Hypotheekadvies in Leeuwarden

Hypotheekadvies in Leeuwarden

Hypotheekadvies op maat

Onze hypotheekadviseur in Leeuwarden kijkt graag samen met u hoe dromen en doelen op het gewenste moment en op de gewenste wijze bereikt kunnen worden. 
Wat zijn uw wensen? Heeft u dromen? Van Bruggen Adviesgroep Leeuwarden kijkt verder.

Hypotheekadvies en financieel advies in Leeuwarden

Voor het kopen van uw (eerste) huis, het oversluiten van uw hypotheek of hulp bij rentemiddeling maken wij graag een afspraak voor hypotheekadvies. De ruime kennis en ervaring van onze hypotheekadviseur en financieel adviseur zetten we graag voor u in op andere vlakken. Van Bruggen Adviesgroep Leeuwarden geeft ook advies over uw verzekeringen, leningen of overige financiële zaken: bij ons staat u en uw financiële situatie centraal.

Bel gratis 0800 1600 om een afspraak in te plannen voor een kop koffie waarbij we uw wensen en ideeën in kaart kunnen brengen. De kosten voor dit eerste gesprek nemen wij voor onze rekening. 

Gecertificeerd aankoopbemiddelaar

Bert van Dijk is naast hypotheek- en verzekeringsadviseur ook gecertificeerd aankoopbegeleider. Zo heeft u alle zaken rondom het kopen van een huis onder één dak. Bij ons staat de klant centraal! Daarom bieden wij u ook meerdere mogelijkheden in ons tarief, bijvoorbeeld het tarief dat afhankelijk is van het resultaat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Maak direct een afspraak

Alle hypotheekaanvragen en overige financiele afwikkelingen gebeuren via onze vestiging in Apeldoorn. Ons team in Apeldoorn besteed alle aandacht aan uw dossier om alles vlekkeloos te laten verlopen. Meer informatie over het team in Apeldoorn.

Het team vanLeeuwarden Stad
Bert van Dijk
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur, erkend aankoopbemiddelaar
Het team vanLeeuwarden Stad
Daan van der Til
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Het team vanLeeuwarden Stad
Kenny Kobesen
Hypotheekadviseur
Het team vanLeeuwarden Stad
Patricia Verzijl
Commercieel medewerker
Leeuwarden Stad
 
  • Advies aan huis
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

KvK
: 01163492
AFM
: 12020043
Volg Van Bruggen Adviesgroep Leeuwarden-stad