Hypotheekadvies van een hypotheekadviseur in Medemblik e.o.

De koop van een nieuwe woning of de uitbreiding van uw huidige woning, brengt veel fijne aspecten met zich mee. U krijgt meer ruimte voor bijvoorbeeld de komst van een kind, u heeft de mogelijkheid om de woning geheel naar eigen wens in te richten, enzovoorts. Toch brengen dergelijke zaken ook zorgen met zich mee, bijvoorbeeld over het aanvragen van een hypotheek om uw wensen te kunnen financieren. Gelukkig staan onze hypotheekadviseurs in Medemblik e.o. voor u klaar om hier hulp bij te bieden! Samen met u kijken we welke mogelijkheden u op basis van uw huidige financiële situatie heeft bij het aanvragen van een hypotheek en brengen we de potentiële risico’s van het afsluiten van een hypotheek voor u in kaart. Zo weet u bij het aanvragen van een hypotheek precies waar u aan toe bent en worden onaangename verassingen op financieel gebied in de toekomst vermeden!

Adviezen van financiële specialisten

Er zijn vanzelfsprekend nog tal van andere financiële zaken, waar een passend financieel advies wenselijk is. Denk aan het regelen van uw verzekeringen of uw pensioen, een scheiding of het verlagen van uw maandlasten. Onze financiële specialisten staan hierbij klaar om u de gewenste hulp te bieden. Samen kijken we welke gevolgen belangrijke beslissingen op financieel gebied voor u kunnen hebben. Ook wanneer u momenteel al een hypotheek heeft lopen, helpen onze hypotheekadviseurs u graag. Dagelijks monitoren wij de hypotheekmarkt, om te kijken of het oversluiten van uw hypotheek wenselijk is. Zo kunt u maandelijks flink wat geld overhouden.

Een financieel adviseur bij u in de buurt

Wilt u ook hulp van een financieel adviseur in Medemblik en omgeving? We nodigen u van harte uit om geheel vrijblijvend een kop koffie te komen drinken bij de Van Bruggen Adviesgroep. Samen kijken we wat onze financieel adviseurs voor u kunnen betekenen!

Het team vanMedemblik
Wico Christiaans
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Wico Christiaans is een zeer ervaren hypotheekadviseur en geeft al meer dan 16 jaar onafhankelijk financieel advies in de regio Alkmaar Heerhugowaard. Sinds 1997 is hij eigenaar van Van Bruggen Adviesgroep Alkmaar.
Het team vanMedemblik
Patty Schotten
Commercieel medewerker
Patty Schotten is sinds 2008 de spil binnen Van Bruggen Adviesgroep Alkmaar. De dossierafhandeling loopt op rolletjes en alle deadlines worden gehaald door de inzet van Patty. Ze kent alle ins & outs van iedere geldverstrekker. Specialiteit: fiscaal geruisloze voortzetting.
Het team vanMedemblik
Edward Davids
Banner-RTL-EH&T