Pieter van Tuinen

Pieter van Tuinen

Financieel Planner & algemeen directeur Van Bruggen Adviesgroep

Pieter van Tuinen (1970) is getrouwd en heeft twee zonen. Naast erkend Financieel Planner is Pieter sinds zeven jaar algemeen directeur van Van Bruggen Adviesgroep.

Pieter: “Als directeur van Van Bruggen Adviesgroep en onze makelaardijtak Woon.nl bevind ik me in een zeer dynamisch speelveld. Er is veel gebeurd qua wet- en regelgeving en de woningmarkt is uitdagend. Toch ervaar ik veel voldoening door samen met ons team van de centrale organisatie en onze kantoren in het land mensen te helpen met hun financiële situatie. Wat zijn wensen en dromen van mensen en hoe maken we die binnen hun mogelijkheden waar? Dat is een geweldig mooi vak, zeker als je mensen weer tevreden en zo goed mogelijk voorbereid op de toekomst de deur uit ziet gaan. Juist doordat we echt de tijd nemen voor mensen, ons verdiepen in hun situatie en net dat stapje extra zetten kunnen we ons onderscheiden van onze collega’s.

Als er na het werk tijd over is, mag ik die graag doorbrengen met mijn gezin. Het liefst op of bij het water of skiënd vanaf een berghelling, maar een avond samen thuis vind ik ook heerlijk. En omdat ik geloof in een gezonde geest in een gezond lichaam, ga ik regelmatig naar de sportschool of een rondje hardlopen."

Pieter van Tuinen op de bank