Noxton Financieel Advies

Noxton Financieel Advies

Sinds 2000 is Noxton Financieel Advies in Steenwijk en omgeving actief als financieel adviesbureau voor particulieren en ondernemers. Wij zijn verheugd u te kunnen vertellen dat alle advisering over hypotheken en verzekeringen met ingang van 1 januari 2019 verder gaat onder de naam Van Bruggen Adviesgroep Steenwijk. Voor klanten van Noxton betekent dit dat zij voortaan gebruik kunnen maken van de landelijke kennis en expertise van Van Bruggen Adviesgroep. U kunt er terecht voor al uw financiële vragen. U bent verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Met ingang van 1 januari 2019 is Henri Mulderij, eigenaar van Van Bruggen Adviesgroep Steenwijk, uw persoonlijke financieel adviseur. Henri is al sinds 2014 als financieel adviseur verbonden aan Noxton.

Deze wijziging heeft GEEN consequenties voor uw lopende verzekeringen, hypotheken en overige financiële producten. Voorwaarden, kosten, tarieven en rente blijven ongewijzigd. Er wordt van u geen actie verwacht. Heeft u vragen? Neem dan tijdens kantooruren contact op met 0800 - 1600.

Wat gaat er veranderen

  • Noxton stopt met het adviseren over hypotheken, leningen, verzekeringen en overige financiële producten. Van Bruggen Adviesgroep Steenwijk neemt deze werkzaamheden over. Alle verzekeraars krijgen bericht van deze wijziging. U kunt dat ook binnenkort terugzien in de mijn-omgeving van uw verzekeraar en op nieuw uit te geven polisbladen.
  • De maandelijkse incasso van klanten met een service abonnement wordt de komende maanden omgezet van Noxton Financieel Advies naar Van Bruggen Adviesgroep Steenwijk. Het bedrag en de datum van incasso wijzigen niet.
  • Henri Mulderij is al sinds 2014 verbonden aan Noxton. Er verandert dus ook niets in de persoonlijke advisering die u gewend bent te ontvangen bij Noxton.
  • Wat verandert er dan wel? De oprichters van Noxton, Ben Flobbe en Peter Dijkstra, hebben zich nu officieel teruggetrokken uit het geven van financieel advies. Henri Mulderij heeft de dienstverlening overgenomen en is met ingang van 1 januari 2019 uw aanspreekpunt voor al uw financiële vraagstukken.

In gesprek met een financieel adviseur?

Een afspraak maken is zo gemaakt! Vul hieronder jouw gegevens in. Je wordt dan binnen 15 minuten teruggebeld door een van onze medewerkers. Zij hebben inzicht in de agenda van onze adviseurs. Zo plannen we een afspraak op een moment en plek die jóu uitkomt. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.

maandag t/m vrijdag:   08:30 - 20:30
zaterdag:   10:00 - 15:00

Vul hieronder jouw gegevens in voor een vrijblijvend en kosteloze afspraak:

Aanhef* is niet ingevuld.

Uw naam is niet ingevuld.

Uw telefoonnumer is niet ingevuld

Uw email is niet ingevuld

Opmerking is niet ingevuld.

U dient akkoord te gaan met de privacy verklaring.