Afspraak maken? Tijdens de coronacrisis gaat onze dienstverlening gewoon door. Maak gebruik van ons financieel advies op afstand. Lees meer.

Pensioen

Inzicht in jouw pensioen kunt je krijgen via Mijnpensioenoverzicht.nl. Je ziet hier welke maatschappijen jouw pensioen beheren. Soms is het toch lastig om dit overzicht goed te begrijpen, vooral wanneer je meerdere pensioenverstrekkers heeft. Daarom beantwoorden wij graag al jouw vragen omtrent pensioen en maken een financieel plan voor een onbezorgde oude dag.

Inzicht krijgen in jouw pensioen

Een pensioentoezegging die inclusief AOW 70% van jouw inkomen bedraagt is goed te noemen. Wij combineren de pensioengegevens met de situatie rondom jouw hypotheek en bij onverhoopt overlijden. Zo krijgt je een volledig inzicht en kunnen we mogelijk bijsturen. Betekent dat in dit geval dat dat je een polis moet sluiten? Dat kan, maar er zijn ook spaarproducten. Vaak zijn er binnen jouw hypotheek ook mogelijkheden die er uiteindelijk voor zorgen dat je een onbezorgd pensioen tegemoet kunt zien.

KvK: 30247046
AFM: 12018613