Hoe profiteer jij van jouw overwaarde? Download ons gratis whitepaper hier.
Leidschendam
Afspraak maken?

Het team van Leidschendam

Financieel advies van onze hypotheekadviseur in Leidschendam

In sommige situaties is enig financieel advies wellicht gewenst. Denk bijvoorbeeld aan de aanvraag van een hypotheek voor de aankoop van een nieuwe woning, of het uitbreiden van uw huidige woning. Het aanvragen van een hypotheek heeft invloed op uw financiële situatie in het heden en de toekomst, waarbij het belangrijk is om u hier goed op voor te bereiden. U wilt immers niet onaangenaam verrast worden op financieel gebied! Onze hypotheekadviseurs in Leidschendam helpen u hier graag bij met hypotheekadvies op maat. Bij een dergelijk hypotheekadvies brengen we samen met u de potentiële financiële gevolgen van het afsluiten van een hypotheek voor u in kaart. Ook bekijken we de mogelijkheden die u heeft met uw huidige financiële situatie. Door de transparantie en persoonlijke service waarmee wij werken, weet u precies waar u aan toe bent!

Hypotheekadvies van specialisten

Naast het hypotheekadvies wat onze specialisten u kunnen geven, biedt de Van Bruggen Adviesgroep nog tal van andere diensten aan. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het regelen van uw verzekeringen, bij uw pensioen, een scheiding of het verzekeren van uw groeiende vermogen. Ook monitort een ervaren groep hypotheekadviseurs binnen de Van Bruggen Adviesgroep de hypotheekmarkt dagelijks, om te kijken of het oversluiten van uw hypotheek interessant kan zijn. Hiermee kunt u maandelijks flink de kosten voor uw hypotheek besparen.

Een financieel adviseur in uw omgeving

Wilt u meer weten over de diensten die onze hypotheekadviseurs in Leidschendam aanbieden, of wilt u direct een financieel advies hebben? Samen met u kijken onze financieel adviseurs graag voor u of het bijvoorbeeld mogelijk is om uw maandlasten te verlagen of de dekking van uw verzekeringen te optimaliseren. Kom eens langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking met onze financieel adviseurs, onder het genot van een kop koffie!

De Nationale HypothekenKrant in Leidschendam

De Natoinale HypothekenKrant in Leidschendam
De Nationale HypothekenKrant van Van Bruggen Adviesgroep is al bijna 30 jaar een begrip. Een handig naslagwerk met actuele ontwikkelingen én achtergrondinformatie over hypotheken, verzekeringen, makelaardij en overige financiële producten. U kunt de Nationale HypothekenKrant online inzien. Wilt u de krant liever thuis ontvangen? Vraag hem aan, we sturen u er graag een toe.

KvK: AFM: Documenten