Profiteren van de lage rente? Download ons gratis whitepaper hier.
Oud-Beijerland Boonsweg 49
3274 LH Heinenoord
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Oud-Beijerland

Professioneel hypotheekadvies van onze hypotheekadviseur in Oud-Beijerland

Welkom bij Van Bruggen Adviesgroep Oud-Beijerland

Uw situatie centraal: uw wensen en dromen zijn ons uitgangspunt. Uw financieel adviseur Pim Poldervaart van Van Bruggen Adviesgroep is actief in de regio Oud-Beijerland en Heinenoord en is op de hoogte van alle eisen die gesteld worden om voor een hypotheek in aanmerking te komen. Er bestaat geen standaard route om de best passende hypotheek aan te vragen, dit is maatwerk waarbij uw situatie altijd centraal staat.

Ondernemershypotheek

Ondernemers worden niet beoordeeld om een loonstrookje. Voor de ondernemers heeft Van Bruggen Adviesgroep Oud-Beijerland kennis en specialisme in huis, om elke ondernemer te voorzien van financieel advies. De beste keuze hangt dan ook altijd af van uw persoonlijke situatie.

Startende ondernemer of al een aantal jaar actief als ondernemer. Geen probleem. Met kennis en kunde kijken wij altijd naar de voordelen en de kansen om uw hypotheek zo goed mogelijk te laten aansluiten binnen uw persoonlijke situatie.

ZZP hypotheek

Zelfstandigen of een DGA kunnen bij Van Bruggen Adviesgroep Oud-Beijerland terecht voor de juiste hypotheek. Door het ontbreken van een vast inkomen is het aanvragen van hypotheek anders dan wanneer u in loondienst bent. Ook het aanvragen van uw hypotheek is dus ondernemen. Het niet kunnen overleggen van een werkgeversverklaring begrijpen wij ook als geen ander. Wij bij Van Bruggen adviesgroep weten hoe wij de ZZP-er of de DGA-er het beste kunnen helpen en bieden u graag financieel advies dat aansluit bij uw wensen en toekomst.

Maak direct een afspraak

Hypotheekadviseur en makelaar: de ideale combinatie

Onze samenwerking met NVM Makelaardij Groote Waard te Oud-Beijerland zorgt voor een nog optimalere invulling van uw woonwensen. Dankzij de al meer dan 15 jaar ervaring in de makelaardij draagt Makelaardij Groote Waard altijd bij aan een succesvolle aan- en verkoop van uw woning. Ook voor verhuur, projectontwikkeling en bedrijf onroerend goed is Makelaardij Groote Waard de aangewezen partner. De wens van de klant staat centraal waarbij deskundigheid, enthousiasme en 'gewoon' hard werken de sleutel is voor een voor u optimale uitkomst.

Hypotheekadviseur en belastingadviseur: samen sterk

Voor de fiscale dienstverlening werken wij samen met Boertje Administratie Belastingadvies te Oud-Beijerland. Net als bij uw financiële advies is ook bij Boertje Administratie het antwoord altijd op maat. Boertje Administratie Belastingadvies adviseert naast u als particuliere klant ook bedrijven, onderwijsinstellingen, coöperaties, verenigingen en stichtingen.

Het bundelen van deze krachten zorgt ervoor dat u voor al deze zaken terecht kunt bij Van Bruggen Adviesgroep Oud-Beijerland. Dat levert naast financieel voordeel ook heel veel gemak op!

 

Maak direct een afspraak

KvK: 71362843AFM: 12015503Documenten