Purmerend

Weerwal 18
1441 AL Purmerend
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Purmerend

Een belangrijke leeftijd: 56 jaar

De leeftijd van 56 jaar is een belangrijke leeftijd in de wereld van hypotheken. Waarom? Vanaf deze leeftijd is het toekomstige pensioeninkomen medebepalend bij diverse financiële mogelijkheden. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Laat je daarom goed informeren over de financiële mogelijkheden na je 55e door een specialist. Bij van Bruggen Adviesgroep Purmerend staan we voor je klaar met professioneel financieel advies. Zo kun je ook in de toekomst financieel zorgeloos genieten.

Een financieel adviseur kan je bijstaan in verschillende zaken. Ga je bijna met pensioen en wil je hypotheekadvies ontvangen? Wil je verhuizen of is verbouwen al genoeg om je woonplezier te behouden? Of ben je geïnteresseerd in een nieuwbouwwoning? Voor iedereen gelden andere mogelijkheden. Deze mogelijkheden zijn uiteraard afhankelijk van je persoonlijke situatie. Bij Van Bruggen Adviesgroep duiken wij in jouw specifieke situatie, zodat we je van goed en duidelijk financieel advies op maat kunnen voorzien. Advies waar jij écht iets mee kunt, nu en in de toekomst.

Pensioen

Met pensioen gaan (of bijna met pensioen gaan) is een belangrijk moment. Na een lang werkzaam leven wil je genieten van je vrije tijd. Geld speelt hierbij natuurlijk een rol. Weet je hoe jij ervoor staat? Op https://www.mijnpensioenoverzicht.nl/ kun je al deels inzicht krijgen in je situatie. Een financieel adviseur kijkt echter nog wat dieper naar jouw persoonlijke situatie. Heb je bijvoorbeeld plannen om kleiner of onderhoudsarm te gaan wonen of wil je de overwaarde uit je woning gebruiken voor een nieuwe woning? Door nu actie te ondernemen, voorkom je dat je mogelijkheden misloopt die passen bij jouw wensen en dromen. Van Bruggen Adviesgroep Purmerend helpt daarbij.

Verhuizen of verbouwen?

Soms voldoet een woning niet meer aan je persoonlijke situatie. Vaak denkt men dan snel aan verhuizen. Maar wist je dat er met verbouwen ook veel mogelijk is, zodat je in je fijne huis kunt blijven wonen? Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een lift. De kosten van een lift zijn vaak relatief goedkoper dan verhuizen. Een financieel adviseur van Van Bruggen Adviesgroep Purmerend kan je helpen de keuze voor een verhuizing (naar nieuwbouw of bestaande bouw) af te wegen tegen de keuze voor een verbouwing.

Overwaarde

Wanneer je huis meer waard is dan je hypotheek, spreken we van overwaarde. Overwaarde ontstaat bijvoorbeeld doordat je huis in waarde is gestegen. Of omdat je lening is gedaald, bijvoorbeeld wanneer je eigen geld in je huis hebt gestopt of je tussentijds hebt afgelost. Heb jij overwaarde van je huidige huis, dan kun je ervoor kiezen dit geld in een verhuizing of verbouwing te steken. Misschien wil je in de toekomst bijvoorbeeld verhuizen naar een gelijkvloerse woning. Win financieel advies in, zodat je zeker weet dat je jouw geld op een goede manier investeert.

Financieel advies voor 55-plussers in Purmerend

Financieel adviseur David de Weijer staat je bij met professioneel advies over jouw financiële mogelijkheden als 55-pusser. Hij is op de hoogte van alle ontwikkelingen in het vakgebied en van de lokale markt. Op die manier kan hij snel inzichtelijk maken wat de beste opties zijn voor jouw specifieke situatie.

David de Weijer, hypotheekadviseur en verzekeringsadviseur bij Van Bruggen Adviesgroep Purmerend: “Als financieel adviseur ben ik zelf uiteraard op de hoogte van de markt, maar ik heb ook contacten in de gehele regio. Door mijn connecties met een notaris, verhuisbedrijf, belastingadviseur en aannemer weet ik persoonlijk financieel advies in iedere situatie te geven. Daarbij neem ik altijd de tijd voor iedere klant. Heb je na het eerste gesprek nog onvoldoende duidelijkheid of wil je alle informatie even laten bezinken? Dan ga ik daarna graag nog een keer met je om de tafel, totdat je helder hebt wat voor jouw situatie het beste is.”

Maak direct een afspraak

Ben jij 50-plusser, wil je je voorbereiden op de toekomst en wil je daarom inzicht in jouw financiële mogelijkheden? Dan kun je wellicht professioneel financieel advies gebruiken. Van Bruggen Adviesgroep helpt je graag. Maak direct een afspraak (geheel vrijblijvend) en kom langs voor koffie en advies!

Maak direct een afspraak

 

KvK: 37113784AFM: 12007809Documenten