik natuurlijk graag tijd doorbrengen met mijn gezin. Het liefst op of bij het water of skiënd vanaf een berghelling, maar een avond samen thuis vind ik ook heerlijk. En omdat ik geloof in een gezonde geest in een gezond lichaam, ga ik regelmatig naar de sportschool of een rondje hardlopen."

Pieter van Tuinen