Scheiden

Scheiden

Als u gaat scheiden komt er een emotionele tijd op u af én u moet vaak veel (praktische) beslissingen nemen. Uw financiële situatie wijzigt op diverse vlakken, de zorg daarover nemen wij u graag uit handen. Door onze samenwerking met Scheidingsexpert Nederland zorgen we samen dat u er niet alleen voor staat op financieel, fiscaal en juridisch gebied. 

Uit elkaar gaan, wat nu?
De beslissing om uit elkaar te gaan is genomen. Dan is het belangrijk dat u weet dat u op twee manieren in Nederland kunt scheiden. Via een overlegscheiding (samen in mediation) of via een vechtscheiding (u heeft ieder een eigen advocaat). Het belangrijkste verschil: bij een overlegscheiding beslist u zelf over uw toekomst en, indien op uw situatie van toepassing, die van uw kinderen.

Door onze samenwerking met Scheidingsexpert bieden wij u een unieke totaaloplossing waardoor het in bijna alle gevallen lukt om in overleg met elkaar afspraken te maken, op alle fronten.

Maak direct een afspraak

Uw kennismakingsgesprek met een lokale adviseur

Vul uw gegevens in om vrijblijvend en kosteloos een afspraak te maken met een van onze adviseurs bij u in de buurt. Een medewerker van ons contactcenter neemt tijdens onze openingstijden binnen 15 minuten contact met u op om uw afspraak in te plannen. Zij hebben goed overzicht in de agenda's van onze adviseurs en kunnen een afspraak plannen waar en wanneer het u uitkomt. De openingstijden van de gewenste vestiging kunnen afwijken van de onderstaande openingstijden van ons contactcenter. Wij versturen geen spam of ongewenste informatie.

maandag t/m vrijdag:   08:30 - 20:30
zaterdag:   10:00 - 15:00

Vul hieronder uw gegevens in:

Aanhef* is niet ingevuld.

Uw naam is niet ingevuld.

Uw telefoonnumer is niet ingevuld

Uw email is niet ingevuld

Opmerking is niet ingevuld.

U dient akkoord te gaan met de privacy verklaring.