Full-service makelaar

Wij geloven in een full-service dienstverlening. Een huis verkopen is namelijk ingewikkeld. Gelukkig hebben wij de kennis in huis om voor jou een goede verkoopprijs te krijgen. En we helpen je ook verder bij andere zaken. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van een professionele fotograaf die jouw woning van haar beste kant laat zien of aan het inmeten van de woning om een interactieve 2D of 3D plattegrond te maken. Ook het inschakelen van een verkoopstylist die jouw woning weer fris en uitnodigend maakt met soms slechts kleine ingrepen, behoort tot de mogelijkheden.

Voor- en nadelen van een makelaar

De voordelen van het inschakelen van een verkoopmakelaar bij het verkopen van jouw woning?

• De makelaar kent de (lokale) huizenmarkt en is bekend met de (lokale) regelgeving.
• De makelaar is goed op de hoogte van de recente vraag- en verkoopprijzen.
• Het biedproces kent geen geheimen voor een ervaren makelaar. De makelaar blijft dan ook rustig onder druk en bij hoogoplopende spanningen gedurende het biedingsproces.
• Na overeenstemming tot verkoop regelt de makelaar het formele gedeelte rondom de overdracht van de woning.

Naast deze voordelen is er ook een nadeel. Het inschakelen van een makelaar kost geld. Gebruikelijk is dat 1,2% van de koopsom. Een goede makelaar verdient zichzelf echter weer terug. Is het soms niet in geld, dan is het zeker wel in het beperken van de risico’s en het ontnemen van de zorgen die er bij de verkoop van een huis komen kijken.

“Steeds meer mensen beseffen dat een gespecialiseerde vakman nodig is bij het verkopen van een huis. Een goede makelaar verdient zichzelf terug. Is het soms niet op prijs, dan zeker wel door het beperken van de risico’s.” - Franchisenemer Daan van der Til uit Apeldoorn.

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak