Uw hypotheekadviseur voor de Noord Veluwe

Uw hypotheekadviseur voor de Noord Veluwe

Uw adviseur voor nieuwbouwprojecten

Voor diverse nieuwbouwprojecten kunt u bij ons terecht voor uw financiële begeleiding. Op dit moment kan u bij ons terecht voor het project Assenrade. Deze wijk ligt tussen de Geldersedijk en Gaperslanden. Er worden ruim 270 woning in diverse types en prijsklassen gebouwd. Kijkt u met regelmaat op onze website. Zodat u op hoogte bent van alle nieuwe wijken in uw omgeving.

Wilt u er zeker van zijn dat uw financiën goed geregeld zijn? Bij Van Bruggen Advies Noord Veluwe bent u aan het juiste adres.

De hypotheekadviseur voor uw regio

Twijfelt u over het oversluiten van een hypotheek of de aankoop van uw eerste huis? Blijf niet langer zitten met uw hypotheek en financiële vragen. De hypotheekadviseur van Van Bruggen Adviesgroep Noord Veluwe staat graag voor u klaar. Samen met u kijken we naar mogelijkheden om een hypotheek af te sluiten, uw maandlasten te verlagen of de dekking van uw verzekeringen te verbeteren. Vanuit ons kantoor in Hattem bedienen wij de regio Noord Veluwe zoals de gemeentes Hattem, Heerde, Epe, Oldebroek, Kampen, Elburg en Nunspeet.

Financieel advies op maat

Van Bruggen Adviesgroep adviseert u niet alleen bij het afsluiten van een hypotheek. Denk bijvoorbeeld aan de financiële afhandeling van een scheiding, het verzekeren van uw groeiende vermogen of het afsluiten van een verzekering. Ook wanneer u momenteel al een hypotheek heeft, kan onze hulp welkom zijn. Dagelijks analyseert onze hypotheekadviseur de hypotheekmarkt, om te kijken of het oversluiten van uw hypotheek interessant kan zijn. Hiermee kunt maandelijks geld overhouden voor andere zaken!

Gratis hypotheek bewaking

De hypotheekrente is op dit moment historisch laag. Klanten met een lopende hypotheek, vragen ons dan ook vaak of zij kunnen profiteren van deze lagere rentestand. Van Bruggen Adviesgroep Noord Veluwe biedt daarvoor kosteloos een tool aan voor een éénvoudige check. Met de onderstaande tool, heeft u de mogelijkheid om ons de belangrijkste gegevens aan te leveren om daarmee te kijken wat globaal uw mogelijkheden zijn. Met een geavanceerd systeem, kunnen we daarvan een goede eerste indicatie maken en met u kort bespreken. Vervolgens kunnen we gezamenlijk bekijken of een vervolg gesprek wenselijk is. Een kennismakingsgesprek is altijd voor onze rekening. In dat gesprek kunnen we uw eerste vragen beantwoorden en eventueel u verder informeren over de mogelijkheden en onze dienstverlening. Deze tool is geen advies of aanbeveling en geeft over en weer geen verplichtingen. 

Van Bruggen Adviesgroep Noord Veluwe verzorgt financieel- en hypotheekadvies in oa gemeente Hattem, Heerde, Epe, Oldebroek, Kampen, Elburg en Nunspeet. 

Maak direct een afspraak

Het team vanNoord Veluwe
Reinier Gunneman
Hypotheekadviseur, financieel planner
Het team vanNoord Veluwe
Marco Reichardt
Backoffice medewerker
Noord Veluwe
 
  • Advies aan huis
  • Advies via webcam
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

KvK
: 59355956
AFM
: 12015503
Volg Van Bruggen Adviesgroep Noord Veluwe