Mijn pensioen

Mijn pensioen

Uw pensioen is belangrijk voor nu en later. Ook al heeft u de pensioenleeftijd nog lang niet bereikt. Het is belangrijk om hier nu over na te denken en hier een plan voor te maken. Controleer daarom samen met onze onafhankelijk financieel adviseurs hoe uw pensioen ervoor staat en of dit past binnen uw wensen voor later.

AOW-leeftijd

Uw pensioen bestaat uit een aantal onderdelen, de basis is uw AOW. Met alleen een AOW redt u het vaak niet om rond te komen. Uw AOW kan worden aangevuld met bijvoorbeeld een pensioen. Het gespaarde pensioen is vaak alleen een werkgeverspensioen. Uw werkgever betaalt dan een deel van die pensioenpremie. Daarnaast betaalt u vaak ook een eigen bijdrage, deze bijdrage wordt van uw salaris ingehouden.

Veel mensen hebben bij verschillende werkgevers gespaard voor hun pensioen. Maar wat krijgt u nu eigenlijk van al die verschillende pensioenfondsen? Let er ook op dat een pensioen niet het enige financiële product is waarmee u vermogen opbouwt voor uw oudedagsvoorziening.

Hoeveel pensioen heeft u nodig

Zelfs wanneer u een AOW-uitkering én een werkgeverspensioen krijgt kan het zijn dat dat niet voldoende is. Als u een tijdje minder heeft gewerkt, of als u bent gescheiden of geen werkgeverspensioen krijgt, kunt u een pensioengat hebben. Daarom kan het nuttig zijn om nu met een onafhankelijk financieel adviseur naar uw situatie te kijken.

De financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep Lansingerland kijken niet alleen naar uw huidige situatie maar houden ook rekening met uw wensen. Het eerste oriënterende gesprek is kosteloos en vrijblijvend. U krijgt tijdens dit gesprek inzicht in uw situatie en u ontdekt wat de toegevoegde waarde is van een persoonlijk financieel plan.

Maak direct een afspraak

Als zelfstandige

Bent u zelfstandig ondernemer en wil je weten wat u kunt regelen voor uw pensioen? Maak direct een afspraak, het eerste oriënterende gesprek is ook voor u vrijblijvend en kosteloos.

Maak direct een afspraak

Klik hier voor meer informatie over onze vestiging in Bergschenhoek
Lansingerland
Tobias Asserlaan 32662 SB Bergschenhoek
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor
Het team van Lansingerland
Marco Stubbe
Erkend financieel planner, hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Hans Terlouw
Erkend financieel planner, hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 70205930
AFM
: 12045422
Volg Van Bruggen Adviesgroep Lansingerland