Je huis verkopen? Nu slechts 1% courtage!

1% courtage actie

Bij het (ver)kopen van een woning komt heel wat kijken. Wie zich laat begeleiden door de juiste experts, kan zichzelf veel geld en onaangename verrassingen besparen. Om het u makkelijk te maken vindt u bij Van Bruggen Adviesgroep Tiel, naast de zeer ervaren financieel adviseur H. de Vries, ook een betrokken makelaar en een top notaris.

Traditionele service voor de prijs van een online makelaar

Wanneer u uw woning wil verkopen, komt er veel op u af. Een makelaar die u hierbij van a tot z begeleidt en al uw vragen beantwoordt, is dan zeker geen overbodige luxe. Het prijskaartje dat daar aan hangt is natuurlijk wel wezenlijk anders dan wanneer u een (online) makelaar in de arm zou nemen. Van Bruggen Adviesgroep Tiel biedt u nu het beste uit twee werelden: de volledige service die u kunt verwachten van een traditionele makelaar tegen slechts 1% courtage.
Voor het beste notaris advies neemt ook onze partner 026Notariaat deel aan deze actie. Daarom kunnen we u onder andere ook een vrijblijvende scan van bijvoorbeeld uw huwelijkse voorwaarden aanbieden, of een vrijblijvende scan van uw testament of samenlevingscontract.

Wilt u meer weten? Bel ons gerust of bekijk de voorwaarden.