Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Leeuwarden
Leeuwarden
0800 1600
Bel mij terug
Open op afspraak
Overige openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Leeuwarden

Hypotheekadvies in Leeuwarden

Hypotheekadvies op maat

Onze hypotheekadviseur in Leeuwarden kijkt graag samen met u hoe dromen en doelen op het gewenste moment en op de gewenste wijze bereikt kunnen worden. 
Wat zijn uw wensen? Heeft u dromen? Van Bruggen Adviesgroep Leeuwarden kijkt verder.

Hypotheekadvies en financieel advies in Leeuwarden

Voor het kopen van uw (eerste) huis, het oversluiten van uw hypotheek of hulp bij rentemiddeling maken wij graag een afspraak voor hypotheekadvies. De ruime kennis en ervaring van onze hypotheekadviseur en financieel adviseur zetten we graag voor u in op andere vlakken. Van Bruggen Adviesgroep Leeuwarden geeft ook advies over uw verzekeringen, leningen of overige financiële zaken: bij ons staat u en uw financiële situatie centraal.

Bel gratis 0800 1600 om een afspraak in te plannen voor een kop koffie waarbij we uw wensen en ideeën in kaart kunnen brengen. De kosten voor dit eerste gesprek nemen wij voor onze rekening. 

Gecertificeerd aankoopbemiddelaar

Bert van Dijk is naast hypotheek- en verzekeringsadviseur ook gecertificeerd aankoopbegeleider. Zo heeft u alle zaken rondom het kopen van een huis onder één dak. Bij ons staat de klant centraal! Daarom bieden wij u ook meerdere mogelijkheden in ons tarief, bijvoorbeeld het tarief dat afhankelijk is van het resultaat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Maak direct een afspraak

Alle hypotheekaanvragen en overige financiele afwikkelingen gebeuren via onze vestiging in Apeldoorn. Ons team in Apeldoorn besteed alle aandacht aan uw dossier om alles vlekkeloos te laten verlopen. Meer informatie over het team in Apeldoorn.

KvK: 01163492AFM: 12020043Documenten