Hypotheekadvies in omgeving Teylingen

Hypotheekadvies in omgeving Teylingen

Financieel Advies

Het afsluiten van een hypotheek is voor iedere persoon weer anders. Uw droomhuis en uw wensen vragen om maatwerk.

Wij als onafhankelijke adviseurs luisteren graag naar uw persoonlijke situatie. Welke hypotheek past bij ons en welke maandlasten staan daar tegenover. Door meerdere geldverstrekkers met elkaar te vergelijken kunnen wij de juiste hypotheek aan u adviseren.

Rentebemiddeling

Soms is er een moment om goed te kijken waar uw hypotheek staat en kan het lonen om uw hypotheek over te sluiten. Daarvoor hebben wij het “zit ik nog goed” gesprek. Tezamen kijken wij naar de mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen. Er zijn meerdere mogelijkheden die wij graag met u willen bespreken. U kan direct een afspraak maken en laat u financieel adviseren. 

infographic

Startershypotheek

Als u voor het eerst een hypotheek gaat afsluiten komen er veel dingen op u af. U krijgt te maken met diverse voorwaarden. Uw adviseur kan u uitstekend begeleiden in dit financieel proces. Zo wordt er rekening gehouden met uw toekomst, uw wensen en uw persoonlijke situatie.

Nieuw huis kopen

U heeft de wens om uw eerste woning te verkopen, waarbij u te maken krijgt met een nieuwe hypotheek. Het afsluiten van een tweede hypotheek kan met verschillende situaties samengaan. Wenst u om uw woning te gaan verbouwen, dan is het verstandig dit bij uw adviseur voor te leggen. De ruime ervaringen en de gedegen kennis dragen bij aan het beste advies en uw wensen.

Maak direct een afspraak

Uw adviseur inTeylingen
Els van Setten
Financieel adviseur
Banner-oversluiten
Teylingen
 
  • Advies via webcam

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

KvK
: 08065000
AFM
: 12008667
Volg Van Bruggen Adviesgroep Teylingen