Inhoud en voorwaarden StartZekerPakket

Het StartZekerPakket biedt jou onderstaande diensten welke geldig zijn na ondertekening en gedurende de looptijd van dit abonnement. 

Jouw persoonlijke vraagbaak

Gedurende de looptijd van het StartZekerPakket kun je gedurende onze openingstijden altijd contact met ons opnemen voor vragen via telefoon of e-mail. Pas wanneer je opdracht geeft om een adviesrapport te maken of in een financieel product te bemiddelen, zullen wij een vergoeding in rekening brengen. Deze vergoeding wordt altijd vooraf besproken. Overige vragen vallen binnen de diensten en service van het StartZekerPakket.

Onafhankelijk en deskundig hypotheekadvies

We kijken graag samen met jou naar jouw financiële situatie en mogelijkheden. Gedurende de looptijd van het StartZekerPakket heb je recht op de volgende indicatieve berekeningen: indicatie maximale hypotheek, indicatie bruto en netto maandlasten en indicatie maximale koopsom. Wanneer je opdracht geeft om een adviesrapport uit te werken, brengen wij een vergoeding in rekening. Deze vergoeding wordt altijd vooraf besproken.

Notarisservice

De notaris met wie wij samenwerken staat graag klaar om jouw vragen te beantwoorden over het samenlevingscontract, testament, huwelijkse voorwaarden en het passeren van de leverings- en hypotheekakte. Vraag jouw Van Bruggen-adviseur naar de bijzonderheden.
Wanneer de notaris opdracht krijgt om zaken uit te werken zullen zij hiervoor een scherp tarief in rekening brengen dat zij vooraf met je afstemmen.

Analyse schadeverzekeringen

We bekijken of jouw lopende schadeverzekeringen goedkoper of beter kunnen. Hiervoor ontvangen wij graag een overzicht van jouw lopende verzekeringen. Daarnaast ontvang je een kosteloos en vrijblijvend voorstel voor de benodigde schadeverzekeringen wanneer je jouw droomhuis hebt gevonden.

Hypotheekrenteaftrek

Heb je eenmaal jouw huis gevonden, dan verzorgen we het eerste jaar het verzoek aan de belastingdienst om maandelijks de teruggave van de hypotheekrenteaftrek in te regelen. 

Starterslening

We bekijken of voor jou en in de plaats waar je een woning wilt kopen een starterslening mogelijk is. Dit is een renteloze lening van de gemeentelijke overheid bovenop het bedrag dat je maximaal kunt lenen. Wanneer je hiervoor in aanmerking komt, nemen wij je al het regelwerk uit handen.

10% korting op het hypotheekadvies en de bemiddeling

Als houder van het StartZekerPakket ontvang je 10% korting op het tarief voor hypotheekadvies en –bemiddeling nadat je als abonnee van het StartZekerPakket bij aankoop kiest voor een hypotheek via Van Bruggen Adviesgroep. Dit scheelt jou al snel een paar honderd euro. Voor de tarieven voor advies en bemiddeling klik hier.

De kosten en betaling van het StartZekerPakket

Het StartZekerPakket gaat in na ondertekening van de opdracht tot dienstverlening/incassoformulier. Dit abonnement wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden en eindigt automatisch na deze periode. Het abonnement kan eerder eindigen indien je een huis hebt gekocht en Van Bruggen Adviesgroep met een adviesrapport en bemiddeling van de hypotheek aan het werk gaat. Het abonnementsgeld bedraagt € 19,50 per maand en is maandelijks bij vooruitbetaling verschuldigd. Betaling geschiedt middels automatische incasso. Het abonnementsgeld is verplicht ongeacht het gebruik van het StartZekerPakket. Indien het abonnementsgeld niet tijdig wordt bijgeschreven behoudt Van Bruggen Adviesgroep zich het recht voor de genoemde dienstverlening van het StartZekerPakket op te schorten.

Aanvullend op deze voorwaarden zijn de algemene voorwaarden van Van Bruggen Adviesgroep van toepassing. Klik hier voor inzage in deze voorwaarden. 

Ik heb een vraag...

Heeft u een vraag? Dan kunt u deze stellen via dit formulier. Wij staan graag voor u klaar!

Aanhef: is niet ingevuld.

Naam: is niet ingevuld.

Telefoonnummer: is niet ingevuld.Vul een geldig nummer in.

E-mail: is niet ingevuld.

Mijn vraag: is niet ingevuld.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring. is niet ingevuld.