Een belangrijke leeftijd: 56 jaar

Een belangrijke leeftijd: 56 jaar

Voor velen niet bekend, maar de leeftijd van 56 jaar is een belangrijke leeftijd in de wereld van hypotheken. Waarom? Vanaf deze leeftijd is het toekomstige pensioeninkomen namelijk medebepalend bij diverse financiële mogelijkheden. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt, laat u zich daarom goed laat informeren zodat u ook (later) financieel zorgeloos kunt genieten!

Mijn pensioen

Ook (bijna) met pensioen gaan is een belangrijk moment. Na een lang werkzaam leven wilt u kunnen genieten van vrije tijd. Geld speelt hierbij natuurlijk ook een rol. Weet u hoe u er voor staat? Op mijnpensioenoverzicht.nl kunt u al deels inzicht krijgen in uw situatie. Een financieel adviseur kijkt wat dieper naar uw specifieke situatie.

Heeft u bijvoorbeeld plannen om kleiner of onderhoudsarm te gaan wonen of wilt u uw overwaarde uit uw woning gebruiken? Door nu actie te ondernemen voorkomt u dat u misschien mogelijkheden misloopt die passen bij uw wensen en dromen.

Dus: 50 plus en een hypotheek? Kom langs voor koffie en advies!

Verhuizen of verbouwen?

Soms voldoet een woning niet meer aan uw persoonlijke situatie. Vaak denkt men dan snel aan verhuizen. Maar wist u dat er met verbouwen ook veel mogelijk is, zodat u in uw fijne huis kunt blijven wonen? Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een lift. Dus geen standaard traplift maar echt een lift in de woning. De kosten van een lift zijn relatief goedkoper dan verhuizen.

Overwaarde

Wellicht heeft u overwaarde van uw huidige huis. Overwaarde heeft u wanneer uw huis meer waard is dan uw hypotheek. Deze overwaarde ontstaat doordat uw huis in waarde is gestegen of omdat uw lening is gedaald, bijvoorbeeld wanneer u eigen geld in uw huis hebt gestopt of tussentijds hebt afgelost. Een verbouwing kunt u wellicht financieren van deze overwaarde. Ook voor deze zaken kunt u bij een financieel adviseur advies inwinnen, zodat u een goed keuze hierin kunt maken.

Toch liever verhuizen? Dat kan natuurlijk ook. Wij helpen u te kijken naar de mogelijkheid door te stromen naar bijvoorbeeld een gelijkvloerse woning.

Nieuwbouw woningen in Purmerend

In de omgeving van Purmerend worden veel nieuwbouw appartementen gebouwd. Financieel adviseur David de Weijer is op de hoogte van alle ontwikkelingen en kan samen met u bekijken of dit iets voor u is. Ook kent hij de lokale markt. David neemt de tijd voor u en weet u het nog niet na het eerste gesprek? Geen probleem, David gaat graag nog een keer met u aan tafel totdat u helder heeft wat voor uw situatie het beste is. Als financieel adviseur heeft David ook vele contacten in de regio, denk aan connecties met een notaris, verhuisbedrijf, belastingadviseur, aannemers, enzovoorts. Doe er uw voordeel mee!

Maak direct een afspraak

Klik hier voor meer informatie over onze vestiging in Purmerend
Purmerend
Weerwal 181441 AL Purmerend
  • Advies op kantoor
Het team van Purmerend
David de Weijer
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Jolanda Ditz
Commercieel medewerker binnendienst
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 37113784
AFM
: 12007809
Volg Van Bruggen Adviesgroep Purmerend